VG > Utenriks

Saturday, 18 September, 04:21

VG - 26 jul 21 kl. 10:50

Amerikansk lege: Corona-innlagte trygler om vaksine

Når de blir smittet av corona, angrer mange amerikanere på at de ikke lot seg vaksinere, sier lege..
Les mer på VG Bilden deled av VG via deres RSS-fløde og vises på deres server.


Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikansk, lege, Corona-innlagte, tryglerom , vaksine
NRK - 08 jul 21 kl. 13:33

Null innlagte covidpasienter i Oslo

Det er ingen innlagte koronapasienter i Oslo i dag. Det viser en ringerunde NRK har gjort til sykehusene i hovedstaden. Det er heller ingen innlagte med viruset på Sykehuset Østfold eller Drammen sykehus.

Dagbladet - 18 apr 21 kl. 02:47

Trygler kvinner: - Utsett graviditeten

Verden har passert nok en dyster dødsrekord. Brasil er et av landene som er hardest rammet. Én firedel av alle dødsfall som er rapportert i verden de siste dagene, har skjedd i Brasil.

Aftenposten - 01 maj 21 kl. 20:05

Tolker som jobbet for amerikanerne trygler om ikke å bli etterlatt i Afghanistan

Flere titalls tolker som har jobbet for amerikanerne i Afghanistan under ofte livsfarlige forhold, trygler om ikke å bli….

Aftenposten - 20 aug 21 kl. 19:20

Norsktrente afghanere trygler om hjelp: Får meldinger om soldater som blir oppsøkt og henrettet

Norsktrente afghanske soldater trygler om hjelp..

Dagbladet - 29 aug 21 kl. 21:57

Trygler om unntakstilstand

Orkanen Ida har søndag kveld norsk tid slått inn over land i Louisiana i USA. - Dette kommer til å bli en fryktelig dag, sier meteorolog. Nå trygler guvernør John Bel Edward president Joe Biden om å erklærer unntakstilstand..

NRK - 17 apr 21 kl. 13:04

220 koronapasienter i dag

Lørdag er 220 personer innlagt på norske sykehus med covid-19, viser Helsedirektoratets oversikt. Det er 22 færre enn fredag. 51 personer behandles med respirator, som er to færre enn i går.

NRK - 17 apr 21 kl. 14:34

Færrest innlagte siden november

Lørdag er 173 personer innlagt med covid-19 i Danmark, som er det laveste antallet innlagte siden november i fjor. Det er påvist 724 nye koronatilfeller i landet det siste døgnet, og ingen dødsfall er registrert..

NRK - 29 apr 21 kl. 11:20

Rekord i antall koronapasienter SUS

Stavanger universitetssjukehus har nå 21 innlagte koronapasienter, som er det høyeste antall innlagte med covid-19 på sykehuset under pandemien. Sykehuset vurderer å åpne pandemipost 2, sier beredskapssjef Elisabeth Haga Jacobsen..

NRK - 31 maj 21 kl. 12:36

Antall innlagte på intensiv halvert

Antallet innlagte koronapasienter på intensivavdelingene på svenske sykehus er halvert på mindre enn en måned. 3. mai var 407 personer innlagt på intensivavdelinger i Sverige, mot 198 i dag, ifølge Svenska Intensivvårdregisterets oversikt..

NRK - 12 jun 21 kl. 14:23

Under hundre innlagte i Danmark

For første gang siden september er under 100 personer innlagt i Danmark. Det er registrert 437 nye smittetilfeller i Danmark siste døgn. Antallet innlagte faller med 12 til 99 og er dermed under 100..

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Mangemillionær dømt for drap på venn

Mangemillionæren Robert Durst (74) er dømt for drapet på sin venninne Susan Berman i 2000..

VG - 6 timer siden

Frankrike kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine fra USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 6 timer siden

Frankrikes ambassadører kaller hjem USA- og Australia-ambassadørene

Frankrike har kalt tilbake ambassadørene sine til USA og Australia over et nytt sikkerhetssamarbeid de kategoriserer «som et knivstikk i ryggen»..

VG - 7 timer siden

USA innrømmer at droneangrep i Kabul drepte ti sivile

Etter å ha hevdet at de tok ut en terrortrussel, innrømmer det amerikanske forsvaret at droneangrepet de gjennomførte i Kabul under den siste dagen av evakueringen fra landet, drepte ti sivile mennesker..

VG - 11 timer siden

FNs generalsekretær: Verden er på vei mot 2,7 graders oppvarming

Går ikke klimautslippene ned, er verden på vei mot 2,7 graders oppvarming, advarer FNs generalsekretær António Guterres..

VG - I førrgår: 00:49

I natt skjer det: Første amatørbesetning i verdensrommet

– De risikerer livet, sier NRKs romfartsekspert Hallvard Sandberg om deltakerne i den første privatfinansierte romferden, som skyter fart mot rommet natt til torsdag..

VG - I førrgår: 16:45

Stoltenberg: – En tragedie at Taliban er tilbake

NATO-sjef Jens Stoltenberg kaller det «en tragedie for det afghanske folk» at Taliban er tilbake i Kabul. Han avviser ikke at hans eget spor var at NATO-styrkene skulle bli inntil en avtale med Taliban var på plass..

VG - I førrgår: 11:01

Dansk avis med klimastikk til Norge

– Kjære Norge, hvis ikke dere som har et oljefond på 12.000 milliarder kan gjennomføre et raskt grønt skifte, så kan ingen, skriver Information på sin forside..

VG - 14 sep 21 kl. 18:58

Haitis regjeringsadvokat: Vil sikte statsministeren for presidentdrap

Telefonsamtaler med hovedmistenkte i drapet på president Jovenel Moïse, danner grunnlag for mistanke mot Haitis sittende statsminister Ariel Henry..

VG - 14 sep 21 kl. 18:54

Topp-militær fryktet at Trump skulle gå amok

Ifølge en ny bok tok president Donald Trumps militære topprådgiver i all hemmelighet ekstraordinære grep etter kongressangrepet – i frykt for at presidenten skulle «gå amok»..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt