VG > Økonomi

Thursday, 23 September, 05:42

VG - 27 jul 21 kl. 22:41

Amerikansk superstjerne berømmer Hovland: – Jeg elsker ham

KAWAGOE (VG) Den ferske British Open-vinneren Collin Morikawa (24) sammenligner seg med Viktor Hovland (23). USAs beste spiller i OL mener en unik tro på egne ferdigheter har tatt de to stjerneskuddene til toppen..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Les mer om:
Kawagoe, British Open, Collin Morikawa, Viktor Hovland, USAs, OL, Hovland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, superstjerne, berømmer, Hovland, Jeg, elsker, ham
Aftenposten - 27 jul 21 kl. 22:41

Amerikansk superstjerne berømmer Hovland: – Jeg elsker ham

KAWAGOE (VG) Den ferske British Open-vinneren Collin Morikawa (24) sammenligner seg med Viktor Hovland (23)..

NRK - 15 jul 21 kl. 13:40

Hovland med god åpningsrunde

Viktor Hovland fikk en bra start på British Open torsdag. Nordmannen ligger på delt niendeplass etter å ha fullført den første runden i majorturneringen. En bogey på siste hull ga en litt kjip avslutning på dagen, men Hovland kan si seg fornøyd med å gå åpningsrunden på to slag under par i sin British Open-debut.

NRK - 29 jul 21 kl. 05:06

Hovland med drømmeåpning under OL

Den norske golfspilleren Viktor Hovland har spilt svært solid på de første hullene av OL-dag nummer en. Han fikk en drømmeåpning med birdie på det første hullet, før det ble par på hull to, tre og fire. På banens første par-fem hull ble det en ny birdie for Hovland.

NRK - 31 jul 21 kl. 05:14

Hovland spiller svakt i OL

Norges golfstjerne Viktor Hovland har fått en meget dårlig start på den tredje runden av OL-turneringa. Etter tre spilte hull har Hovland brukt hele åtte slag mer enn mannen som leder, Xander Schauffele fra USA..

NRK - 31 jul 21 kl. 08:51

Spilte seg ut av medaljekampen

Norges golfstjerne Viktor Hovland hadde en tung dag på banen i Tokyo lørdag. Det som skulle være runden hvor han spilte seg nærmere teten, ble heller runden hvor håpet om OL-medalje ser ut til å forsvinne. Hovland startet runden svært dårlig med to bogeys på de to første hullene.

VG - Igår: 18:11

McIlroys råd til Hovland: – Bare vær deg selv

Rory McIlroy (32) ber Viktor Hovland (24) senke skuldrene før han blir tidenes første nordmann til å spille i Ryder Cup, mens Lee Westwood (48) kaller Hovland en «fenomenal golfer» og «veldig fin gutt»..

VG - 08 sep 21 kl. 20:26

Amerikansk ekspert om Hovland: Her taper han slag til feltet

Ryan Lavner, skribent i Golf Channel, mener Viktor Hovland (23) kun har en svakhet i spillet sitt sammenlignet med de aller beste golfspillerne..

Aftenposten - 08 sep 21 kl. 20:27

Amerikansk ekspert om Hovland: Her taper han slag til feltet

Ryan Lavner, skribent i Golf Channel, mener Viktor Hovland (23) kun har en svakhet i spillet sitt sammenlignet med de….

NRK - 31 aug 21 kl. 18:38

380.000 berørt av flom i Sør-Sudan

Kraftig nedbør har ført til flomstore elver i to delstater i Sør-Sudan. Rundt 380.000 mennesker er berørt av oversvømmelsene.

VG - 10 apr 21 kl. 00:03

Hovland var i kjempetrøbbel – reddet av flere magiske slag: – Golfoppvisning

Viktor Hovland (23) kjempet for å overleve da han hentet frem en serie ekstreme slag på Augusta-banen under den prestisjefulle Masters-turneringen..

Fler nyheter fra VG

VG - 45 minutter siden

Guldvog om gjenåpning: – Tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg

Helsedirektør Bjørn Guldvog tror vi i nær fremtid kan ta et nytt steg i gjenåpningen av Norge - men varsler at kommunene vil få en stor jobb fremover..

VG - 1 time siden

Svendsens superform skyldes endret tankegang: – Det er vanvittig

INTILITY ARENA (VG) Sander Svendsen (24) var vidunderbarnet som debuterte i Eliteserien under Ole Gunnar Solskjær allerede som 15-åring. Nå har moldenseren fått en ny livsgnist – og pøser inn mål for Odd..

VG - 5 timer siden

Asensio scoret hat trick mot barndomsklubben

(Real Madrid – Real Mallorca 6–1) Marco Asensio (25) har vært ryktet vekk fra Real Madrid på grunn av mangel på spilletid, men imponerte stort da han fikk en etterlengtet sjanse onsdag kveld..

VG - 7 timer siden

Viking felte Rosenborg - igjen

(Viking-Rosenborg 3–1) Rosenborg blir ikke cupmester denne gangen heller. Det sørget en trønder, en tidligere RBK-spiller og Zlatko Tripic for..

VG - 8 timer siden

Om ett år skal syv av ti i verden være vaksinert

NEW YORK (VG) Målet om at 70 prosent av verdens befolkning skal være vaksinert om ett år, er innen rekkevidde. Det har statsminister Erna Solberg (H) fått forsikringer om på Joe Biden’s covid-toppmøte onsdag..

VG - 9 timer siden

Start lekte seg videre: Drømmetreff og tre scoringer på ni minutter

(Start – Mjøndalen 4–2) Start har aldri vært i cupfinalen, men slo enkelt ut eliteserielaget Mjøndalen i den tredje runden og er ett steg nærmere klubbens første cupfinale..

VG - 9 timer siden

Bodø/Glimt slapp med skrekken: Stolpeskudd unna ekstraomganger

(Alta – Bodø/Glimt 1–2) Serielederen i Eliteserien så ut til å ha full kontroll mot Alta i den tredje runden i cupen, men måtte slite for seieren..

VG - 12 timer siden

Viken i gang med å forberede oppsplitting

Fylkesrådet i Viken er i gang med å forberede en sak for fylkestinget om oppløsning av fylket, opplyser fylkesrådsleder Tonje Brenna (Ap)..

VG - 12 timer siden

Sanners slette skjønn

Høyres nestleder Jan Tore Sanner (H) har utvist dårlig skjønn, i verste fall brutt loven, i sine siste uker som finansminister..

VG - 14 timer siden

Martin (21) går «statsministerskolen»

Ada Brekke Aadland (21), Søren Mortensen (24) og Martin Sunde Eriksen (21) er en del av det første kullet på utdanningen som internasjonalt har fått kallenavnet «statsministerskolen»..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt