NRK > Nyheter

Tuesday, 20 February, 22:19

NRK - 07 dec 22 kl. 17:59

Antonsen: Vil vurdere innholdet i klagen

Sumaya Jirde Ali sendte i dag en klage til påtalemyndigheten om å få opphevet henleggelsen av saken mot Antonsen. Antonsen advokat bekrefter overfor NRK at de har mottatt kopi av klagen. – Det er Riksadvokaten som tar endelig stilling til henleggelsen i denne saken. Før dette gis Antonsen mulighet til å fremme sitt syn. Sammen med Antonsen vil jeg nå vurdere om innholdet i klagen og begjæringen gjør at det blir nødvendig.
Les mer på NRK


Les mer om:
Jirde Ali, Antonsen, NRK, Riksadvokaten, Sumaya Jirde Ali

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Antonsen, Vil, vurdere, innholdeti , klagen
Klartale - 18 nov 22 kl. 20:32

Saken mot komiker Atle Antonsen er henlagt

«Du er for mørk til å være her» på Bar Boca i Oslo. Det skal komiker Atle Antonsen har sagt. Han snakket til Sumaya Jirde Ali.

Klartale - 15 nov 22 kl. 19:06

Har anmeldt komiker Atle Antonsen for rasisme

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun anmelder komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

Klartale - 20 jan 23 kl. 11:01

Antonsen sier han forlot Norge etter rasisme-bråket

– Det har gått bedre før enn det har gjort de siste par månedene, sa Antonsen fredag. Da var han tilbake i programmet «Misjonen» på kanalen P4, som han har med Johan Golden. Antonsen har hatt pause derifra siden det ble kjent at han var blitt anmeldt.

Klartale - 21 nov 22 kl. 10:16

Atle Antonsen slutter i «Kongen befaler»

Hanne Mcbride er kommunikasjons-direktør i Discovery. De eier mange TV-kanaler. Hun sier til kanalen NRK at Antonsen har sagt at han vil ha tid til å tenke gjennom det som er skjedd.

Klartale - 18 nov 22 kl. 08:35

Golden sier det Antonsen gjorde var rasistisk

Sumaya Jirde Ali har anmeldt Atle Antonsen. Hun har anmeldt komikeren for grov rasisme. Og for å ha brukt fysisk makt mot henne.

NRK - 31 maj 23 kl. 09:59

NRK felt av PFU i Atle Antonsen-saken

Pressens Faglige Utvalg (PFU) mener NRK har brutt god presseskikk i sin omtale av Atle Antonsen-saken. Klagen fra Antonsen gjaldt en episode i NRK-programmet Arena og et innslag på Nyhetsmorgen. Den ble sendt inn av advokatfirmaet Føyen på vegne av Antonsen.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali ble utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på Bar Boca

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kunne med vantro, skriver Devold.

NRK - 16 nov 22 kl. 05:11

Magnus Devold: Var med Antonsen på baren

Komiker Magnus Devold skriver på Instagram at han og kjæresten Maria Stavang var sammen med Atle Antonsen på Bar Boca natt til 23. oktober, da samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali, skal ha blitt utsatt for rasistiske ytringer. Han skriver at han kom til bordet en stund etter de andre, og at han derfor ikke fikk med seg innholdet i samtalen mellom Antonsen og Ali, før Antonsen skal ha sagt «Du er for mørk til å være her» – Jeg ble helt paff, forstod ingenting av hvorfor han kunne si noe sånt, og reagerte kun med vantro, skriver Devold.

NRK - 30 aug 23 kl. 16:06

Komiker Atle Antonsen tilbake på skjermen

Komiker og programleiar Atle Antonsen gjer seg klar for comeback som programleiar for Kongen befaler, etter å ha uteblitt som programleiar i ein sesong. Selskapet som produserer programmet, Warner Bros Discovery, lanserte i dag sitt haustprogram, og sa der at dei ikkje er tilhengjarar av å kansellera og at alle fortjen å bli tilgitt. I november i fjor blei Antonsen politianmeld av samfunnsdebattant Sumaya Jirde Ali for rasisme.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Aftenposten: Stortingsvara fra Senterpartiet har meldt seg inn i Høyre og Europabevegelsen

Vararepresentant på Stortinget, Haakon Skramstad, har meldt seg ut av Senterpartiet og inn i Høyre, melder Aftenposten. Han har også meldt seg inn i Europabevegelsen. – Senterpartiet fører ikke lenger tydelig, god gammeldags senterparti-politikk, sier han til avisen.

NRK - 45 minutter siden

Advokat tiltala for mishandling av familien

Ein bergensk mann i 50-åra er tiltala for mishandling, psykisk og fysisk vald og truslar av kona og deira barn. Det skal ha føregått i ein periode på 19 år. Vest politidistrikt skriv i tiltalen at «familiens omsorgsbase var prega av utryggleik og frykt for nye krenkingar».

NRK - 30 minutter siden

Chile gjenåpner etterforskningen av Pablo Nerudas død

Chile skal nok en gang forsøke å løse mysteriet rundt nasjonaldikteren Pablo Nerudas død, har en domstol i landet besluttet. Det skriver NTB. Neruda, som fikk nobelprisen i litteratur i 1971, døde tolv dager etter militærkuppet der landets folkevalgte president Salvador Allende ble styrtet og en militærjunta under ledelse av general Augusto Pinochet overtok makten.

NRK - 30 minutter siden

Ferge på Hvaler har gått på grunn

Hvaler-ferga «Ternen» har satt seg fast ved Herføl, skriver Fredriksstad Blad. Ifølge avisen har ferga ligget stille i én time. Det skal være tåket og dårlig sikt i området.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var tennisballer

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To menn siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to menn er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City i Missouri forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn. Fra før er to ungdommer siktet, skriver NTB.

NRK - 2 timer siden

Mistenkelig gjenstand funnet på SAS-fly var ufarlig

Det ble funnet en mistenkelig gjenstand om bord på et SAS-fly på Arlanda flyplass i Sverige tirsdag kveld, melder Expressen. Det ble satt i gang en stor politiaksjon. Flyet ble evakuert, og politiet sperret av området, skriver avisa.

NRK - 1 time siden

To personer siktet for drap etter masseskytingen under Super Bowl-parade i Kansas City

Påtalemyndigheten i USA melder at to personer er siktet for drap etter masseskytingen under Super-Bowl-paraden i Kansas City forrige uke. Én kvinne ble drept og 22 personer skadet i angrepet, åtte av dem barn..

NRK - 1 time siden

Revisoren ble hacket – flere kommuner havnet på Robek-listen

Mandag kveld meldte regjeringen at både Kautokeino og Nordkapp kommune var kommet på Robek-listen. Årsaken viste seg å være for sent innlevert årsregnskap for 2022. Et dataangrep får skylden for at årsregnskapene ble levert for sent..

NRK - 1 time siden

To av tre flyktninger fra Ukraina vil hjem, viser FN-undersøkelse

Om lag to av tre ukrainske flyktninger og internt fordrevne vil tilbake til hjemmene sine, viser en undersøkelse fra FNs flyktningorganisasjon UNHCR. Det skriver NTB. Av de totalt 9900 som deltok i undersøkelsen i januar og februar, svarte 65 prosent av ukrainske flyktninger og 72 prosent av fordrevne i Ukraina at de ønsker å komme hjem, opplyser UNCHR tirsdag..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com