NRK > Nyheter

Tirsdag, 11 Mai, 13:13

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambulansei , kollisjoni , Trondheim
NRK - 27 jan. 21 kl. 13:39

Nekter for drapsforsøk

Mannen som er tiltalt for ha forsøkt å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. 33-åringen kapret en ambulanse i Oslo i 2019. Der kjørte han rundt i gatene på Torshov mens politiet prøvde å stoppe ham.

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:22

Kjørt med ambulanse

Arbeideren i Sola som har fått syre i ansiktet, er kjørt bort med ambulanse. Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet og arbeidsforholdet..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:19

Ambulanse kolliderte

Ein ambulanse har kollidert på E18 i Arendal, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjend. Ambulansen var på veg til ein lastebilbrann i Torbuåastunnelen.

VG - 04 mars 21 kl. 12:03

Ambulanse krasjet på E18 - én alvorlig skadet

En ambulanse krasjet under utrykning etter melding om brann i en lastebil på E 18 ved Torsbuåstunnelen i Arendal torsdag formiddag..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:28

Karlsson fraktet vekk i ambulanse

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Hun ble fraktet ut av stadionområdet i ambulanse. Karlsson tok seg til venstre underarm og hadde tydelig vondt etter målgang..

NRK - 10 mars 21 kl. 19:01

Ambulanse involvert i ulykke på E18

En ambulanse er involvert i en trafikkulykke på E18. Ulykken har skjedd på Grenlandsbrua i sørgående retning. Trafikken står stille i begge retninger.

NRK - 28 mars 21 kl. 12:00

Våknet blind – fikk ikke ambulanse

Helse Møre og Romsdal brøt loven da en mann som våknet og var blind på ett øye ikke fikk ambulanse. Det slår statsforvalteren fast. Mannen ringte 1-1-3, men fikk beskjed om å ta en drosje til fastlegen.

NRK - 14 april 21 kl. 09:51

Forklarer seg i retten i dag

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk, grovt ran og trusler i forbindelse med at han truet til seg en ambulanse i Oslo skal forklare seg i retten. Mannen nekter for at han prøvde å drepe sju personer da han kjørte rundt i en kapret ambulanse..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stenger for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er stengd på grunn av eit snøras, melder vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykning som fyrst kom fram til raset, den kjem seg ikkje forbi..

NRK - 25 april 21 kl. 17:31

Snøras stengde for ambulanse

Riksveg 13 over Vikafjellet er opna igjen etter eit mindre snøras, melder Vegtrafikksentralen. Det er ein ambulanse på utrykking som fyrst kom fram til raset, den klarte å kome seg forbi. Entreprenør har rydda raset som gjekk i botnen av Holadalen..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Skredramma kan få 125 mill. ekstra

Regjeringa foreslår å gi Gjerdrum, som i romjula vart ramma av eit stort jordskred som kravde ti menneskeliv, 125 millionar kroner meir. Beløpet skal kompensere kommunen for meirkostnader i samband med skredet. – Gjerdrum kommune står i ein vanskeleg situasjon, og det skulle berre mangle at staten stiller opp.

NRK - 4 minutter siden

114 koronasmitta pasientar innlagde

Tysdag var 114 koronasmitta pasientar innlagde på sjukehus i Noreg. Det er ein nedgang på tre pasientar frå dagen før. 24 av pasientane får respiratorbehandling.

NRK - 15 minutter siden

Fleire arresterte i razzia

Politiet i Stockholm har gjennomført ein razzia mot fleire personar som er mistenkte for å ha overgrepsmateriale mot born, melder Aftonbladet. Bakgrunnen for aksjonen skal vera opplysningar politiet har fått gjennom internasjonalt samarbeid..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav mot AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 15 minutter siden

EU saksøker AstraZeneca

EU går til søksmål mot vaksineprodusenten AstraZeneca og krever å få levert 90 millioner doser innen juli..

NRK - 15 minutter siden

Symbolsk krav fra AstraZeneca

EU krever foreløpig en symbolsk erstatning på 1 euro fra AstraZeneca for kontraktsbrudd. Selskapet får tre måneders utsettelse på de avtalte vaksineleveransene. Kravet ble fremsatt i et rettsmøte i Brussel tirsdag, i påvente av en beregning av skadevirkningene som følge av at AstraZeneca ikke har levert vaksinene raskt nok, skriver Reuters.

NRK - 30 minutter siden

Fire personar i flyet – alle ute

Det var fire personar i flyet som har sklidd av rullebana på Voss. Alle skal vere ute av flyet og ingen av dei skal vera alvorleg skadde, melder 110-sentralen i Vest. Flyet skal lekke ein del drivstoff.

NRK - 30 minutter siden

75 prosent meldte om bivirkninger

I alt 28,7 prosent sier at de opplevde bivirkninger etter første dose med Pfizer-vaksinen. Hele 75,7 prosent AstraZeneca-vaksinerte sier det samme. Folkehelseinstituttet (FHI) har gjennomført en undersøkelse der 7.

NRK - 30 minutter siden

Fly har sklidd av rullebane på Voss

Et fire seters fly har sklidd av rullebanen på Bømoen på Voss, melder 110-sentralen..

NRK - 45 minutter siden

Bøndene tropper opp ved Stortinget

Jordbruksoppgjøret har satt sinnet i kok hos norske bønder. Nå møter de opp foran Stortinget for å vise sin misnøye. Det bli også flere markeringer andre steder i landet tirsdag..
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt