NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 06:24

NRK - 09 jul 21 kl. 16:53

Anker løslatelse

Den drapssiktede mannen som i fredag ble løslatt av Vestfold tingrett, blir sittende i varetekt. Påtalemyndigheten har anket løslatelsen og mannen blir sittende til lagmannsretten har avgjort fengslingsspørsmålet. 26-åringen er sammen med en 18 år gammel mann er siktet for å ha drept en 19 år gammel mann i Sandefjord natt til 13. juni. Den 18 år gamle medsiktede ble fredag fengslet i fire nye uker med brev- og besøksforbud..
Les mer på NRK


Les mer om:
Vestfold, Sandefjord

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anker, løslatelse
NRK - 27 aug 21 kl. 05:36

Søker om løslatelse for 16. gang

Mannen som drepte Robert Francis Bobby Kennedy, Sirhan Sirhan, søker for 16. gang om prøveløslatelse. For første gang vil ikke påtalemyndigheten argumentere mot en løslatelse.

NRK - 26 okt 21 kl. 12:16

Anker egen påstand om frifinnelse

Statsadvokaten i Oslo har valgt å anke dommen, etter at en 52 år gammel mann ble frikjent for å ha kidnappet sin egen datter fra moren på Kypros. Dette til tross for at aktor i saken, politiadvokat Håvard Tafjord, selv la ned påstand om å frinnene mannen etter å ha konferert med statsadvokat Jeanette Westlund Hegna, skriver TV 2. – Vi anker fordi vi mener at dommens premisser og dommens slutning er feil.

NRK - 23 jun 21 kl. 12:30

Dagbladet: Lørenskog-dømt anker

Tobarnsmoren som ble dømt for drap på barna sine i Lørenskog anker dommen. Det opplyser advokaten hennes til Dagbladet. – Vi anker på bakgrunn av at det kan være tvil om tilregnelighet i gjerningsøyeblikket, sier Gunhild Lærum til avisen..

NRK - 23 aug 21 kl. 11:55

Anker slipper ikke inn i retten

Tidligere måtte lagmannsrettene behandle alle anker i saker med strafferamme over seks års fengsel. Nå nekter de å ta rundt halvparten av disse sakene. – Dette er et løftebrudd fra domstolene, sier leder Marius Dietrichson av Forsvarergruppen til Rett24 om tallene nettstedet publiserte mandag.

NRK - 17 sep 21 kl. 15:15

Bane Nor anker Filipstad-dommen

Bane Nor anker Filipstad-dommen til Høyesterett, sier de i en pressemelding. De anker dommen fra Borgarting lagmannsrett der Bane Nor ble dømt for uaktsomt drap og uaktsomt skade, og brudd på jernbaneloven og sikkerhetsforskriften. I tillegg ble dømt til å betale 10 millioner kroner i bot, og saksomkostninger på 290.

Dagbladet - 29 apr 21 kl. 16:14

Viggo Kristiansens løslatelse avslås

Lagmannsretten har konkludert med at Viggo Kristiansens begjæring om løslatelse avslås under dissens..

NRK - 31 maj 21 kl. 20:58

Statsadvokaten ba om løslatelse

I dag ble det kjent at Viggo Kristiansen kan bli sluppet ut av fengsel etter at statsadvokaten har bedt om løslatelse. Årsaken er at ny etterforskning i Baneheia-saken tar lengre tid enn antatt. De etterlatte i barnedrapssaken frykter løslatelsen..

VG - 27 aug 21 kl. 09:50

Anders Behring Breivik får behandlet prøveløslatelse i retten

Oslo statsadvokater sier nei til prøveløslatelse av Anders Behring Breivik. Nå skal de møtes i retten..

Dagbladet - 27 aug 21 kl. 11:27

Ber om prøveløslatelse: - Fare for gjentakelse

Anders Behring Breivik ber om prøveløslatelse etter ti år i fengsel. Påtalemyndigheten mener samfunnet fremdeles må vernes fra den massedrapsdømte 42-åringen..

NRK - 21 okt 21 kl. 18:30

Breivik i retten i januar

17. januar starter behandlingen av Anders Behring Breiviks krav om løslatelse, skriver TV 2. Det er satt av fire dager til saken.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt