E24 > Økonomi

Onsdag, 23 Juni, 16:10

E24 - 07 mai 21 kl. 11:25

Analytiker anbefaler å dumpe Northern Ocean etter riggvraking

Kepler Cheuvreux vraker kjøpsanbefalingen på Northern Ocean. Aksjen har stupt over 40 prosent etter at selskapet mistet viktig kontrakt for ulykkesrigg..
Les mer på E24 Bilden deled av E24 via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Cheuvreux, Northern Ocean

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Analytiker, anbefalerå , dumpe, Northern, Ocean, etter, riggvraking
NRK - 15 juni 21 kl. 14:27

Anbefaler innstramminger i Tønsberg

Kriseledelsen i Tønsberg anbefaler innstramminger etter at deltavarianten er påvist etter smitteutbruddet i byen og nabokommunen Færder. Ordfører Anne Rygh Pedersen i Tønsberg sier at de anbefaler en stans i alle organiserte fritidsaktiviteter. De anbefaler også at skoleavslutninger og andre sammenkomster for barn og unge avlyses til og med 20.

E24 - 09 april 21 kl. 05:44

Investor ser forbi krisen: Tar stort jafs av John Fredriksens riggaksje

Nicolay Grove har kjøpt seg opp til å bli en av de største aksjonærene i Northern Drilling, som er skadeskutt på børs og har null drift. Analytiker Magnus Olsvik mener investorer med «lange briller på» kan rette blikket mot risikopregede riggaksjer igjen..

E24 - 18 juni 21 kl. 16:06

Hjalp Sveaas å dumpe aksjer - mener prisen er et «røverkjøp»

Fearnley Securities var megler da storeier Christen Sveaas lempet ut alle sine aksjer i Magnora. Meglerhusets analytiker mener Sveaas har gitt fra seg en oppside på 206 prosent..

NRK - 26 feb. 21 kl. 12:07

Anbefaler bruk av munnbind

Bodø kommune anbefaler innbyggerne å bruke munnbind innendørs i det offentlige rom, som for eksempel kollektiv transport og i butikker. De anbefaler også begrenset sosial kontakt. Bakgrunnen er at smittetallene har økt mye de siste dagene..

NRK - 12 mars 21 kl. 12:11

Anbefaler fortsatt strenge tiltak

Helsedirektoratet anbefaler at strenge innreiserestriksjoner opprettholdes inntil videre, i første omgang til midten av april, skriver de i sin vurdering til Helse- og omsorgsdepartementet. De anbefaler også at det ikke gis unntak for innreise- og karantenebestemmelser for toppidrettsutøvere. De strenge innreiserestriksjonenen skulle i utgangspunktet skulle vare til 19.

NRK - 08 mai 21 kl. 13:35

Anbefaler høyere nivå i Grenland

Statsforvalteren i Vestfold og Telemark anbefaler at regjeringen innfører statlige fastsatte tiltak på nivå 5B for de tre Grenlandskommunene Bamble, Porsgrunn og Skien. Det er resultatet etter et møte med kommunene, FHI og Helsedirektoratet i dag. I tillegg anbefaler Statsforvalteren lokale tiltak for å supplere de som er beskrevet i den nasjonale planen.

E24 - 09 mars 21 kl. 10:00

Etablerer eget selskap for transport og lagring av CO₂

Northern Lights blir eget selskap med Equinor, Shell og Total som likeverdige partnere..

NRK - 09 mars 21 kl. 16:21

Klarsignal for CO2-lagring

Olje- og energidepartementet godkjente i dag planene om storstilt CO2-lagring under bunnen av Nordsjøen. Selskapet Northern Lights JV skal utvikle infrastruktur for å samle CO2 fra fabrikker i Europa og til reservoarer under Nordsjøen..

E24 - 30 april 21 kl. 19:44

Privatinvestor har doblet pengene i skadeskutt Fredriksen-aksje

Nicolay Grove har siden i vinter fordelt noe av kjempegevinsten fra Rec Silicon i nye Oslo Børs-aksjer. Flere millioner ble spyttet inn i Northern Drilling, som har null drift, og nå har riggaksjene han plukket opp doblet seg i verdi..

E24 - 05 mai 21 kl. 05:36

Terminert kontrakt for Fredriksens ulykkesrigg

Oslo Børs-noterte Northern Ocean mister arbeidet for halvparten av riggflåten..

Fler nyheter fra E24

E24 - 45 minutter siden

Wall Street stiger svakt fra start – Nasdaq klatrer opp til ny rekord

Legemiddelselskapet GSK skiller ut deler av virksomheten og gjør et byks på børs..

E24 - 2 timer siden

Bank under offentlig administrasjon for første gang siden finanskrisen

Nyoppstartede Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon, melder Finansdepartementet..

E24 - 1 time siden

Næringsministeren kjente ikke til Norwegian-bonusene: – Noe umusikalsk

Staten har stilt opp med milliarder i lån og krisehjelp til Norwegian. Næringsministeren misliker at toppledelsen har fått en ekstrabonus, men mener at eierne får styre bonuspolitikken – så lenge selskapet betaler tilbake lånene de har fått..

E24 - 1 time siden

Den norske modellen står seg også i fremtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv..

E24 - 1 time siden

Regjeringsutvalg foreslår å begrense midlertidige ansettelser

I dag mottok arbeidsministeren en utredning om fremtidens arbeidsliv. Utvalget ber om at regjeringens utvidelse av midlertidige ansettelser fra 2015 fjernes «for å unngå todeling i arbeidslivet»..

E24 - 1 time siden

Den norske modellen står seg også i framtiden

Lovforslagene i en fersk rapport er ment å styrke og tydeliggjøre regler i arbeidsmiljøloven. Forslagene er ikke radikale, men likevel viktige for å sikre den norske modellen, som har gitt Norge et robust og tilpasningsdyktig arbeidsliv. Utviklingen har vist at kollektive reguleringer og høy grad av involvering ikke er gammeldags, men tvert om et avgjørende fortrinn i en konkurranseutsatt og internasjonalisert økonomi..

E24 - 2 timer siden

EU-passet: Fra torsdag slipper langt flere inn i Norge uten karantene

Fra og med torsdag slipper blant andre fullvaksinerte tyskere, kroatere og belgere karantenefritt inn i Norge. Svenskene må vente noe lenger..

E24 - 2 timer siden

Optin Bank blir satt under offentlig administrasjon

Den relativt nye banken har en innskuddsmasse på rundt 270 millioner kroner..

E24 - 3 timer siden

Kjendisinvestorer kjapt ute av lakseliste

Etter kraftig kursoppgang er flere av kjendisinvestorene som ble med oppdrettskonsernet Måsøvål på børs, nå ute av listen over de største aksjonærene i selskapet..

E24 - 3 timer siden

I årevis har ett mål stått øverst. Nå legger han det vekk en stund.

Norges Bank tar såpass hardt i når renten skal heves at prisveksten blir for lav. Dermed må bankens mål nummer 1 vike for andre hensyn i noen år..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt