NRK > Nyheter

Monday, 25 October, 13:23

NRK - 18 sep 21 kl. 02:28

Amper stemning i Trondheim

I Trondheim fikk politiet melding om flere personer som var involvert i en slåsskamp natt til lørdag. Det var mye sinte folk og dårlig stemning da politiet ankom stedet. To personer ble siden bortvist, tvitrer politiet i Trøndelag..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Trøndelag

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amper, stemningi , Trondheim
NRK - 12 sep 21 kl. 09:07

– Mindreårige nærast bevisstlause

400 ungdommar var samla på ein fest på Tunga i Trondheim i natt, som politiet måtte avslutte. Dette var i utgangspunktet eit lukka arrangement, som ein raskt mista kontroll på. Brannforskrifta sa at ein berre kunne vere 60 personar i lokalet.

NRK - 20 jun 21 kl. 05:41

Russebråk i Asker, flere skadd

Flere russ ble lettere skadet da mellom 100 og 150 russ var samlet i Asker. Politiet måtte gripe inn og avslutte slåssing, og melder om amper stemning..

NRK - 20 jun 21 kl. 07:45

Russebråk i Asker

100–150 russ i flere russebusser var samlet ved McDonalds ved E18 i Asker da det brøt ut flere slåsskamper i 5-tida i natt. – Vi dro dit med en patrulje for å roe gemyttene. Da vi kom frem var det flere russ som sloss og de avsluttet ikke selv om politiet var der.

NRK - 25 jul 21 kl. 15:28

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 07 aug 21 kl. 15:29

Amper stemning mellom demonstranter

Politiet arresterte flere personer, som forsøkte å ta seg over sperringene da Stans Islamiseringen av Norge (SIAN) demonstrerte i Byparken i Stavanger lørdag ettermiddag. Politiet brukte også tåregass for å stanse motdemonstrantene. SIAN brant Koranen i sin demonstrasjon..

NRK - 03 okt 21 kl. 01:19

Sparket i hodet i Oslo

Oslo-politiet har anholdt flere ungdommer som skal ha vært innblandet i en slåsskamp på Bryn. Ifølge vitner er en person blitt sparket i hodet. Politiet skriver på Twitter at det var amper stemning på stedet, og at det skal være snakk om russ..

E24 - 15 jun 21 kl. 05:29

Børshopp etter bankmøte i Australia

Det er blandet stemning på børsene i Asia- og Stillehavsområdet. Hongkong-indeksen faller markant, mens det er langt bedre stemning i Sydney, Singapore og Tokyo. Oljeprisen faller marginalt tilbake..

E24 - 08 jul 21 kl. 06:25

Teknologikjemper faller markant i Asia

Det er sur stemning stemning på de toneangivende indeksene torsdag morgen. Kinesiske tek-aksjer faller kraftig etter at frykt for regulatoriske grep har gjenoppblusset. Deltaviruset har fått fotfeste i Sydney..

Klartale - 21 sep 21 kl. 08:39

Dårlig stemning før klimamøte

Statsminister Erna Solberg mener det var dårlig stemning før møte på mandag. Flere land ønsker at de rikeste skal ta mer ansvar for klima..

NRK - 30 sep 21 kl. 13:07

God stemning på Hurdalssjøen

Ap-leder Jonas Gahr Støre forteller om god stemning på Hurdalsjøen under regjeringsforhandlinger med Senterpartiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

125 koronasmittede på sykehus

Mandag var 125 koronasmittede pasienter innlagt på sykehus i Norge. Det er en økning på fire pasienter fra fredag. 14 av pasientene får respiratorbehandling, og 28 ligger på intensivavdeling.

NRK - 1 time siden

Erklærer unntakstilstand i Sudan

Sudans øverste general, Abdel Fattah al-Burhan, har oppløst overgangsregjeringen og erklært unntakstilstand i Sudan. Uttalelsen kom i en TV-sendt tale mandag ettermiddag, timer etter at militæret pågrep landets statsminister og satte ham i husarrest. Generalen sier han snart vil etablere en «kompetent» regjering..

NRK - 1 time siden

Drop-in for influensavaksine

Mange apotek har nå satt i gang drop-in-tilbud for årets influensavaksine. – Sjekk med ditt faste apotek først for bestilling av time, og mange apotek har tilbud om å kjøpe og få satt influensavaksinen på stedet. Dosen koster mellom to og fire hundre kroner, opplyser kommunikasjonssjef Jostein Soldal i Apotekforeningen til NRK.

NRK - 1 time siden

Skyter mot demonstranter

Soldater har skutt mot demonstranter i Sudans hovedstad Khartoum som protesterer mot et angivelig militærkupp. Det melder Sudans informasjonsdepartement..

NRK - 1 time siden

Huitfeldt om Sudan: Urovekkende

Utenriksminister Anniken Huitfeldt (Ap) reagerer på meldingene om et forsøk på statskupp i Sudan. – Urovekkende meldinger i dag om et kupp mot Hamdoks regjering, et uakseptabelt forsøk på å hindre overgangen til demokrati. Norge står sammen med folket i Sudan og deres streben etter frihet, fred og rettferdighet, sier Huitfeldt i en melding lagt ut på Twitter.

NRK - 1 time siden

22 millioner afghanere kan sulte

Over 22 millioner afghanere vil lide under akutt matmangel denne vinteren, advarer Verdens matvareprogram (WFP). – Denne vinteren vil millioner av afghanere bli tvunget til å velge mellom migrasjon og sult, med mindre vi klarer å trappe opp den livreddende hjelpen, sier WFP-sjef David Beasley. Krisen i Afghanistan er allerede mer alvorlig enn situasjonen i Jemen og Syria, og bare i Kongo er matsituasjonen verre, får AFP opplyst av FN-kilder..

NRK - 2 timer siden

Klimagassrekord i atmosfæren

Konsentrasjonen av drivhusgasser i atmosfæren nådde et rekordnivå i 2020, og økte mer i fjor enn gjennomsnittet det forrige tiåret, ifølge en rapport fra Verdens meteorologiske organisasjon. Utslippene gikk ned med 5,6 i fjor som følge av mindre økonomisk aktivitet på grunn av koronapandemien, men det hadde ingen merkbar effekt på konsentrasjonen av klimagasser i atmosfæren. Det hadde heller ingen merkbar effekt på hvor raskt konsentrasjonen av drivhusgasser øker..

NRK - 2 timer siden

Tre personer fra Askøy savnet

Alle de tre som er savnet i Tokagjelet på Kvamskogen er fra Askøy. Askøy kommune satte krisestab søndag kveld og har opprettet et pårørendesenter i Møllesalen i Strusshamn. – Våre varmeste tanker går nå først og fremst til de pårørende.

NRK - 2 timer siden

Har funnet båt i Tokagjelet

Politiet i Kvam sier de har funnet en båt etter søk i Tokagjelet. Båten knyttes til hendelsen der. Tre personer er fremdeles savnet..

NRK - 2 timer siden

Savnet kvinne funnet

Kvinnen som var savnet fra boligen sin i Larvik, er funnet i god behold. Kvinnen ble funnet ved Lågen, opplyser politiet..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt