NRK > Nyheter

Mandag, 14 Juni, 20:36

NRK - 05 mars 21 kl. 10:14

Anker dommen i Metallco-saken

Styreleder i Metallco Aluminium, Tord Linnerud, anker dommen han fikk i Gjøvik tingrett i januar, skriver Toten i dag. Styrelederen ble ilagt et forelegg på 120.000 kroner etter eksplosjonen. To personer mistet livet i ulykken i 2017..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Metallco Aluminium, Linnerud, Gjøvik, Toten, Metallco

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anker, dommeni , Metallco-saken
NRK - 22 feb. 21 kl. 14:38

Politimann anker ikke dom

Politibetjenten fra Agder som ble dømt for vold mot en psykisk syk mann i Arendal, anker ikke dommen. Det skriver Agderposten. Mannen godtar dommen, og beklager overfor den fornærmede i saken, ifølge avisen..

Aftenposten - 05 feb. 21 kl. 11:52

Norske hytteeiere i Sverige vant mot staten - regjeringen anker dommen

Karantenekravet etter overnatting på hytter i Sverige er ugyldig, mener Oslo tingrett. Regjeringen anker dommen..

NRK - 01 juni 21 kl. 13:09

Anker dom etter Nittedalsdrapet

Mannen som er dømt for drapet på Kristian Løvlie (34) i Nittedal i mai i fjor, anker dommen. 49-åringen ble dømt til fengsel i 17 år for å ha tatt livet av Løvlie med 18 knivstikk. Han har innrømmet drapet, men mener dommen er for streng, sier forsvareren hans til NRK..

NRK - 08 juni 21 kl. 17:19

Anker ikke ambulansekaprerdommen

Statsadvokat Alvar Randa anker ikke dommen på tolv års forvaring for mannen som ble dømt for sju drapsforsøk etter å ha kapret en ambulanse i Oslo. – Vi er fornøyd med dommen og har ikke anket den, sier statsadvokat Alvar Randa til NTB..

NRK - 22 jan. 21 kl. 15:53

Betinget dom etter dødseksplosjon

Eieren av metallbedriften Metallco på Toten er dømt for brudd på arbeidsmiljøloven. Mens daglig leder får 10 måneders betinget fengsel, har styrelederen fått en bot på 120.000 kroner.

NRK - 08 mars 21 kl. 17:48

Idrettsprofil frikjent for vold

Tingretten har frikjent den tidligere idrettsprofilen som stod tiltalt for vold og voldtekter mot sin kone over en periode på 15 år. En enstemmig rett mener at det ikke med klar sannsynlighetsovervekt er bevist at idrettsprofilen har begått voldtekter eller mishandlet sin kone. I den 37 sider lange dommen kommer det frem at den frikjente idrettsprofilen mener konas motiv for anklagene er hevn.

Dagbladet - 05 feb. 21 kl. 12:07

Høie anker hyttedom

Staten anker dommen som ga hytteeiere medhold om innreisekarantene..

NRK - 29 mars 21 kl. 09:21

Anker dom for teoriprøve-juks

59-åringen som ble dømt for juks på 19 teoriprøver anker dommen, opplyser hans advokat Linda Ellefsen Eide. Haugaland tingrett dømte mannen til 10 måneders fengsel for å ha utstyrt personer med skjult kamera og propp i øret under teoriprøvene..

NRK - 05 april 21 kl. 19:07

Harvey Weinstein anker voldtektsdom

Den tidligere filmprodusenten Harvey Weinstein anker dommen på 23 års fengsel for voldtekt, melder ABC News. Forsvarerne sier det er tvil om upartiskheten til ett jurymedlem, samt at rettssaken fant sted i en «ustabil og partisk atmosfære»..

NRK - 14 mai 21 kl. 14:37

Anker drapsdom i Kristiansand

55-åringen som ble dømt til 15 og et halvt års fengsel for drap og grovt ran i Kristiansand tidligere i dag, anker dommen. Det skriver Fædrelandsvennen. – Han er veldig skuffet over tingrettens vurdering, sier mannens forsvarer, advokat Torleiv Drangsland..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Supermåling:Klart rødgrønt flertall

NRKs supermåling for juni gir totalt 65 representanter til partiene som støtter Erna Solberg som statsminister, og 104 representanter til partiene som ønsker en ny regjering. Det er kamp rundt sperregrensen. I denne ferske målingen kommer Rødt over sperregrensen, mens både MDG, KrF og Venstre havner under.

NRK - 45 minutter siden

Kvinne drept i BLM-demonstrasjon

En kvinne døde og tre andre ble såret da en mann kjørte en bil inn i en gruppe Black Lives Matters-demonstranter i Minneapolis i Minnesota i USA, skriver Vice. Politiet i Minneapolis skriver på Twitter at mannen ble pågrepet og er nå på sykehus. Øyenvitner forteller til Vice at mannen økte farten da han nærmet seg demonstrasjonen, kjørte inn i en bil som sto parkert for å skjerme demonstrantene, og at den bilen traff flere av personene..

NRK - 45 minutter siden

Dnb sikrer kontroll i Sbanken

Dnb skriver i en melding til Oslo Børs at banken kontrollerer 9,9 prosent av aksjene i Sbanken. I tillegg har banken sikret seg forhåndsaksepter, slik at banken nå kontrollerer 90,9 prosent av aksjene. Det er Konkurransetilsynet som avgjør om Dnb får kjøpe Sbanken og skal ta stilling til dette innen 24.

NRK - 1 time siden

Johnson utsetter britisk gjenåpning

Storbritannias statsminister Boris Johnson sier at neste steg i gjenåpningen blir utsatt i fire uker, til 19. juli. Johnson begrunner det med at deltavarianten sprer seg raskere enn ventet, smittetallene øker kraftig i de verst rammede områdene, og antall innlagte på intensivbehandling øker også.

NRK - 1 time siden

VG: Ligger an til utvidet skjenking

Ifølge VG ligger det an til at byrådet i Oslo vil utvide alkoholserveringen fra klokken 22 til midnatt. Det formelle vedtaket blir først tatt i et byrådsmøte i morgen, skriver avisen. Byrådsleder i Oslo Raymond Johansen har kalt inn til pressekonferanse om koronatiltakene i hovedstaden i morgen klokken 17..

NRK - 1 time siden

– Godt i rute for gjenåpning

Statsminister Erna Solberg mener Norge ligger godt an for et nytt trinn i gjenåpningen. – Vi ligger godt an på smittetallene, og vi ligger godt an på innleggelser, sier hun til NTB. Solberg tar likevel forbehold om at det kan drøye mer med en gjenåpning av grensene, både på grunn av faren for spredning av deltavarianten og på grunn av forsinkelser i vaksineringen..

NRK - 2 timer siden

Gir 45 millioner til WHO-forskning

På en digital pressekonferanse i ettermiddag annonserte WHO-sjef Tedros Adhanom Ghebreyesus og Norges helseminister Bent Høie en ny arbeidsgruppe som skal forske på effekten av ulike smitteverntiltak. Ifølge Høie skal Norge støtte denne forskningen med 5,4 millioner dollar, tilsvarende rundt 45 millioner kroner. WHO-sjefen takket Norge for den viktige støtten med «tusen takk» på norsk..

NRK - 2 timer siden

– 4-5 timers venting på Svinesund

Politiet i Øst politidistrikt opplyser at det også i dag er lange køer ved Svinesund. Ifølge politiet er det 4-5 timers ventetid for å krysse grensen til Norge. «Den største utfordringen er at de som kommer, ikke har registrert innreisen sin,» skriver politiet på Twitter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt