NRK > Nyheter

Søndag, 25 Juli, 18:21

NRK - 23 april 21 kl. 02:27

Ambulanse i kollisjon i Trondheim

Det har vært en kollisjon mellom en ambulanse og personbil i prinsenkrysset i Trondheim. Det er ikke meldt om personskade. Politiet er i gang med å etterforske for å kartlegge årsaken til ulykken, skriver politiet i Trøndelag på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Trondheim, Trøndelag, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambulansei , kollisjoni , Trondheim
NRK - 28 mai 21 kl. 15:18

Ambulanse i kollisjon

Det er en ambulanse og en liten varebil som er involvert i kollisjonen i Hillevågsveien i Stavanger. Ingen er skadd i kollisjonen..

NRK - I førrgår: 15:49

Kollisjon mellom varebil og trikk

Omtrent klokken 15:50 rykket nødetatene i Oslo til Parkveien etter en melding om kollisjon mellom en varebil og en trikk. Politiet melder at ambulanse har undersøkt flere personer, men ingen er meldt skadet. Det er en del materielle skader og bilberger er på vei..

NRK - 27 jan. 21 kl. 13:39

Nekter for drapsforsøk

Mannen som er tiltalt for ha forsøkt å drepe sju personer med en kapret ambulanse, nekter for drapsforsøkene. 33-åringen kapret en ambulanse i Oslo i 2019. Der kjørte han rundt i gatene på Torshov mens politiet prøvde å stoppe ham.

NRK - 26 feb. 21 kl. 14:22

Kjørt med ambulanse

Arbeideren i Sola som har fått syre i ansiktet, er kjørt bort med ambulanse. Politiet jobber med å avklare hendelsesforløpet og arbeidsforholdet..

NRK - 04 mars 21 kl. 10:19

Ambulanse kolliderte

Ein ambulanse har kollidert på E18 i Arendal, opplyser politiet. Skadeomfanget er ukjend. Ambulansen var på veg til ein lastebilbrann i Torbuåastunnelen.

VG - 04 mars 21 kl. 12:03

Ambulanse krasjet på E18 - én alvorlig skadet

En ambulanse krasjet under utrykning etter melding om brann i en lastebil på E 18 ved Torsbuåstunnelen i Arendal torsdag formiddag..

NRK - 06 mars 21 kl. 14:28

Karlsson fraktet vekk i ambulanse

Frida Karlsson fikk medisinsk hjelp etter bronsemedaljen på 30-kilometeren i ski-VM i Oberstdorf. Hun ble fraktet ut av stadionområdet i ambulanse. Karlsson tok seg til venstre underarm og hadde tydelig vondt etter målgang..

NRK - 10 mars 21 kl. 19:01

Ambulanse involvert i ulykke på E18

En ambulanse er involvert i en trafikkulykke på E18. Ulykken har skjedd på Grenlandsbrua i sørgående retning. Trafikken står stille i begge retninger.

NRK - 28 mars 21 kl. 12:00

Våknet blind – fikk ikke ambulanse

Helse Møre og Romsdal brøt loven da en mann som våknet og var blind på ett øye ikke fikk ambulanse. Det slår statsforvalteren fast. Mannen ringte 1-1-3, men fikk beskjed om å ta en drosje til fastlegen.

NRK - 14 april 21 kl. 09:51

Forklarer seg i retten i dag

Mannen som er tiltalt for sju drapsforsøk, grovt ran og trusler i forbindelse med at han truet til seg en ambulanse i Oslo skal forklare seg i retten. Mannen nekter for at han prøvde å drepe sju personer da han kjørte rundt i en kapret ambulanse..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Indonesia forlenger nedstenging

Indonesia har besluttet å forlenge den delvise nedstengningen av landet med en uke, men gir noen lettelser til næringslivet. Landet innførte strenge tiltak grunnet en ny smittetopp den siste tiden, som gjorde landet til episenter for koronasmitten i Asia. President Joko Widodo sier at utbruddet, som har krevd 83.

NRK - 45 minutter siden

Livlaus mann henta opp av vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Ringerike. Vedkommande blei funne ved ein kano. Det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 30 minutter siden

Ni døde i skred nord i India

Ni personer omkom da en steinblokk raste ned over kjøretøyene deres i Nord-India, melder nyhetsbyrået ANI. Ytterligere fire personer ble skadd i ulykken i den fjellkledde delstaten Himachal Pradesh. Ifølge lokale medier var det turister fra hovedstaden New Delhi som omkom.

NRK - 45 minutter siden

Livlaus mann funne i vatn

Ein livlaus mann er funne i eit vatn i Øyangen i Rikeringe. Vedkommande blei funne ved ein kano. Naudetatane er på veg, og det blir gjort livreddande tiltak på staden, skriv Sør-aust politidistrikt på Twitter..

NRK - 45 minutter siden

Synkehull i Tønsberg

Politiet har fått melding om et synkehull i Nedre Langgate. Det er et dypt hull midt i veibanen. Kommune og veitrafikksentralen er varslet.

NRK - 1 time siden

Ein person frakta med luftambulanse

Ein person er frakta med luftambulanse til Ullevål universitetssjukehus etter ei utforkøyring på E16 ved Langsjøodden i Ringerike. Vedkommande betraktast som alvorleg skada. Tre personar var i bilen, opplyser Sør-Aust politidistrikt på Twitter.

NRK - 1 time siden

Torevêret bevegar seg nordaustover

– Det er fjellområda sør i Trøndelag og nord i Innlandet som får det verste torevêret no, seier Martin Granerød. Han er vakthavande meteorolog ved Meteorologisk institutt. Vêret beveger nordaustover og det ser ut som om det vil halde seg søraust for Trondheim.

NRK - 2 timer siden

Amper stemning mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supporterar utanfor Bislett stadion søndag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakka med sat Lyn-fans i alle aldrar på uteserveringa til Bislett Bad då dei plutseleg blei angripne av ei gruppe Vålerenga-fans. Det skal ha blitt kasta nødbluss og flasker mot Lyn-fansen.

NRK - 2 timer siden

VIF-supporter arrestert

– Ein risikosupporter frå VIF har slått ein supporter frå Lyn. Mannen er pågripen og blir køyrt i arrest, melder Oslo-politiet på Twitter. Den fornærma er køyrt til legevakt for sårbehandling i hovudet..

NRK - 2 timer siden

Masseslagsmål mellom fotballfans

Det har vore eit samanstøyt mellom Vålerenga- og Lyn-supportarar utanfor Bislet stadion laurdag, i forkant av første runde av cupen. Ifølge eit vitne NRK har snakket med kasta Vålerenga-fans bluss og flasker mot Lyn-fansen. Minst ein Lyn-supporter er skada.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt