VG > Sport

Tuesday, 19 March, 08:06

VG - 16 maj 22 kl. 21:23

Amber Heard om skilsmissen: – Fryktet for livet

Mandag fortsatte rettssaken mellom Johnny Depp og Amber Heard. Fra vitneboksen hevder Depps ekskone at hun «bokstavelig talt ikke ville overlevd» dersom hun ikke hadde søkt om skilsmisse..
Les mer på VG


Les mer om:
Johnny Depp, Amber Heard, Depps, Heard

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amber, Heardom , skilsmissen, Fryktet, for, livet
Klartale - 06 maj 22 kl. 16:30

Dette er rettssaken mellom Amber Heard og Johnny Depp

Johnny Depp saksøker Amber Heard for ærekrenkelse. Heard og Depp giftet seg i 2015. Men de skilte seg igjen i 2017.

Klartale - 02 jun 22 kl. 08:31

Johnny Depp vant rettssaken mot Amber Heard

Johnny Depp og Amber Heard er skuespillere. De var en gang gift. Den siste tiden har de kjempet mot hverandre i retten.

NRK - 15 aug 22 kl. 19:11

Amber Heard byter advokat

Amber Heard tilset nye advokatar i ankesaka mot eksmannen Johnny Depp, skriv magasinet People. Det betyr at Elaine Charlson Bredehoft ikkje vil representere Heard i ankesaka. Bredehoft var Heards advokat i den kjende rettssaka mellom ekteparet tidlegare i år.

NRK - 13 jul 22 kl. 20:24

Dommen i saken mellom Heard og Depp blir ikke satt til side

Skuespilleren Amber Heard får ikke medhold etter at hun ba om at dommen i den sivile saken mellom henne og eksmannen Johnny Depp blir satt til side. Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være et offer for vold i hjemmet. Depp ble på sin side dømt til å betale sin ekskone 2 millioner dollar i erstatning fordi domstolen mente hun var utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat.

NRK - 13 jul 22 kl. 20:24

Dommen i saken mellom Heard og Depp blir stående

Skuespilleren Amber Heard får ikke medhold etter at hun ba om at dommen i den sivile saken mellom henne og eksmannen Johnny Depp blir satt til side. Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter at hun skrev et avisinnlegg der hun hevdet å være et offer for vold i hjemmet. Depp ble på sin side dømt til å betale sin ekskone 2 millioner dollar i erstatning fordi domstolen mente hun var utsatt for ærekrenkelser fra Depps advokat.

NRK - 19 dec 22 kl. 16:01

Forlik mellom Amber Heard og Johnny Depp

Skuespilleren Amber Heard har inngått forlik i ankesaken mot eksmannen Johnny Depp. Rettssaken mellom de to fikk stor oppmerksomhet. Heard ble dømt til å betale Depp 10 millioner dollar i erstatning for ærekrenkelser etter et avisinnlegg der hun hevdet å være offer for vold i hjemmet.

NRK - 31 maj 22 kl. 23:59

Juryen i Depp-Heard-saken møtes igjen onsdag

Juryen i den høyprofilerte rettssaken mellom skuespillerstjernene Johnny Depp og Amber Heard nådde ikke fram til noen konklusjon tirsdag og møtes igjen onsdag, skriver NTB. Juryen trer sammen igjen onsdag morgen klokken 9 (klokken 15 norsk tid). Depp anmeldte sin ekskone Heard for ærekrenkelser etter et innlegg hun skrev om vold i hjemmet i Washington Post i 2018.

Klartale - 07 dec 22 kl. 16:30

Nordmenn er opptatt av Putin, Wordle og mye annet

Krig, korona og et ordspill. Vi lurer på en hel del og tar til søke-motoren Google for å finne svar.– Dette har vært et urolig år, sier Sondre Ronander til nyhetsbyrået NTB.

NRK - 02 jun 22 kl. 10:12

Heard planlegger å anke

Skuespilleren Amber Heard planlegger å anke kjennelsen i saken mellom henne og Johnny Depp. Det skriver New York Times. Det er en talsmann for Heard, Alafair Hall, som sier til avisen at hun planlegger å anke dommen.

VG - 22 maj 22 kl. 20:29

Skjebneuke for Johnny Depp og Amber Heard i retten

Johnny Depp (58) og Amber Heard (36) går nå inn i sin siste uke i rettssaken. Til nå har Heard brukt mer tid enn Depp til å tale sin sak..

Fler nyheter fra VG

VG - 1 time siden

Messi-fans får 50 prosent refusjon etter Hongkong-fiaskoen

Fans som kjøpte billetter for å se Lionel Messi i Hongkong får tilbakebetalt 50 prosent av billettprisen etter at argentineren mistet treningskampen..

VG - 45 minutter siden

Komiker Lars Berrum (37) har blitt far

Det avslører han i tirsdagens episode av podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier»..

VG - 3 timer siden

5000 leger i undersøkelse: – Usikre på fremtiden i yrket

Nesten 5000 leger svarer i en spørreundersøkelse at de ikke er sikre på om de er i yrket om to år. De har svekket tro på fremtiden i den offentlige helsetjenesten..

VG - 4 timer siden

Toppspillere i Argentina anklages for å ha voldtatt sportsjournalist

Fire fotballspillere fra en klubb i argentinsk førstedivisjon er pågrepet, mistenkt for å ha voldtatt en kvinnelig sportsjournalist på et hotellrom..

VG - 10 timer siden

Oppvasken i Downing Street

En ekteskapelig uenighet mellom Storbritannias statsminister og hans kone, splitter ikke bare regjeringspartiet: Striden ved kjøkkenbenken i Downing Street river nasjonen i to..

VG - 10 timer siden

Haalands enorme belastning: – En utvikling som er fullstendig galskap

Ståle Solbakken er ikke i tvil: Penger settes foran spillernes helse i internasjonal fotball..

VG - 11 timer siden

Eurovision-vertinnen Petra Mede: Var sengeliggende i flere måneder

En ryggoperasjon gjorde at Petra Mede (54) ble sykmeldt i ni måneder i fjor. Men i mai leder hun likevel årets Eurovision Song Contest i Malmö sammen med Hollywood-stjernen Malin Åkerlund (45)..

VG - 12 timer siden

Her bommer Bjørgen

Marit Bjørgen legger et litt ufint press på stjernene som har valgt å stå utenfor landslaget. «Én takt, én trakt» er ikke svaret for alle..

VG - 13 timer siden

Sår tvil om The Sun-reportasje om «glad og frisk» prinsesse Kate

En av Storbritannias mest omdiskuterte aviser rapporterte om fin handletur med prins William i helgen. Uten bilder eller navngitte kilder..

VG - 14 timer siden

Harald Eia har selvsagt rett

Senk ambisjonene, senk skuldrene og la foreldrelivet begynne..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com