NRK > Nyheter

Fredag, 25 Juni, 14:47

NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker disk av Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv til Iversen og bronse til Bolshunov..
Les mer på NRK Bilden deled av NRK via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Skiforbund, Johannes Høsflot Klæbo, VM, Espen Bjervig, Klæbo, Iversen, Bolshunov

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anker, diskav , Klæbo
NRK - 09 mars 21 kl. 16:42

Anker diskvalifisering Klæbo

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig og sier at anken ikke har til hensikt å sanksjonere mot noen utøvere, men at resultatlisten blir stående slik løperne kom i mål med gull til Klæbo, sølv Iversen og bronse til Bolshunov..

VG - 09 mars 21 kl. 16:31

Norge leverte anke etter Klæbos disk

Norges Skiforbund anker til FIS etter at Johannes Høsflot Klæbo ble disket fra VM-gull på femmila. De mener ikke trønderen gjorde noe galt i kollisjonen med Aleksandr Bolsjunov..

NRK - 09 mars 21 kl. 17:07

Norge anker Klæbo-dom

Norges Skiforbund anker diskvalifiseringen av Johannes Høsflot Klæbo etter femmila i VM. - Vi anser hendelsen som en race incident, sier langrennssjef Espen Bjervig. Norge mener resultatlisa må bli stående slik løperne kom i mål..

Aftenposten - 07 mars 21 kl. 15:11

Klæbo gikk inn til gull på femmila, men risikerer disk

OBERSTDORF (VG) Johannes Høsflot Klæbo tok VM-gull på femmila etter en dramatisk spurt hvor Aleksandr Bolsjunov knakk….

VG - 08 mars 21 kl. 12:03

Disse jobber med å redde Klæbos VM-gull på femmila

Flere personer i Skiforbundet skal ha et møte mandag om mulig anke av Johannes Høsflot Klæbos (24) disk på VM-femmila..

VG - 09 mars 21 kl. 16:31

Nå har Norge levert anke etter Klæbos disk

Norges Skiforbund og Johannes Høsflot Klæbo sendte tirsdag anke til FIS. 24-åringen ble fratatt VM-gullet på femmila etter kollisjonen med Aleksandr Bolsjunov..

NRK - I førrgår: 12:30

Dagbladet: Lørenskog-dømt anker

Tobarnsmoren som ble dømt for drap på barna sine i Lørenskog anker dommen. Det opplyser advokaten hennes til Dagbladet. – Vi anker på bakgrunn av at det kan være tvil om tilregnelighet i gjerningsøyeblikket, sier Gunhild Lærum til avisen..

NRK - 06 april 21 kl. 16:12

Fikk fengsel for antijødisk hærverk

En 28 år gammel mann med tilknytning til en høyreradikal gruppe er dømt til ni måneders fengsel for hærverk mot en jødisk gravplass i Randers i Danmark. Hendelsen fant sted på årsdagen for Krystallnatten i november 2019..

NRK - 25 april 21 kl. 21:14

Protest etter drap på jødisk kvinne

Demonstranter har samlet seg i flere franske byer etter at en domstol besluttet at en mann som drepte en jødisk kvinne, skal til psykiatrisk behandling. Kvinnen (65) ble dyttet ut av leiligheten sin i Paris i 2017 av naboen, som ropte «Allahu akbar»..

NRK - 12 juni 21 kl. 17:57

Jødisk bønnerom tagget ned

Et jødisk bønnerom på flyplassen i Frankfurt har blitt nedtagget med hakekors, opplyser tysk politi..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Evakuerte kan vende heim

Fareområdet på 100 meter frå Middelfart rådhus er no oppheva, melder politiet på Twitter. Dei evakuerte kan reise heim igjen, men rådhuset er framleis avsperra..

NRK - 1 time siden

159 personar ikkje gjort greie for

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går. Vêret har vore dårleg under leitinga, med mellom anna lyn, melder WPLG Lokal 10. I tillegg har det starta å brenne fleire stadar i rasmassane.

NRK - 45 minutter siden

15 FN-soldater såret av bilbombe

15 FN-soldater er såret i et bilbombeangrep mot en midlertidig operasjonsbase i den nordlige delen av Mali. FN opplyser at en evakuering av de sårede er i gang etter angrepet i området rundt Tarkint. 13.

NRK - 1 time siden

Etterforsker eksplosjonen

Politiet etterforsker nå torsdagens eksplosjon og brann i avfallsanlegget Returkraft i Kristiansand. Syv personer ble fraktet til sykehus, to av dem kritisk skadet. Det brenner fortsatt i anlegget, og bedriften sier det er et mysterium hvordan eksplosjonen kunne skje..

NRK - 1 time siden

Miami: Fire stadfesta døde

Totalt fire personar er no stadfesta omkomne etter kollapsen av ei bustadblokk i Miami i går..

NRK - 1 time siden

Ikke Delta-virus

Kommuneoverlegen i Grimstad har fått beskjed fra Sørlandet sykehus om at det ikke er Delta-mutasjonen av Covid-19 som har spredd seg i Grimstad den siste uken. 64 personer er nå i isolasjon i kommunen på grunn av smitte..

NRK - 1 time siden

Island opphevar alle koronareglar

Frå og med i morgon vil alle koronarestriksjonar bli oppheva i Island, opplyser regjeringa på ein pressekonferanse i dag. Munnbindpåbod og avgrensingar på tal personar samla er dermed saga blott, melder RÚV..

NRK - 1 time siden

FHI vil fortsatt ha langt intervall

Folkehelseinstituttet sier de vil fortsette med tolv uker mellom vaksinedosene. Selv om EUs smittevernkontor anbefaler å forkorte intervallet på tre uker. – Én dose mRNA-vaksine fra Pfizer eller Moderna beskytter godt mot sykdom forårsaket av alfavarianten, og noe mindre mot deltavarianten, sier overlege i FHI Sara Viksmoen Watle til NTB..

NRK - 1 time siden

Merkel skal besøke Johnson

Tysklands forbundskanslar Angela Merkel reiser til London i slutten av neste veke for å møte Storbritannias statsminister Boris Johnson. – Det blir ein moglegheit til å diskutere ei rekke saker, inkludert styrking av forholdet mellom Storbritannia og Tyskland og den globale handteringa av koronapandemien, seier ein talsmann for den britiske statsministeren..

NRK - 1 time siden

Har sendt inn bombehundar

Søkshundar er no sendt inn i Middelfart rådhus, der dei skal søke etter sprengstoff. Det melder politiet på Twitter. Dei kan ikkje sei noko om kor lang tid undersøkingane vil ta..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt