VG > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 15:56

VG - 06 mai 21 kl. 22:37

Ap-Henriksen: – Erna Solberg har sviktet på beredskap

Etter 22. juli-granskingen lovet Erna Solberg bedre beredskap, bedre samordning og gjennomføringskraft. Hun har ikke levert på flere punkter, mener Aps Martin Henriksen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Erna Solberg, Aps Martin Henriksen, henriksen, Solberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ap-Henriksen, Erna, Solberghar , sviktet, beredskap
NRK - 05 juni 21 kl. 14:12

Erna Solberg: – Sp har ikke svaret

– Venstresiden må selv avgjøre hvem som er deres statsministerkandidat. Høyre og jeg mener det viktigste vi gjør er å få fart på Norge etter pandemien. Vi må skape flere jobber og inkludere flere i arbeidslivet, sier Solberg i en kommentar etter at Senterpartiets landsmøte lørdag utropte leder Trygve Slagsvold Vedum til statsministerkandidat, sier statsminister Erna Solberg.

NRK - 05 juni 21 kl. 16:45

Solberg: Skryter av samarbeidet

Statsminister Erna Solberg og justis- og beredskapsminister Monica Mæland var laurdag på synfaring på Sotra, etter storbrannen. Solberg skryter av samarbeidet. – Tusen takk for innsatsen.

NRK - 16 mars 21 kl. 10:10

Solberg: Må regne med konkurs

Statsminister Erna Solberg sier en del bedrifter vil gå konkurs det neste året. Samtidig påpeker hun at det så langt i koronapandemien har vært færre konkurser enn man fryktet. Tirsdag sparket regjeringen i gang budsjettkonferansen, hvor regjeringen skal planlegge statsbudsjettet for neste år.

NRK - 26 mai 21 kl. 13:17

Solberg mister VM-runde

Rallyføreren Oliver Solberg får ikke kjøre neste ukes VM-runde på Sardinia fordi faren Petter Solberg har avlagt positiv koronatest. Det opplyser teamet i en pressemelding onsdag. Det italienske koronaregelverket, samt reglene til Det internasjonale bilsportforbundet (FIA), krever at alle nærkontakter til smittede går i karantene i 14 dager.

VG - 06 juni 21 kl. 22:06

Sp-Trygve slår tilbake: – Tror Erna føler seg utfordret

LILLEHAMMER (VG) Trygve Slagsvold Vedum er ikke nådig med Erna Solberg etter hennes landsmøte-angrep. Han sier at regjeringen har sviktet norsk industri de siste åtte årene..

E24 - 18 mars 21 kl. 20:38

Erna Solberg brøt smittevernregler i vinterferien

Statsminister Erna Solberg og familien trosset smittevernråd og brøt regler mens de var på vinterferie på Geilo, melder NRK. Solberg beklager hendelsene..

NRK - 19 mars 21 kl. 09:12

Mener Erna Solberg må få bot

Statsminister Erna Solberg bør bøtelegges etter at hun brøt smittevernreglene i vinterferien. Det mener jusprofessor Hans Fredrik Marthinussen. Solberg og familien var flere enn ti stykker sammen to kvelder på rad på vinterferie på Geilo..

NRK - 26 april 21 kl. 17:35

Solberg har fått første vaksinedose

Statsminister Erna Solberg har fått første dose av koronavaksine, sammen med fire andre statsråder. Hun ble vaksinert med utenriksminister Ine Eriksen Søreide, utviklingsminister Dag-Inge Ulstein, næringsminister Iselin Nybø og forsvarsminister Frank Bakke-Jensen. Det skriver regjeringen i en pressemelding.

NRK - 14 mai 21 kl. 12:37

Solberg varsler ungdomsskolereform

Statsminister Erna Solberg lover en helhetlig ungdomsskolereform hvis Høyre beholder regjeringsmakten etter valget. Det var statsminister og partileder Erna Solbergs løfte da hun holdt åpningstalen på Høyres landsmøte fredag. – Vi må se på fagsammensettingen på nytt.

NRK - 25 mai 21 kl. 15:52

Erna Solberg forsvarer vaksinering

Statsminister Erna Solberg forsvarer regjeringens beslutning om å prioritere vaksinering av bl.a. stortingsrepresentanter, statsråder og Høyesterett.

Fler nyheter fra VG

VG - 3 minutter siden

Oslo-politiet strammer inn før festhelg: Varsler flere bøter

Politiet varsler bøter på opptil 13.000 kroner etter flere helger med det byrådsleder Raymond Johansen (Ap) kaller «karnevalstemning». – Det finnes grenser, sier han..

VG - 2 timer siden

Prøves for drap på overgriper – besvimte i retten

Franske Valérie Bacot (40) besvimte i rettet etter at aktor la ned påstand om fem års fengsel for drapet på ektemannen som først var hennes stefar..

VG - 1 time siden

PolyNorge vil åpne for flere enn to juridiske foreldre

Foreldreretten må endres slik at barn kan ha flere enn to juridiske foreldre, mener interesseorganisasjonen for ikke-monogame. KrF er sterkt kritisk til forslaget, mens MDG er med..

VG - 6 timer siden

Minst fire bekreftet døde etter tornado i Tsjekkia: – Et rent helvete

En stor tornado og hagl på størrelse med tennisballer forårsaket store ødeleggelser sørøst Tsjekkia. Tornadoen skal være den kraftigste i sentral Europa i moderne tid..

VG - 4 timer siden

Dansk rådhus evakueres – stor politiaksjon

En mann brøt seg fredag inn på rådhuset i den danske byen Middelfart, og fyrte av fyrverkeri innendørs..

VG - 5 timer siden

Frykter deltavarianten kan gi samme smittenivå som i fjor høst

Det europeiske smittevernbyrået ECDC estimerer at delta-varianten kommer til å stå for 90 prosent av alle nye smittetilfeller innen slutten av august..

VG - 8 timer siden

Delta-utbrudd skaper frykt i Sydney: – Har virkelig gjort det dårlig med vaksineringen

Et nytt smitteutbrudd i den australske storbyen Sydney har satt press på myndighetene. Bare rundt tre prosent av landets befolkning er fullvaksinert..

VG - 14 timer siden

Blokkdramaet i Miami: Skal ha hørt høye knirkelyder dager før kollapsen

Snart et døgn senere er fortsatt 99 savnet etter den fatale blokk-kollapsen. Pablo Rodriguez sin mor er en av dem. Dagen før skal moren hans ha våknet av høye knirkelyder i hjemmet sitt, forteller han..

VG - 17 timer siden

Sterke stormer og Tornado i Sør-Tsjekkia: – 150 skadet

En halv landsby er jevnet med jorden, ifølge en viseordfører..

VG - 20 timer siden

Einar (77) byttet sykehjem – familien fikk kondolansebrev fra kommunen

Da Einar Tveit ble skrevet ut av sykehjemmet i Bærum antok kommunen at han var død. – Vi fikk helt sjokk, forteller kona Bente Moltzau..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt