NRK > Nyheter

Tuesday, 19 March, 12:05

NRK - 05 aug 21 kl. 14:01

Ankesaken etter Lid-drap i oktober

Ankesaken mot de tre mennene som er dømt for drapet på Dan Eivind Lid i oktober i fjor, kommer opp i Agder lagmannsrett 18. oktober. Det kommer fram i ferske fengslingskjennelser for de to mennene som ble dømt til de lengste straffene etter drapet. Ifølge berammingslista er det satt av to uker til ankeforhandlingene. En 55 år gammel mann ble i mai dømt til 15 år og seks måneders fengsel for å ha drept Dan Eivind Lid i forbindelse med et ran 3.
Les mer på NRK


Les mer om:
Dan Eivind Lid, Agder, Russland, Kristiansand, NTB, Lid

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ankesaken, etter, Lid-drapi , oktober
Klartale - 14 aug 23 kl. 11:15

Så mange er drept i Norge i 2023

Det har vært 19 ofre i drapssakene norsk politi har satt i gang å etterforske i år. Her er en oversikt over sakene. Januar:* 12.

NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drap

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet. Det melder Fædrelandsvennen. Lid ble funnet død sin egen leilighet i Suldalen i Kristiansand 3.

Klartale - 30 dec 22 kl. 06:00

Disse sakene preget Norge i 2022

Januar:1. januar: En 28 år gammel mann blir drept med kniv i Haugesund. To menn tidlig i 20-årene blir siktet i saken.

NRK - 01 nov 23 kl. 15:16

Kjøligere oktober enn vanlig

Oktober i Norge ble kaldere enn normalt i motsetning til flere land i Europa, melder Meteorologisk institutt i en pressemelding. Oktober er den måneden der temperaturendringer og nedbørmengder har endret seg minst i Norge. Likevel ble årets oktober kjøligere enn normalen i stort sett hele landet.

Klartale - 01 jan 23 kl. 06:00

Krig, krise og klima preget nyhetene fra verden

Januar5. januar: Det er mange protester i Kasakhstan. Presidenten erklærer unntaks-tilstand i landet.

Klartale - 18 aug 22 kl. 16:30

Norske filmer på rad og rekke

Vi blir aldri ferdig med krig på kino. Kanskje andre verdenskrig spesielt. Ine Marie Wilmann spiller i filmen «Krigsseileren».

Klartale - 02 nov 23 kl. 15:30

Kaldeste oktober i Norge på 14 år

Oktober har ikke vært kaldere siden 2009. Det skriver Meteorologisk institutt i en pressemelding. I hele Norge var det 1,7 grader kaldere enn normalt.

NRK - 03 nov 21 kl. 13:10

Ber om 17 og 18 års fengsel for drap

Påtalemyndigheten har lagt ned påstand om 18 og 17 års fengsel for de to mennene som er tiltalt for å ha drept Dan Eivind Lid i fjor, skriver fvn.no. Påtalemyndigheten mener de to tiltalte, sammen med en 36-åring fra en Kristiansand, planla å rane Dan Eivind Lid.

NRK - 14 maj 21 kl. 13:26

Dømt til 15,5 år for drapet på Lid

55-åring som var tiltalt etter drapet på Dan Eivind Lid er dømt til 15 og et halvt års fengsel for drapet..

NRK - 04 nov 22 kl. 08:14

Norwegian fløy 1,9 millioner passasjerer i oktober

1,9 millioner passasjerer fløy med Norwegian i oktober, en oppgang på 57 prosent fra oktober i fjor. Fyllingsgraden var på 86 prosent, viser flyselskapets ferske trafikktall. – Vi er fornøyde med å levere enda en måned med sterke trafikktall.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

En person skadet etter arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 30 minutter siden

Politiet: Avdøde i Nord-Odal ble skutt

Etter å ha mottatt den foreløpige obduksjonsrapporten bekrefter politiet at en mann som er funnet død i Nord-Odal, ble skutt. – Politiet kan bekrefte at avdøde ble skutt, men vi kan ikke per nå kommentere noe om hendelsesforløpet, sier politiadvokat Christine Lundstein. En mann i 30-årene er siktet for å ha drept broren sin i 40-årene på en hytte i Austvatn i Nord-Odal sent torsdag kveld.

NRK - 45 minutter siden

Dømt for rasistiske ytringar på ferjetur

Ein mann i 30-åra er dømd til 21 dagars fengsel etter å ha uttrykt rasistiske ytringar mot ein medpassasjer på ei ferje frå Moss til Horten. Hendinga skjedde i februar i fjor, og mannen var rusa under hendinga. Mannen skal ha gått bort til ein gut og uttrykt rasistiske ytringar i kafeen ombord.

NRK - 1 time siden

– Så dødsangsten i blikket til folk

Bjarne Finsrud, som mottok medalje for edel dåd i gull i februar, står nå i vitneboksen i rettssaken mot Zaniar Matapour. Natt til 25. juni 2022 var han den første som taklet Matapour, og var med på å legge ham i bakken.

NRK - 1 time siden

Erling Folkvord bisettes tirsdag

Tirsdag bisettes tidligere Rødt-politiker Erling Folkvord i en åpen seremoni fra Arbeidersamfunnet i Oslo. Han døde fredag 1. mars.

NRK - 1 time siden

Redningshelikopter på tur til arbeidsulykke i Stjørdal

Ambulanse, brannvesen og luftambulanse har rykket ut etter melding om arbeidsulykke. Ulykken har skjedd i forbindelse med trefelling. En mann var alene da hendelsen skjedde.

NRK - 1 time siden

Elleve studenter døde i bussulykke

Elleve studenter fra et universitet i Kenya omkom da bussen de satt i kolliderte med en lastebil på en trafikkert motorvei. I tillegg ble 42 studenter alvorlig skadd i ulykken, ifølge politiet. Ulykken skjedde mandag ettermiddag i Maungu, 360 kilometer fra hovedstaden Nairobi, da studentene fra Kenyatta-universitetet var på vei til kystbyen Mombasa.

NRK - 1 time siden

Noreg gir 70 millionar til flyktningar og migrantar

Noreg gir 70 millionar kroner til arbeidet til FNs migrasjonsorganisasjon, IOM, kunngjer utanriksminister Espen Barth Eide. Tysdag hadde han møte med IOMs nye leiar, Amy E. Pope.

NRK - 1 time siden

Russisk guvernør: Rundt 9000 barn evakueres fra Belgorod-regionen 

I Belgorod-regionen skal om lag 9000 barn evakueres som følge av ukrainske artilleriangrep, ifølge guvernør Vjatsjeslav Gladkov. Både i byen Belgorod og andre distrikter skal barn angivelig evakueres. Den første gruppen skal forlate sine hjem 22.

NRK - 1 time siden

Seks personer drept etter lastebil-påkjørsel

Seks personer er drept i Spania, deriblant to polititjenestemenn, etter at en lastebil kjørte inn i en politisperring tirsdag. Tre andre personer ble skadet i det som beskrives som en ulykke. Ulykken skjedde på en motorvei nær byen Los Palacios i provinsen Sevilla, ifølge AFP..




Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com