VG > Sport

Fredag, 25 Juni, 15:06

VG - 27 jan. 21 kl. 09:38

Anspent i New Delhi etter bondeopprør

Indisk politi har innført omfattende sikkerhetstiltak og stengt flere hovedveier rundt New Delhi onsdag. Dagen før spant en demonstrasjon ut av kontroll..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
New Delhi

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anspenti , New, Delhi, etter, bondeopprør
NRK - 20 april 21 kl. 06:59

Hong Kong forbyr innreise fra India

Minst 49 passajerer på et fly fra New Delhi til Hong Kong har testet positivt for koronavirus. Det sier myndighetene i Hong Kong, som nå forbyr alle fly fra India for å stoppe en ny bølge med koronasmitte. Flyet som ankom Hong Kong den 4.

VG - 17 mai 21 kl. 19:53

Coronasyke i India får pleie på bryllupssenter: – Jeg er ikke redd lenger

NEW DELHI (VG) Hun klarer ikke sitte lenge på sengen og må snart ligge nedpå: – Jeg er utmattet og svak, sier Kuldeep Kaur (70) på coronasenteret i New Delhi..

NRK - 07 juni 21 kl. 11:23

Indiske byer letter på tiltak

Indias hovedstad New Delhi og finanssenteret Mumbai har begynt å åpne opp kollektivtransporten og kjøpesentre etter et fall i antall koronatilfeller. India har lenge vært det nest verst koronarammede landet i verden etter USA, med rundt 29 millioner bekreftede tilfeller. Nå har situasjonen roet seg.

NRK - 07 juni 21 kl. 11:23

Indiske byer letter på koronatiltak

Indias hovedstad New Delhi og finanssenteret Mumbai har begynt å åpne opp kollektivtransporten og kjøpesentre etter et fall i antall koronatilfeller. India har lenge vært det nest verst koronarammede landet i verden etter USA, med rundt 29 millioner bekreftede tilfeller. Nå har situasjonen roet seg.

NRK - 22 april 21 kl. 23:27

Delhi er tomme for oksygen flasker

Seks sykehus i den indiske hovedstaden Delhi har gått helt tom for oksygen på flasker, og noen sykehus har kun få timer med forsyning igjen. Flere koronasmittede mennesker har dødd mens de har ventet på oksygen og mer enn 99 prosent av alle intensivsengene er fulle, skriver BBC. India er sin andre bølge i pandemien og registrerte den høyeste dagsrapporten over nye smittetilfeller torsdag.

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 21:34

Norges ambassadør i New Dehli: - Situasjonen er veldig alvorlig

På den norske ambassaden i New Delhi i India er det nå 24 personer. Ambassadør Hans Jacob Frydenlund er en av dem. Han frykter at tida de har i møte vil bli enda vanskeligere.

Dagbladet - 01 mai 21 kl. 21:34

Norges ambassadør i New Delhi:- Situasjonen er veldig alvorlig

På den norske ambassaden i New Dehli i India er det nå 24 personer. Ambassadør Hans Jacob Frydenlund er en av dem. Han frykter at tida de har i møte vil bli enda vanskeligere.

VG - 14 mai 21 kl. 18:49

Indere i kø for livgivende oksygen: – Kaos uten like

NEW DELHI (VG) Sykehuspasienter døde, gispende etter luft. Ashish Kumar er fast bestemt på at svigerfaren ikke skal lide samme skjebne..

NRK - 16 juni 21 kl. 09:51

Taj Mahal åpner igjen

Det kjente mausoleet Taj Mahal kunne onsdag gjenåpne for publikum etter at India lettet på koronatiltakene. Landet er på vei ut av sin andre smittebølge som ga ekstremt høye smitte- og dødstall i april og juni. Nedgangen har gjort at flere storbyer, som New Delhi og Mumbai, har lettet på tiltakene..

NRK - 12 jan. 21 kl. 15:02

Landbruksreform utsettes i India

Indias øverste domstol har bestemt at innføringen av en omstridt landbruksreform utsettes. Høyesterett bestemte også at en uavhengig komité skal forhandle med bøndene. Siden august har det vært store protester mot reformforslaget rundt New Delhi..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Bestekompisen stusset over dansk EM-komet: – Det stemte ikke helt for ham

Mikkel Damsgaard (20) er en av sommerens stjerneskudd på den internasjonale fotballhimmelen. Det var det lite som tydet på for et år siden..

VG - 1 time siden

Siktet for drap på overgriper – besvimte i retten

Franske Valérie Bacot (40) besvimte i rettet etter at aktor la ned påstand om fem års fengsel for drapet på ektemannen som først var hennes stefar..

VG - 2 timer siden

Kripos etter VG-avsløring: - På dette området er det store mørketall

Helsetilsynet anmelder få saker der psykologer og psykiatere kan ha utnyttet pasienter seksuelt. Kripos tror det er ekstra vanskelig for denne gruppen å melde fra til politiet selv..

VG - 2 timer siden

Feighet og unnskyldninger holder ikke!

Det siste homokampen trenger er gamle heterofile menn som sier at vi må vente på klarsignal for å si ifra om urett og kreve likestilling..

VG - 3 timer siden

Idretten ER politisk!

Alt vi kan velge er hvilke politiske interesser vil vi at den skal fronte..

VG - 3 timer siden

Har hørt mulig banking fra ruinene

Redningsmannskapene leter natt til fredag lokal tid etter overlevende i de sammenraste bygningsmassene i Surfside i Florida. Fortsatt er 99 mennesker savnet..

VG - 4 timer siden

Snowboard-Marcus nominert til amerikansk prestisje-pris: – Rått

Marcus Kleveland (22) er en av fire mannlige actionsportutøvere som kan vinne den gjeve ESPY-prisen under utdelingsshowet på den amerikanske TV-kanalen ABC om to uker..

VG - 5 timer siden

BBC avslører: – Hjerteskjærende forhold for flyktningebarn i Texas-leir

Tenåringsbarn som har kommet seg over grensen fra Mexico til USA, lever under usle kår. Seksuelle overgrep, sykdom og mangel på mat er en del av hverdagen for disse barna..

VG - 5 timer siden

Kapteinene i Eliteserien: Klart flertall for VAR

Mandag kunne VG melde at TV 2 har tilbudt en VAR-løsning for norsk fotball. Nå har Eliteseriens kapteiner sagt sin mening..

VG - 5 timer siden

Tre bekreftet døde etter tornado i Tsjekkia: – Et levende helvete

En stor tornado og hagl på størrelse med tennisballer forårsaket store ødeleggelser sørøst Tsjekkia. Tornadoen skal være den kraftigste i sentral Europa i moderne tid..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt