NRK > Nyheter

Mandag, 17 Mai, 05:24

NRK - 09 april 21 kl. 21:40

Amazon nei til fagforening

Ansatte ved et av Amazons store lagre i USA har stemt nei til å danne fagforening. Resultatet anses som et stort nederlag for amerikansk fagbevegelse. Forsøket på å organisere de ansatte er blitt støttet av blant andre president Joe Biden..
Les mer på NRK


Les mer om:
Amazons, USA, Joe Biden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amazon, nei, til, fagforening
E24 - 09 april 21 kl. 17:05

Amazon-ansatte i Alabama stemte mot å opprette fagforening

Amazon-ansatte fikk ikke flertall for å organisere seg. Netthandelsgiganten har passert grensen som sikrer flertall, selv om det fortsatt gjenstår stemmer å telle..

Aftenposten - 09 april 21 kl. 17:16

Amazon-ansatte stemte mot å opprette egen fagforening

Amazon-ansatte fikk ikke flertall for å organisere seg. Netthandelsgiganten har passert grensen som sikrer….

E24 - 14 jan. 21 kl. 08:03

Forbrukerrådet klager inn Amazon for brudd på markedsføringsloven

Amazon tvinger forbrukere gjennom en rekke steg og forvirrer bevisst for å gjøre det så vanskelig som mulig å avslutte abonnementet på Amazon Prime, mener Forbrukerrådet..

NRK - 14 jan. 21 kl. 09:26

Amazon klaget inn for brudd

Forbrukerrådet mener at Amazon med hensikt gjør det vrient å si opp Amazon Prime-abonnement, og klager selskapet inn for Forbrukertilsynet. – Det skal være like lett å avslutte, som å inngå et abonnement, sier forbrukerdirektør Inger Lise Blyverket..

E24 - 28 jan. 21 kl. 10:37

Apple og Amazon bidro mest til Oljefondets avkastning

Apple, Amazon og Microsoft var selskapene som bidro mest til å løfte Oljefondets verdi i fjor. Oppgangen i elbilaksjen Tesla bidro også til det solide løftet i fondets verdi..

Aftenposten - 28 jan. 21 kl. 14:49

Apple og Amazon bidro mest til Oljefondets avkastning

Apple, Amazon og Microsoft var selskapene som bidro mest til å løfte Oljefondets verdi i fjor..

NRK - 02 feb. 21 kl. 22:09

Bezos gir seg som Amazon-sjef

Jeff Bezos gir seg som administrerende direktør i Amazon til høsten, melder AFP..

E24 - 15 feb. 21 kl. 13:23

KLP og Storebrand i opprop mot Amazon: – Kan være aktuelt å trekke seg ut

Investorer kan komme til å selge seg ut av selskapet hvis Amazon fortsetter å motarbeide fagorganisering..

E24 - 12 mai 21 kl. 07:38

Jeff Bezos selger aksjer i Amazon

Jeff Bezos har solgt Amazon-aksjer til en verdi av 6,7 milliarder dollar..

Aftenposten - 12 mai 21 kl. 07:39

Jeff Bezos selger aksjer i Amazon

Jeff Bezos har solgt Amazon-aksjer til en verdi av 6,7 milliarder dollar..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 minutter siden

Ingen enighet i sikkerhetsrådet

Norge, Kina og Tunisia klarte heller ikke søndag å overbevise FNs mektigste organ til å enes om en resolusjon om krigen mellom Israel og Hamas på Gazastripen. De tre medlemslandene i Sikkerhetsrådet forsøkte uten hell i lukkede møter mandag og onsdag å få til en samlet uttalelse fra rådet om en umiddelbar de-eskalering av konflikten, men de mangler USAs støtte. USA mener ifølge diplomater at en slik uttalelse vil forstyrre den diplomatiske innsatsen som gjøres for å få slutt på kamphandlingene.

NRK - 15 minutter siden

63 nye smittetilfeller i Oslo

Det er registrert 63 nye koronasmittede i Oslo siste døgn. Det er 18 under snittet de sju foregående dagene. 63 tilfeller er ti flere enn på lørdag, og like mange som ved samme dag forrige uke.

NRK - 1 time siden

172 migranter reddet i Middelhavet

Redningsskipet Sea-Eye 4 har plukket opp 172 migranter fra sjøudyktige trebåter i Middelhavet, ifølge organisasjonen Sea-Eye. Skipet klargjør også redningen av en båt med 50 personer om bord, opplyste organisasjonen søndag kveld. Blant personene som var brakt om bord søndag var barn, et spedbarn og en gravid kvinne.

NRK - 1 time siden

En person knivstukket i Vestvågøy

En person skal være knivstukket i ryggen i Bøstad i Vestvågøy kommune i Nordland. Politiet i Nordland fikk melding hendelsen klokken 02.18 og kom først frem til stedet.

NRK - 1 time siden

Russetelt tok fyr i Kirkenes

I Kirkenes hadde sort-russen stort bål i et telt som førte til at det tok fyr i teltet. Brannvesenet fikk slukket brannen. Hendelsen fant sted ved alpinbakken på Sandes, melder politiet i Finnmark på Twitter..

NRK - 1 time siden

Bilbranner i Oslo

Natt til mandag rykket politiet ut til en bilbrann av tre biler på Sinsen i Oslo. Brannvesenet jobber med å slukke brannene og skal ha kontroll. Politiet avhører vitner på stedet.

NRK - 2 timer siden

Mann pågrepet i Hokksund

En mann er pågrepet etter at tre maskerte menn fredag kveld brøt seg inn i en bolig i Hokksund. En person ble truet og fikk knivskader. Natt til søndag opplyser politiet at en mann i 20-årene fra Vestfossen er pågrepet i forbindelse med saken.

NRK - 2 timer siden

Mange samlet seg natt til 17. mai

Politiet melder om til dels store ansamlinger med russ flere steder i landet. I de fleste tilfellene er det brudd på smittevernregler og ikke mye bråk og vold. Søndag kveld var rundt 200 ungdommer samlet i Vigelandsparken i Oslo.

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Hå

En mann i 20-årene omkom i en kraftig kollisjon mellom en personbil og en tankbil på fylkesvei 44 i Hå kommune søndag ettermiddag. Pårørende er varslet. Fylkesveien har vært stengt siden klokken 16, og det er fortsatt omkjøring grunnet berging av kjøretøyene, melder politiet i Sør-Vest..

NRK - 3 timer siden

Beslagla gasspistol i Otta

Ved Otta fikk politiet melding om en passasjer i en bil som holdt i et skytevåpen synlig. Ble stanset politiet, og en mann i 20-årene blir anmeldt for forholdet. En gasspistol ble beslaglagt, rapporterer Innlandet politidistrikt..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt