NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 12:26

NRK - 15 sep 23 kl. 04:36

Ambassadeansatt krever erstatning

En ansatt på en ambassade i Norge fikk sparken for å ha sendt konfidensielle e-poster til sin private konto. Kvinnen krever nå en halv million kroner i erstatning. Saken skal opp for Oslo tingrett neste uke, skriver Avisa Oslo. Det er ventet at landets ambassadør skal stille som vitne..
Les mer på NRK


Les mer om:
Norge, Oslo, Avisa Oslo

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Ambassadeansatt, krever, erstatning
NRK - 27 nov 23 kl. 10:34

Enke får pelsdyrerstatning likevel

Landbruksdepartementet snur i en sak hvor en enke fikk avvist søknad om kompensasjon etter avvikling av pelsdyrgården. Etter avviklingen av pelsdyrnæringen i 2019, skulle bøndene som ble tvunget til å avvikle driften få mulighet til å søke om full erstatning. Et ektepar som drev pelsdyrfarm på Sirevåg i Hå kommune i Rogaland var noen av de som måtte se seg nødt til å legge ned drifta.

NRK - 27 nov 23 kl. 10:34

Enke får trolig pelsdyrerstatning likevel

Landbruksdepartementet snur i en sak hvor en enke fikk avvist søknad om kompensasjon etter avvikling av pelsdyrgården. Etter avviklingen av pelsdyrnæringen i 2019, skulle bøndene som ble tvunget til å avvikle driften få mulighet til å søke om full erstatning. Et ektepar som drev pelsdyrfarm i Sirevåg i Hå kommune i Rogaland var noen av de som måtte se seg nødt til å legge ned drifta.

NRK - 20 jul 23 kl. 10:35

Mineselskap krever milliarder i erstatning fra Danmark

Et gruveselskap ble nektet tillatelse til et gruveprosjekt på Grønland som de mener de allerede hadde fått godkjent. Nå krever selskapet milliarderstatning, skriver NTB. Det australske gruveselskapet Energy Transition Minerals krever inntil 115 milliarder kroner i erstatning fra Danmark.

NRK - 11 nov 23 kl. 11:06

Yara krever titalls millioner i erstatning

Gjødselgiganten Yara krever over 80 millioner kroner i erstatning etter skade på 8000 tonn gjødselprodukter som skulle fraktes fra Norge til Thailand. Yara har, sammen med flere forsikringsselskap, gått til sak mot shippingselskapene Fortune Gentle Shipping og NDY Shipping Co, skriver Nationen. Yara krever erstatning for lastens verdi, samt kostnader knyttet til ulike undersøkelser og renter.

NRK - 18 nov 23 kl. 16:32

1,3 milliarder utbetalt til norske pelsdyrbønder

Av 272 søknader fra norske pelsdyrbønder som har måtte legge ned, har 35 fått avslag. Hittil er 1,3 milliarder kroner betalt ut. Siden forbudet mot pelsdyravl ble innført fra mars i 2022, har nå i alt 272 søknader blitt registrert.

E24 - 11 nov 23 kl. 10:55

Yara krever titalls millioner i erstatning i retten

Gjødselgiganten Yara krever over 80 millioner kroner i erstatning etter skade på 8000 tonn gjødselprodukter som skulle fraktes fra Norge til Thailand..

NRK - 18 maj 23 kl. 07:12

Mann fra Bergen må betale over 25 millioner i erstatning

18 MAI 2023 TOR 06.53 En 54 år gammel mann fra Bergen er i Gulating lagmannsrett dømt til tre år og åtte måneders fengsel for langvarig mishandling av to tidligere samboere. I tillegg er han dømt for psykisk mishandling av datteren til den ene kvinnen, ifølge dommen.

NRK - 18 maj 23 kl. 08:58

Må betale over 25 millioner i erstatning

En 54 år gammel mann fra Bergen er i Gulating lagmannsrett dømt til tre år og åtte måneders fengsel for langvarig mishandling av to tidligere samboere. I tillegg er han dømt for psykisk mishandling av datteren til den ene kvinnen, ifølge dommen. Nå må 54-åringen betale mer enn 25 millioner i erstatning til de tre kvinnene, melder Bergens Tidende.

NRK - 03 jul 23 kl. 05:08

Mange får nei til vaksine-erstatning

Bare én av tre som søker erstatning for sykdom eller skader av koronavaksiner, får medhold, viser tall fra Norsk Pasientskadeerstatning. Man har krav på erstatning så lenge vaksinen i vaksineprogrammet kan være årsak til skaden, og det ikke finnes én eller flere andre mer sannsynlige årsaker. Direktør Kristin Cordt-Hansen i Norsk Pasientskadeerstatning sier forskningen kan avsløre flere bivirkninger av vaksinen..

NRK - 07 sep 23 kl. 17:54

Pollestads habilitet i pelsdyrsak skal vurderes av justisdepartementet

Lovavdelingen i Justisdepartementet skal avgjøre om landbruksminister Geir Pollestad (Sp) er inhabil i en pelsdyrsak. Det gjelder behandlingen av Lindis Hetlands klage på avslag om erstatning etter at pelsdyrnæringen ble lagt ned. Ektemannen hennes sto som eier av pelsfarmen deres, men han døde og dermed fikk ingen erstatning.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 45 minutter siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 30 minutter siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 1 time siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 1 time siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.

NRK - 1 time siden

Person funnet død etter boligbrann i Malvik

Det er funnet en død person der en eldre mann er savnet, etter en boligbrann i Malvik i Trøndelag. Brannen startet tidlig lørdag morgen. Huset var fullstendig overtent da nødetatene kom til stedet.

NRK - 2 timer siden

OL-vinner dømt for storming av Kongressen

Den amerikanske OL-gullvinneren i svømming Klete Keller er dømt til seks måneders husarrest, 360 timers samfunnstjeneste og tre års prøvetid for sin rolle i stormingen av Kongressen 6. januar 2021, melder ABC News. Keller var blant de første som ble pågrepet etter kongresstormingen.

NRK - 2 timer siden

Drapet i Porsgrunn: Moren til avdøde refser politiet

Moren til 22-åringen som ble drept i Porsgrunn natt til sist mandag, reagerer sterkt på at sønnen ikke fikk hjelp av politiet i forkant av drapet. Det sier morens bistandsavokat Hanne Wold Johansen i Elden Advokatfirma..

NRK - 3 timer siden

Brann i bolig i Halden – evakuerer naboer

Det brenner i en bolig i Halden. Brannvesenet kjørte i 9-tiden tilfeldigvis forbi med en stigebil da de oppdaget flammer ut av et av vinduene på et leilighetsbygg med fem boliger, opplyser politiet til NRK. – Vi er inne med røykdykkere for å prøve å slukke brannen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com