NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 20:58

NRK - 04 mai 21 kl. 16:10

Anker terrordommen

Kvinnen som er dømt til tre og et halvt års fengsel for IS-deltakelse anket dommen på stedet i Oslo tingrett..
Les mer på NRK


Les mer om:
IS, Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anker, terrordommen
NRK - 13 feb. 21 kl. 03:39

USA anker Assange-avslag

USA anker avgjørelsen i en britisk domstol som bestemte at Wikileaks-grunnlegger Julian Assange ikke kan utleveres. I USA er Assange anklaget for spionasje og for å ha lekket dokumenter som avslørte USAs forbrytelser i Irak..

NRK - 20 feb. 21 kl. 07:28

Terrorsiktet 16-åring anker

16-åringen som er siktet for forberedelser til terror, anker varetektsfengslingen. – Bevisene som er presentert så lang er etter vårt syn ikke tilstrekkelig til å påvise skjellig grunn til mistanke, sier 16-åringens forsvarer til Avisa Oslo..

NRK - 22 feb. 21 kl. 14:38

Politimann anker ikke dom

Politibetjenten fra Agder som ble dømt for vold mot en psykisk syk mann i Arendal, anker ikke dommen. Det skriver Agderposten. Mannen godtar dommen, og beklager overfor den fornærmede i saken, ifølge avisen..

NRK - 05 mars 21 kl. 10:14

Anker dommen i Metallco-saken

Styreleder i Metallco Aluminium, Tord Linnerud, anker dommen han fikk i Gjøvik tingrett i januar, skriver Toten i dag. Styrelederen ble ilagt et forelegg på 120.000 kroner etter eksplosjonen.

NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker diskvalifisering Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere mot noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv Iversen og bronse til Bolshunov..

NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker disk av Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv til Iversen og bronse til Bolshunov..

NRK - 09 mars 21 kl. 17:07

Norge anker Klæbo-dom

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig. Norge mener resultatlisa må bli stående slik løperne kom i mål..

VG - 16 mars 21 kl. 16:00

Melina Johnsen anker ikke straffen

Melina Johnsen anker ikke etter hun ble dømt til 90 dager fengsel og bot på 45.000..

VG - 16 mars 21 kl. 16:00

Melina Johnsen anker ikke fengselsstraffen

Melina Johnsen anker ikke etter hun ble dømt til 90 dager fengsel og bot på 45.000..

NRK - 29 mars 21 kl. 09:21

Anker dom for teoriprøve-juks

59-åringen som ble dømt for juks på 19 teoriprøver anker dommen, opplyser hans advokat Linda Ellefsen Eide. Haugaland tingrett dømte mannen til 10 måneders fengsel for å ha utstyrt personer med skjult kamera og propp i øret under teoriprøvene..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Ungdommar utøver vald mot politiet

Politiet skriv at ungdommar i Fredrikstad går imot politiet og utøver vald mot politiet. Dei skriv at dei er der med fleire patruljar, og at dei har fleire på veg. Fleire hundre ungdommar er aggressive.

NRK - 5 minutter siden

Beruset gutt til akuttmottaket

En overstadig beruset gutt er kjørt med ambulanse til akuttmottaket i Kristiansand. Ifølge politiet gikk gutten inn og ut av bevissthet da han ble funnet på gata av en patrulje..

NRK - 10 minutter siden

Sikre på at Hamas var i bygget

En talsmann for den israelske hæren (IDF) sier de er 100 prosent sikre på at Hamas bedrev planlegging av angrep fra mediebygget som ble bombet i Gaza by. Bygget huset blant annet det amerikanske nyhetsbyrået AP. Israels statsminister Benjamin Netanyahu har sagt at Israel har gitt USA dokumentasjon på at Hamas brukte mediebygget, men det sa USAs utenriksminister Antony Blinken mandag at han ikke hadde sett..

NRK - 15 minutter siden

Politiet løyser opp stor samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger på Valuen badeplass. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 15 minutter siden

Mange unge samla i Kristiansand

Politiet skriv på Twitter at det er veldig mange ungdom i sentrum av Kristiansand. Mange er rusa, og smittevern er fråverande mange stader, skriv politiet. Dei oppmodar foreldre om å ta kontakt med borna sine og henta dei..

NRK - 15 minutter siden

Røde Kors: Reglene er krystallklare

Norges Røde Kors har kommet med en uttalelse i forbindelse med at Røde Halvmånes kontor i Gaza ble rammet av et israelsk angrep. «Krigens regler er krystallklare: Sivile er ikke lovlige mål, og hjelpearbeidere har krav på beskyttelse», skriver de..

NRK - 15 minutter siden

Demonstrasjoner i Beirut

Hundrevis av Hizbollah-tilhengere samlet seg mandag sør i Libanons hovedstad Beirut for å vise solidaritet med palestinerne på Gazastripen. – Vi står sammen med våre palestinske brødre i én kamp, for ett mål og i én front, deres raketter er våre raketter, og hvis Gud vil, er deres seier vår seier, sa Hashem Seiffeddine, som leder Hizbollahs utøvende råd..

NRK - 15 minutter siden

Politiet løyser opp samling

Politiet skriv på Twitter at dei løyser opp ei stor samling av meir enn 400 ungdommar i alderen 12–20 år i Stavanger. Mange står fram som svært rusa, og det er fleire ordensoppdrag på staden. Dei ber foreldre kontakta ungane sine og få dei heim.

NRK - 30 minutter siden

Slagsmål i Mobergsvika på Os

Det er meldt om slagsmål i Mobergsvika på Os. Politiet dro til staden, men melder etter dei kom fram at det er roleg no..

NRK - 30 minutter siden

Mann knivstukken

Politiet skriv på Twitter at dei fekk melding om at ein mann i Jevnaker i 20-åra var knivstukken i ansiktet. Politiet skriv at dei har kontroll på den mistenkte, og at mannen som er skadd blir varetatt av helse..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt