NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 03:15

NRK - 02 nov 21 kl. 08:38

Anbefaler munnbind i Trondheim

Kommuneoverlegen i Trondheim anbefaler bruk av munnbind i situasjoner på offentlig sted der det ikke er mulig å holde minst en meters avstand..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Anbefaler, munnbindi , Trondheim
Klartale - 23 dec 22 kl. 09:12

Disse bør bruke munnbind nå

Det er mye smitte og virus i samfunnet. Folk med symptomer bør bruke munnbind. Det er for å unngå å smitte andre.

Klartale - 03 maj 22 kl. 14:09

Tiltalt for å ha merket minst 700.000 munnbind feil

Tirsdag måtte Idar Vollvik møte i Hordaland tingrett. Han er tiltalt for å ha pakket om munnbind, som han også skal ha merket feil. Det skal ha skjedd tidlig under korona-pandemien i 2020.

NRK - 16 maj 22 kl. 05:18

Tyskland holder på munnbindkrav i lufta

Når EU mandag letter på munnbindkravene for flypassasjerer, vil Tyskland fortsatt kreve at folk dekker til nese og munn om bord, opplyser tyske myndigheter. Det er krav om såkalt FFP2-munnbind, som ligner en støvmaske, eller et medisinsk munnbind på hele flyturen. Munnbindet kan kun fjernes når passasjerene spiser eller drikker, og barn under seks år er fritatt fra kravet.

NRK - 08 feb 22 kl. 17:02

Spania fjerner påbud om munnbind ute

Et påbud om munnbind utendørs blir opphevet i Spania torsdag. Det ble klart etter at den spanske regjeringen tirsdag var samlet til møte. Bakgrunnen for endringen er fallende smittetall og færre innleggelser på sykehus.

Klartale - 06 dec 22 kl. 11:05

Dette er rådene mot korona-viruset nå

– Hold deg hjemme hvis du får nye luftveis-symptomer og føler deg syk. Du kan gå tilbake på skole eller jobb når du føler det bedre. Selv om symptomene ikke har gått helt over.

NRK - 21 sep 21 kl. 12:18

Trondheim opphevar munnbind-påbod

Formannskapet i Trondheim kommune vedtok tysdag å fjerne påbodet om å bruke munnbind på offentleg stad. Samtidig rår kommunen til at ein brukar munnbind når ein reiser kollektivt eller tek drosje, skriv dei på heimesida si..

NRK - 20 sep 21 kl. 11:24

Trondheim dropper munnbind

Kommuneoverlege i Trondheim, Tove Røsstad, anbefaler at lokale koronaregler droppes. Dette gjelder blant annet kravet om munnbind. Tirsdag møtes formannskapet for å ta stilling til forslaget..

NRK - 27 jul 21 kl. 21:05

Anbefaler munnbind innendørs

Amerikanske helsemyndigheter, CDC, anbefaler nå at fullvaksinerte skal bruke munnbind innendørs i det offentlige rom. The Washington Post fikk altså rett da de trodde at dette ville skje.Grunnen er smittebølgen knyttet til Delta-varianten..

NRK - 27 jul 21 kl. 21:05

Anbefaler munnbind inne i USA

Amerikanske helsemyndigheter anbefaler at fullvaksinerte bruker munnbind innendørs på offentlig sted. Grunnen er smittebølgen knyttet til delta-varianten. Anbefalingen gjelder i områder med mye smitte.

Klartale - 28 okt 21 kl. 10:51

Anbefaler munnbind og hjemmekontor i Tromsø

Tromsø kommune anbefaler nå at folk der bruker munnbind og holder en meters avstand til hverandre. Det har vært mye korona-smitte der den siste tiden..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 1 time siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 1 time siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 1 time siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 1 time siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 1 time siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Varsler en stormfull natt og morgen i Finnmark

I Finnmark er det varslet en stormfull natt og morgen natt til søndag på grunn av et lavtrykk som kommer inn. – Det er derfor ventet snøfokk og vanskelige kjøreforhold i deler av Troms og Finnmark. Faren avtar ganske raskt i Troms, men i Finnmark er det ventet snøfokk til ettermiddagen, melder Meteorologene på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Gasslekkasje i Ålesund

I Ålesund rykket nødetatene ut til en mulig gasslekkasje fra en bedrift i Borgundfjordveien. Det er ikke meldt om personskade, meldte politiet i Møre og Romsdal rundt midnatt på Twitter. Til VG forteller operasjonsleder Eivind Klokkersund at det er snakk om gassen Styren, og at de jobber med å få tettet lekkasjen.

NRK - 2 timer siden

Trafikkulykke ved Kvinesdal

Nødetatene rykket ut til en trafikkulykke på Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. To biler og tre personer er involvert i ulykken. Samtlige skal være ved bevissthet.

NRK - 2 timer siden

Droneangrep mot militæranlegg i Iran

En eksplosjon ved et militæranlegg i den iranske byen Isfahan ble forårsaket av et droneangrep, melder statlig media, som siterer forsvarsdepartementet. – En av dronene ble skutt ned av luftforsvaret. De to andre ble skutt ned av automatisk ild og gikk i luften.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com