NRK > Nyheter

Tuesday, 16 July, 17:27

NRK - 17 mar 22 kl. 15:09

Amerikaner drept i Tsjernihiv-angrep

En amerikansk statsborger er blant de drept i angrepet mot Tsjernihiv, melder ukrainsk politi. Minst 53 mennesker ble drept..
Les mer på NRK


Les mer om:
Tsjernihiv

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amerikaner, drepti , Tsjernihiv-angrep
NRK - 30 mar 22 kl. 10:35

Sier angrepene fortsetter mot Tsjernihiv

Tross russiske løfter om å lette på angrepstrykket mot Kyiv og Tsjernihiv, fortsatte angrepene mot sistnevnte som før over natta, sier den lokale guvernøren. Vjatsjeslav Tsjaus uttaler i en video i sosiale medier at hus, bibliotek og kjøpesentre er blant byggene som er blitt rammet av russiske angrep i Tsjernihiv og Nizjyn. Foreløpig har det ikke kommet informasjon om døde eller skadde.

NRK - 26 mar 22 kl. 17:51

Ordfører: Tsjernihiv er fullstendig ødelagt

Ordføreren i den ukrianske byen Tsjernihiv sier at byen er fullstendig ødelagt av russiske styrker, og at 200 mennesker er drept de siste ukene. Tsjernihiv, som ligger ved grensen til Russland og Hviterussland, har nå under halvparten av sine opprinnelig 285.000 innbyggere.

NRK - 19 aug 23 kl. 11:48

Sentrum av ukrainsk by truffet av russisk rakett

Sentrum i den ukrainske byen Tsjernihiv, 15 mil nord for Kyiv, ble lørdag truffet av en russisk rakett. Guvernøren i Tsjernihiv-regionen, Vjatsjeslav Tsjaus, sier det var en ballistisk rakett som rammet sentrum, og han ber folk holde seg i tilfluktsrommene. President Volodymyr Zelenskyj opplyser at et teater og et universitet ble rammet da raketten slo ned på hovedtorget i byen.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Minst ti personer drept i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 17 apr 24 kl. 09:16

Ukraina: Flere drept og såret i angrep mot Tsjernihiv

Et russisk rakettangrep mot Tsjernihiv nord i Ukraina har ført til at flere er drept og såret, sier områdets guvernør. – Fienden rettet tre rakettangrep mot sentrumsområdet. Sivile er blitt drept, og mange er såret.

NRK - 30 mar 22 kl. 13:37

Tsjernihiv under voldsomt angrep sier ordfører

Den nord-ukrainske byens Tsjernihiv er under et voldsomt angrep, det sier ordføreren Vladyslav Atrosjenko til CNN. Det skjer til tross for de russiske løftene på tirsdag om å trappe ned angrepene. – Dette er bare nok et eksempel på at Russland alltid lyver, sa Atrosjenko.

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 01 apr 22 kl. 08:02

Britisk etterretning: Ukraina har teke tilbake landsbyar nær Tsjernihiv

Ukrainske styrkar skal ifølge britisk etterretning ha teke tilbake landsbyane Sloboda og Lukashivka sør for byen Tsjernihiv i Ukraina. Det melder Reuters. Landsbyane ligg langs ei av hovudforsyningsrutene mellom byen Tsjernihiv og hovudstaden Kyiv..

NRK - 04 apr 22 kl. 02:47

Ukraina har gjenerobret flere byer i Tsjernihiv

Det ukrainske forsvaret sier deres styrker har gjenerobret flere byer i Tsjernihiv-regionen og at nødhjelp er på vei. Nyhetsbyrået RBK Ukraina melder at veien mellom Tsjernihiv og hovedstaden Kyiv delvis åpner for trafikk på mandag, skriver NTB..

Klartale - 30 nov 22 kl. 10:57

Pakistansk Taliban fortsetter angrepene

Pakistansk Taliban består av flere islamske militsgrupper fra nordvest-Pakistan. Nettverket er kjent som Tehrik-e-Taliban Pakistan (TTP). TTP står bak flere blodige terrorangrep i Pakistan.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Bevæpnet politiaksjon ved Torvet

Politiet bevæpnet seg etter melding om en mann som truet med kniv ved Torvet i Trondheim. Hendelsen skal ha skjedd klokka 15.26.

NRK - 45 minutter siden

20 døde i bussulykke i Peru

20 personer skal være døde etter en bussulykke i Andesfjellene i Peru. Det melder Reuters. Det er forløpig ikke kjent hva som forårsaket ulykka..

NRK - 3 timer siden

Skulptur stjålet fra Stavanger domkirke – verdt 300.000 kroner

Klokken 12.10 rykket politiet ut på en melding om et innbrudd i Stavanger domkirke. En skulptur av stein er borte, opplyser politiet.

NRK - 1 time siden

Slagsmål mellom flere personer

Politiet har fått melding om slagsmål mellom flere personer på Brakerøya i Drammen. Det er uavklart om noen er skadet. Politiet er på vei til stedet.

NRK - 2 timer siden

Reuters: Seks funnet døde på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme. Ifølge lokalt politi skal de døde ha blitt funnet på et hotellrom..

NRK - 1 time siden

Tate får fortsatt ikke forlate Romania

Den kontroversielle influenceren Andrew Tate får fortsatt ikke forlate Romania i påvente av en rettsak hvor han er siktet for menneskesmugling. Det kom en domstol i landet frem til tirsdag. Avgjørelsen om å ha fratatt Tate reisefriheten man har i EU har vært kontroversiell.

NRK - 3 timer siden

Til sykehus etter mc-ulykke i Vinje

En mann i 50-årene fra Litauen blir fraktet til sykehus etter å ha kjørt i en fjellvegg med motorsykkel på Dalsvegen i Vinje. Nødetatene er på stedet. Føreren skal være ved bevissthet, opplyser politiet..

NRK - 2 timer siden

Reuters: Mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal flere personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Flere thailandske medier melder det samme..

NRK - 2 timer siden

Minst 50 drept i nye angrep i Gaza, ifølge palestinske helsemyndigheter

Nye israelske bombeangrep i Gaza har tatt livet av minst 50 palestinere i ulike deler av enklaven, ifølge helsemyndighetene der. Klokka 14.41 skriver nyhetsbyrået Reuters at 21 er blitt drept bare i Khan Younis, der også 26 er såret i et luftangrep mot en teltleir.

NRK - 2 timer siden

Trolig seks døde etter mulig skyting på hotell i Bangkok

Ifølge lokalt politi skal seks personer være drept i en skyting på et hotell i Bangkok, melder Reuters. Reuters skriver videre at de jobber med å verifisere meldingene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com