Dagbladet > Nyheter

Saturday, 02 December, 23:40

Dagbladet - 18 aug 22 kl. 22:40

Ansatte trakasseres: - Kan bli politianmeldt

Mange reagerte i sinne etter at Fiskeridirektoratet valgte å avlive hvalrossen Freya - det får de ansatte i direktoratet kjenne på kroppen..
Les mer på Dagbladet


Les mer om:
Fiskeridirektoratet, Freya

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ansatte, trakasseresKan bli , politianmeldt
Klartale - 02 nov 22 kl. 11:45

Kina stenger 600.000 personer inne etter smitte ved Apple-fabrikk

Lokale myndigheter har stengt det som er industriområdet i Zhengzhou. Ingen skal få komme inn eller ut fra området de sju neste dagene. Unntak er folk som kommer med mat og medisiner.

NRK - 18 okt 22 kl. 01:07

1 av 3 Nav-ansatte har fått trusler

En omfattende undersøkelse av sikkerheten for Nav-ansatte viser at en av tre har opplevd trakassering, trusler eller vold det siste året, skriver Bergensavisen. Brorparten av hendelsene det fortelles om gjelder trakassering og trusler – både ansikt til ansikt, digitalt og på telefon – mens under 1 prosent av de ansatte har opplevd fysisk vold, viser den foreløpige rapporten. I en tredel av hendelsene sier ansatte at det ikke ble reagert overfor den aktuelle brukeren.

Klartale - 20 maj 22 kl. 08:59

Ansatte i helsevesenet og skoler truer med streik

Det er statsoppgjør, kommuneoppgjør og tariffoppgjør i Oslo kommune. Det gjelder mange offentlig ansatte. Barnehager, skoler, politi, helsevesen og mange flere.

NRK - 14 jul 22 kl. 16:34

FN-organisasjon politianmeldt

FN-organisasjonen UNOPS, der Grete Faremo var administrerende direktør, er politianmeldt. Det melder Berlingske Tidende. UNOPS har hovedkontor i København, og saken er meldt til dansk politi.

NRK - 17 nov 22 kl. 19:54

Antonsens advokat: – Lei seg for at mennesker som han har såret blir hetset

Den rasismeanmeldte komikeren Atle Antonsen synes hetsing av personer han har såret er forkastelig, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. Antonsen er opptatt av at ingen skal synes synd på ham, sier hans talsperson, advokat Marianne Klausen. – Han har erkjent at det er en viktig oppgave å forstå hvordan han framstår for andre, og forandre sin væremåte, sier Klausen til NTB.

NRK - 21 jul 23 kl. 11:17

Koranbrenner i Stockholm politianmeldt

Personen som tråkket på Koranen foran Iraks ambassade i Stockholm torsdag, er blitt politianmeldt. Personen er anmeldt for hets mot en folkegruppe, melder TV4 Nyheterna. – Politiet har opprettet en ny sak om hets rettet mot en gruppe mennesker, sier Daniel Wikdahl i politiet til kanalen.

Klartale - 24 jun 22 kl. 15:25

Skjerper reglene mot korona-smitte på Oslo universitetssykehus

Korona-viruset sprer seg i det norske samfunnet på nytt. Denne uka ble rutinene for smitte skjerpet for ansatte på Oslo universitetssykehus (OUS). På Ullevål sykehus jobber det 24.

NRK - 25 okt 22 kl. 13:33

Streik i Belgisk fengsel – kastet kokende vann på ansatte

Ansatte ved fengselet Saint-Gilles i Belgia har bestemt seg for å streike i 48 timer. Bakgrunnen skal være at fengselet har for mange innsatte og for få ansatte. Det har ført til frustrasjon blant de innsatte, som mandag kastet kokende vann på ansatte på kjøkkenet ved fengselet.

NRK - 18 nov 22 kl. 07:50

2.300 ansatte fikk permitteringsvarsel før lakseskatten ble kunngjort

Nær 2.300 personer i laksenæringen fikk varsel om at de ville bli permittert i løpet av de første ni månedene i år. Tall som Nav har hentet ut for Dagens Næringsliv viser at det ble sendt ut permitteringsvarsel til 2.

NRK - 10 jul 23 kl. 15:13

Rapport: UD bør ivareta egne ansatte bedre ved kriser

En internevaluering av utenrikstjenestens evakuering fra Afghanistan i 2021 peker på flere lærings- og forbedringspunkter, selv om operasjonen var vellykket. Den 13. august 2021 ble det besluttet å midlertidig stenge Norges ambassade i Kabul og evakuere egne ansatte, lokalt ansatte og familiene deres.

Fler nyheter fra Dagbladet

Dagbladet - 2 timer siden

Fortviler før jul: - Håpløst

Flere uker før jul har tusenvis søkt om julehjelp hos Frelsesarmeen. Firebarnsmoren Sigrun Berglund frykter at hun verken har råd til juletre eller gaver til barna i år..

Dagbladet - 6 timer siden

Opplevde skjelvet - krøp langs golvet

Tidligere Frp-politiker, Per Sandberg, er på Filippinene og fikk merke kveldens sterke jordskjelv på kroppen..

Dagbladet - 7 timer siden

- Det kommer til å bli kritisk

Russiske soldater vender hjem fra krigen i Ukraina med krigstraumer og mentale problemer. Det skaper frykt i Russland, som må slite med problemene i flere generasjoner, sier norsk ekspert..

Dagbladet - 12 timer siden

Familien kritisk til politiet

Oliver Ravn Rønning (22) ble natt til mandag drept i Porsgrunn. Hans pårørende preges av tanken på at drapet kunne vært unngått, opplyser deres bistandsadvokat..

Dagbladet - 14 timer siden

Snø skaper flykaos

Snøkaos skaper denne helga store problemer i både Tyskland og Storbritannia..

Dagbladet - 14 timer siden

Italias andre «skjeve tårn» kan kollapse

I nesten tusen år har Garisenda-tårnet stått skakket, men stabilt. Nå har lokalmyndighetene innført en kriseplan, i frykt for at turistattraksjonen kan falle i grus hvert øyeblikk..

Dagbladet - 15 timer siden

Advarer: - Vil være krigserklæring

Nord-Korea varsler at det vil bli sett på som en krigserklæring dersom USA blander seg inn i landets romprogram, etter en nylig spionsatelittoppskyting..

Dagbladet - 16 timer siden

Legger seg flat: - Veldig vondt

Herman Pettersen (59) har i 27 år jaktet sannheten bak et ødelagt liv. Nå får han en uforbeholden unnskyldning fra statsforvalter Bent Høie..

Dagbladet - Igår: 20:24

Snøkaos i Tyskland

Snø og kulde skaper kaos i Tyskland. På flyplassen i München er 160 fly forhindret fra å lande og ta av fredag kveld..

Dagbladet - Igår: 13:46

Erkjenner vold, nekter for drap

Siktet 18-åring avhørt. Politiet mener balltre er drapsvåpenet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com