NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 07:32

NRK - 05 aug 21 kl. 14:01

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet. Ifølge berammingslista er det satt av to uker til ankeforhandlingene. En 55 år gammel mann ble i mai dømt til 15 år og seks måneders fengsel for å ha drept Dan Eivind Lid i forbindelse med et ran 3.
Les mer på NRK


Les mer om:
Dan Eivind Lid, Agder, Russland, Kristiansand, NTB, Lid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, etter, Lid-drapi , oktober
NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drap

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet. Det melder Fædrelandsvennen. Lid ble funnet død sin egen leilighet i Suldalen i Kristiansand 3.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:10

Ber om 17 og 18 års fengsel for drap

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om 18 og 17 års fengsel for de to mennene som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid i fjor, skriver fvn.no. Påtalemyndigheten mener de to tiltalte, sammen med en 36-åring fra en Kristiansand, planla å rane Dan Eivind Lid.

NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drapet på Lid

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet..

NRK - 27 apr 21 kl. 13:14

Krev strenge straffar for tiltalte

Påtalemakta ber om 17 og 18 år i fengsel for dei to som er tiltalte for drapet på Dan Eivind Lid i Kristiansand i fjor. Det skriv Fædrelandsvennen. Ein tredje mann er tiltalt for grovt ran av Lid, og det er lagt ned påstadn om 9 år i fengsel..

VG - 14 maj 21 kl. 13:34

Dømt for drapet på Dan Eivind Lid

En 55 år gammel mann fra Kristiansand er dømt til 15,5 år i fengsel for drapet på Dan Eivind Lid. En 46 år gammel mann fra Russland er dømt til åtte års fengsel for grovt ran med døden til følge..

Klartale - 14 maj 21 kl. 13:50

Dømt til over 15 års fengsel for drapet på Lid

En 55 år gammel mann er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet på Dan Eivind Lid..

VG - 28 sep 21 kl. 11:03

Vetle Lid Larssen-comeback: – Jobbet med hemmelig bokprosjekt i fem år

Det har vært stille fra Vetle Lid Larssen (61) i seks år. Nå har han byttet forlag til Strawberry Publishing og gir ut bok allerede om få uker..

VG - 28 okt 21 kl. 11:53

Hold dere fast! Bokanmeldelse: Vetle Lid Larssen: «Lucias siste reise»

Her svinger Vetle Lid Larssen seg inn i verdenshistoriens myter og mysterier. Som en ridder til hest løfter han Sankta Lucia nennsomt gjennom århundrene. Hold dere fast!.

NRK - 11 mar 22 kl. 10:55

Kyrkjene kimar for Ukraina

Søndag klokka 13 ringer mange av kyrkjeklokkene i Noreg for menneske som lid på grunn av krigen i Ukraina. Det er biskopane i Den norske kyrkja og Noregs Kristne Råd som står bak oppmodinga. – Vi vil markere solidariteten med dei som lid i Ukraina og dei som flyktar frå krigens redslar, seier preses i Den norske kyrkja, Olav Fykse Tveit i ei pressemelding..

NRK - 01 nov 21 kl. 12:51

Stor prisoppgang på Obosboliger

Prisene på brukte Obos-boliger i Oslo steg 0,3 prosent fra september til oktober. Prisøkningen er større enn ventet. En prisoppgang på 0,3 prosent i oktober i hovedstaden er – med unntak av oktober i fjor – den sterkeste veksten i Obos-prisene i oktober siden 2014, skriver boligbyggelaget i en pressemelding.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Trettebergstuen: - Vi står sammen i dette

Kultur- og likestillingsminister Anette Trettebergstuen sier hun er dypt rystet og sjokkert over skytingen i Oslo sentrum i natt. – Dette er et grusomt angrep på uskyldige mennesker uansett motiv, og jeg vil uttrykke min dypeste medfølelse med de som er blitt rammet og deres pårørende. Mange skeive er nå redde, men dere er ikke alene, vi står sammen i dette, sier hun..

NRK - 10 minutter siden

London pub: - Ren ondskap

– Skytingen i natt er helt forferdelig og ren ondskap. Våre tanker går til de døde, skadde og pårørende. Alle ansatte på London er trygge og fysisk uskadd.

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg: – Et angrep på kjærligheten

Høyre-leder og tidligere statsminister Erna Solberg er rystet etter hendelsen i Oslo i natt. – Skuddene utenfor London pub i Oslo er et angrep på kjærligheten. Det er et angrep på friheten til å elske hvem man vil.

NRK - 15 minutter siden

Erna Solberg til NRK: - Angrep på kjærligheten

– Skuddene utenfor London pub i Oslo er et angrep på kjærligheten. Det er et angrep på friheten til å elske hvem man vil. Mine tanker går til alle dem som på ulike måter er rammet av denne brutale handlingen.

NRK - 1 time siden

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 1 time siden

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - 2 timer siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 2 timer siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 2 timer siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 2 timer siden

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com