NRK > Nyheter

Sunday, 10 December, 23:38

NRK - 20 okt 15 kl. 09:18

Anmelder to lakseprodusenter

Mattilsynet vil politianmelde to lakseprodusenter i Nordland for å ha unnlatt å melde fra om utbrudd av lakseviruset ILA. Ved ett tilfelle skal smittet laks ha blitt solgt til Kina, skriver IntraFish..
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordland, ILA, Kina, IntraFish

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anmelderto , lakseprodusenter
P4 - 20 okt 15 kl. 09:37

Anmelder lakseprodusenter

Mattilsynet vil politianmelde to lakseprodusenter i Nordland for å ha unnlatt å melde fra om utbrudd av lakseviruset ILA. Vet ett tilfelle skal smittet laks ha blitt solgt til Kina. og tilsynet mener eksporten av smittet laks var en medvirkende årsak til at Kina i fjor stanset importen av hel laks fra Norge, melder nettstedet Intrafish..

E24 - 20 okt 15 kl. 09:40

Mattilsynet: – Lakseprodusenter solgte ILA-smittet laks

Mattilsynet vil politianmelde to lakseprodusenter i Nordland for å ha unnlatt å melde fra om utbrudd av lakseviruset ILA. Vet ett tilfelle skal smittet laks ha blitt solgt til Kina..

DN - 20 okt 15 kl. 09:10

Mattilsynet: Lakseprodusenter solgte ILA-smittet laks

Mener det kan være en av årsakene til at Kina i fjor stanset importen av hel laks fra Norge..

E24 - 20 aug 18 kl. 19:03

Fortsatt sprell i lakseaksjene: Venter gode tall

En rekke lakseprodusenter leverer tall denne uken. Nordea Markets venter et godt kvartal, etter eventyrlig oppgang i lakseaksjene i 2018..

E24 - 08 jun 20 kl. 06:22

Lakseprodusenter skal bruke blokkjedesporing: Kan øke salget med opptil 1,3 milliarder

Sporingsverktøy fra Atea basert på blokkjedeteknologi fra IBM skal sørge for at du kan følge fiskens liv fra egg til middagsbord – hva den har spist, hvor den er vokst opp og hvor miljøvennlig produksjonen er..

P4 - 23 aug 16 kl. 07:45

Få muslimer anmelder voldtekt

Muslimske kvinner anmelder ikke voldtekter i like stor grad som resten av befolkningen. Kulturelle normer og liten tillit til politiet pekes ut som forklaring, meleder NRK. Hver måned hjelper Oslo krisesenter 200 nye kvinner som har opplevd vold.

NRK - 03 aug 17 kl. 02:10

Anmelder nynazister for symbolbruk

Landsforeningen mot rasisme og Antirasistisk Senter anmelder Den nordiske motstandsbevegelsen (DNM) for rasistisk symbolbruk under marsjen i Kristiansand lørdag. Organisasjonene anmelder DNM for bruken av Tyr-runen på flaggener, skriver Klassekampen..

P4 - 04 okt 17 kl. 16:42

Færre anmelder saker til politiet

Færre anmelder saker til politiet. Det sier Politidirektoratet etter at det i dag kom tall fra Statistisk Sentralbyrå som viser at antallet oppklarte lovbrudd nå er det laveste siden slutten av 90-tallet. Politiinspektør Harald Bøhler sier det skyldes at færre nå anmelder lovbrudd, og at oppklaringsprosenten dermed blir lavere..

P4 - 26 feb 18 kl. 13:38

Drapssiktet (16) anmelder barnevern og sykehus

Den 16 år gamle jenta som er drapssiktet etter knivstikkingen på Sørlandssenteret i fjor, anmelder barnevernet og sykehuset. Det skriver Fædrelandsvennen. 16-åringen anmelder både det offentlige og private hjelpeapparatet.

NRK - 15 sep 19 kl. 09:43

Rødt anmelder SIAN og politiet

Rødt anmelder mandag SIAN for hatkriminalitet etter lørdagens demonstrasjon i Hamar, skriver de i en pressemelding. Rødt anmelder også politiet for tjenesteforsømmelse da de ifølge partiet sto passive og hørte på hatefulle ytringer uten å gjøre noe..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

FNs hovedforsamling stemmer trolig for nytt krav om våpenhvile i Gaza

FNs 193 medlemsland skal samles tirsdag, der et flertall trolig kommer til å stemme for et nytt krav om øyeblikkelig våpenhvile i Gaza, ifølge diplomater. Nyheten om at hovedforsamlingen skal tre sammen for en ny spesialsesjon, ble kjent etter at USA la ned veto i FNs sikkerhetsråd om et krav om umiddelbar humanitær våpenhvile mellom Israel og Hamas. Det er diplomater som søndag kveld opplyser til nyhetsbyrået Reuters om det forestående møtet.

NRK - 1 time siden

Generalene som kriger i Sudan, skal være enige om å møtes

Generalene som leder hver sin militære styrke i krigen i Sudan, er enige om å møtes ansikt til ansikt, hevder den østafrikanske samarbeidsorganisasjonen IGAD. Møtet er ikke bekreftet av generalene Abdel-Fattah Burhan eller Mohammed Hamdan Dagalo. Burhan leder regjeringsstyrkene, og Dagalo leder den paramilitære gruppen Rapid Support Forces (RSF).

NRK - 1 time siden

Nye klimaforpliktelser langt unna Paris-avtalens mål

På Cop 28 har en rekke land forpliktet seg til å kutte klimagassutslipp. Men lovnadene er kun en tredel av det som trengs for å holde tritt med Parisavtalen. Over hundre land har forpliktet seg til å tredoble produksjon av fornybar energi og doble energieffektivitet.

NRK - 1 time siden

Minst 17 skadd i togkollisjon i Italia

Minst 17 mennesker er skadd i en togkollisjon i Italia, ifølge brannvesenet. Omstendighetene rundt søndagens ulykke er foreløpig ikke kjent..

NRK - 2 timer siden

Væpnet politi søker etter beboer etter husbrann

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 2 timer siden

Biden inviterer Zelenskyj til Det hvite hus

USAs president Joe Biden har invitert Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj til et møte i Det hvite hus på tirsdag, ifølge en uttalelse. Det melder Reuters. Zelenskyj var søndag i Buenos Aires, der han deltok under innsettelsen av Argentinas nyvalgte president Javier Milei..

NRK - 2 timer siden

Væpnet aksjon i Bamble etter husbrann – søker etter beboer

Bevæpnet politi og en hundepatrulje søker etter en beboer etter en husbrann i Bamble i Telemark søndag kveld. Politiet meldte først om hendelsen klokken 17.35 søndag ettermiddag.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep mot Røde Kors-kolonne i Sudan

En kolonne fra Den internasjonale Røde Kors-komiteen (ICRC) ble angrepet i Sudans hovedstad Khartoum mens de evakuerte sivile søndag. To ble drept, melder ICRC. – ICRC er sjokkert og forferdet over et overlagt angrep på en humanitær kolonne i Khartoum søndag, skriver ICRC på X/Twitter.

NRK - 3 timer siden

Minst tolv døde i gruvekollaps i Venezuela

En gullgruve har rast sammen sørøst i Venezuela, noe som har tatt livet av minst tolv mennesker, ifølge landets myndigheter. Hendelsen skjedde onsdag i delstaten Bolivar, som grenser til Brasil. Gruvearbeiderne ble begravet da et ras gikk i gruva, opplyser myndighetene søndag.

NRK - 2 timer siden

Hus overtent i Valldal på Sunnmøre

Et hus skal være overtent i Valldal i Fjord kommune på Sunnmøre. Det skriver politiet i Møre og Romsdal på X. Det skal være en mann som bor i huset.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com