NRK > Nyheter

Sunday, 05 December, 05:18

NRK - 28 aug 21 kl. 10:15

Amerikaner mottok St. Olavsmedalje

Brian W. Edwards reddet norske soldater fra en svært farlig situasjon nær Kabul i 2019. Nå er han første utlending som mottar St. Olavsmedaljen med ekegren. – Mens harde kamper pågikk rundt helikopteret, landet Edwards på to hjul i en bratt skråning og fikk reddet ut en gruppe norske spesialsoldater, skriver Forsvaret.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kabul, St, Edwards, Forsvaret, Akershus, Oslo, USAs, NTB, Krigskorset, Store

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikaner, mottokSt , Olavsmedalje
NRK - 25 aug 21 kl. 10:51

Færre mottok kontantstøtte

Litt flere enn 20.000 personer mottok kontantstøtte i utgangen av juni i år. Det er det laveste antall mottakere denne måneden siden ytelsen det ble innført i 1998, skriver NTB.

NRK - 28 jul 21 kl. 15:00

Pågrep amerikaner i Tyrkia

En tyrkiskfødt amerikaner som sitter på patentet til ByLock, appen tyrkiske myndigheter mener ble brukt til å koordinere kuppforsøket i 2016, er pågrepet. Mannen skal ha overgitt seg selv til myndighetene i Tyrkia da han ankom landet 9. juni, skriver nyhetsbyrået Anadolu..

NRK - 31 maj 21 kl. 17:43

Streikende må møte på jobb

Norsk Sykepleierforbund mottok 331 søknader om å bruke streikende sykepleier på jobb i helgen. – Vi har 606 sykepleiere i streik, og vi mottok 331 søknader. Det sier sitt om hvor uunnværlige vi er, sier Lill Sverresdatter Larsen i Norsk Sykepleierforbund..

VG - 05 jul 21 kl. 15:25

Politistasjonen i Drammen mottok brev med hvitt pulver

Politiet har evakuert alle sine ansatte etter at de mottok et brev med hvitt pulver mandag..

VG - 05 jul 21 kl. 15:25

Politistasjonen i Drammen mottok mistenkelige brev – bombegruppen er på vei

Politiet har evakuert alle sine ansatte etter at navngitte politibetjenter mottok konvolutter med ukjent innhold..

NRK - 05 nov 21 kl. 10:31

Stabilt antall uføretrygdede

10,5 prosent av befolkningen mellom 18 og 67 år mottok uføretrygd ved utgangen av september 2021. Tallet har vært stabilt hele året. Endringene fra i fjor er også små.

NRK - 08 jul 21 kl. 18:13

USA reagerer på israelsk husriving

Israel sprengte torsdag boligen til en palestinsk familie på den okkuperte Vestbredden. Boligen tilhørte en palestinsk-amerikaner som anklages for å ha stått bak et angrep på Vestbredden 2. mai.

NRK - 08 jul 21 kl. 19:43

Amerikaner pågrepet etter attentat

En amerikansk borger er blant de seks som så langt er arrestert etter attentatet mot Haitis president Jovenel Moïse. Det opplyser landets valgminister, Mathias Pierre, til Washington Post. 53 år gamle Moïse ble skutt og drept av ukjente gjerningsmenn som tok seg inn i boligens hans i Petionville utenfor hovedstaden Port-au-Prince natt til onsdag..

NRK - 12 jul 21 kl. 00:40

Amerikaner sier han ble torturert

En amerikansk statsborger som er fengslet i Jordan for konspirasjon og oppvigleri, hevder at han er blitt utsatt for tortur og trusler. Bassem Awadallah jobbet for kong Abdullah, og er anklaget for å ha konspirert med kongens halvbror, prins Hamzah, som er anklaget for kuppforsøk. Awadallah avviser anklagene.

VG - 30 jul 21 kl. 04:44

Amerikaner utfordrer Warholm: – Jeg er kommet for å ta gull

TOKYO (VG) Karsten Warholm (25) «jogget» seg som ventet videre på 400 meter hekk i OL. Rivalen Rai Benjamin (24) vil utfordre nordmannen om gullet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 09 nov 21 kl. 16:18

Stans i togtrafikken på Oslo S

Det er store togforsinkelser på Oslo S etter et problem ved Brynsbakken stasjon. Det gjør at flere tog står stille på Oslo S. – Alle tog som går forbi Brynsbakken står stille.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:08

Fengslet etter dødelig slagsmål

To av de tre som er siktet for grov kroppsskade med døden til følge etter et slagsmål i Grimstad i helgen, er varetektsfengslet i to uker. Sistemann er løslatt. Det opplyser politiadvokat Geir Magne Søfteland til NTB tirsdag ettermiddag.

NRK - 09 nov 21 kl. 16:01

Alvorlig trafikkulykke

Politiet er på vei til en alvorlig trafikkulykke mellom bil og lastebil ved Skogmoen i Nordland..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:52

Anbefaler munnbind i Bergen

Smittevernoverlegen i Bergen anbefaler munnbind i Bergen. Det skriver Bergens Tidende..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:39

FHI ber Bergen vurdere tiltak

I et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke ba FHI Bergen om å vurdere en rekke nye tiltak, skriver Bergens Tidende. Bakgrunnen er at kommunen opplever økt smittepress. Etter et møte mellom Bergen og FHI i slutten av forrige uke, kommer det frem at FHI ber kommunen å vurdere en rekke tiltak de har utarbeidet for kommuner som opplever økt smittepress.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:15

Ørliten fredsmulighet for Etiopia

Utenlandske utsendinger jobber intenst for å stanse krigføringen i Etiopia og hindre en fryktet opptrapping. Håpet er at et nytt framstøt som Den afrikanske union står i spissen for, kan føre til stans i fiendtlighetene. FN har denne uka advart om stor fare for at Etiopia kastes ut i en mer omfattende borgerkrig..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:16

Legger frem budsjett på mandag

SV legger fram sitt alternative statsbudsjett mandag 15. november klokken 11, i forkant av forhandlinger med regjeringen om neste års budsjett. SVs alternative budsjett viser endringene partiet vil gjøre sammenlignet med budsjettet til Solberg-regjeringen og danner grunnlag for de videre forhandlingene med Ap og Sp.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Dømt til tvungent psykisk helsevern

59-åringen som i mai drepte sin egen mor med hagle i Lyngdal, er dømt til tvungent psykisk helsevern. Retten mener at det er stor gjentakelsesfare. – Det er snakk om en svært alvorlig handling, drap begått med hagle, står det i dommen fra Agder tingrett, ifølge Fædrelandsvennen.

NRK - 09 nov 21 kl. 15:17

Russerne diskuterer migrant-krise

Russlands president Vladimir Putin og hans hviterussiske kollega Aleksandr Lukasjenko diskuterte tirsdag migrant-situasjonen på den polske grensen. De to presidentene er spesielt bekymret for utplassering av polske militære styrker langs grensen, ifølge en hviterussisk uttalelse, melder NTB..

NRK - 09 nov 21 kl. 15:11

Tine får ny skje

Tine har fått på plass en ny og lengre bambusskje etter å ha fått massiv kritikk for den korte de opprinnelig hadde. Tilbakemeldingene har vært positive, men ikke alle er helt fornøyde, sier Tine til Nationen. – Vi har allerede fått positive tilbakemeldinger på at skaftet er lengre og at den oppleves som bedre å spise av.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt