NRK > Nyheter

Wednesday, 07 December, 17:26

NRK - 20 jul 22 kl. 03:47

Amalie Iuel videre til semifinale i 400 m hekk i VM

Amalie Iuel satte personlig rekord da hun tok seg videre til semifinale på 400 meter hekk under VM i Eugene. Iuel hadde sjuende best tid av samtlige i nattens forsøksheat med 54,70. Hennes gamle personlige rekord var på 54,72. – Det er veldig deilig å gjøre sitt beste løp noensinne i et VM. Da har man prikka formen ganske bra, sier Iuel til NRK umiddelbart etter løpet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Iuel, VM, Eugene, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Amalie, Iuel, videre, til, semifinalei , 400m , hekk, i VM
VG - 15 jun 22 kl. 18:17

Amalie Iuel til konkurrenter før Bislett Games: – Hjerteskjærende å høre

OSLO RÅDHUS (VG) Amalie Iuel (28) har bare løpt en 400 meter hekk denne sesongen. I Bislett Games torsdag sikter hun mot sin personlige rekord i et sterkt felt. Karsten Warholm mangler..

VG - 20 jul 22 kl. 00:18

Amalie Iuel om Warholm-trenerens covid-smitte: – En velsignelse

EUGENE (VG) Amalie Iuel (28) beskriver det som en velsignelse at hennes og Karsten Warholms trener Leif Olav Alnes ble covid-19-smittet for fire uker siden – slik at han kunne teste negativt før avreisen deres hit til VM i USA..

VG - 15 jun 22 kl. 18:17

Amalie Iuel før Bislett Games: – Vi savner Karsten

OSLO RÅDHUS (VG) Amalie Iuel (28) har bare løpt en 400 meter hekk denne sesongen. I Bislett Games torsdag sikter hun mot sin personlige rekord i et sterkt felt. Karsten Warholm mangler..

Aftenposten - 15 jun 22 kl. 18:17

Amalie Iuel før Bislett Games: – Vi savner Karsten

OSLO RÅDHUS (VG) Amalie Iuel (28) har bare løpt en 400 meter hekk denne sesongen..

Aftenposten - 19 jul 22 kl. 00:23

Amalie Iuel: – Slipper ikke unna tittelen «godtemons»

Amalie Iuel (28) innrømmer at hun fortsatt ligger under for godterilasten, spesielt «Smash!.

VG - 19 jul 22 kl. 00:23

Amalie Iuel: – Slipper ikke unna tittelen «godtemons»

Amalie Iuel (28) innrømmer at hun fortsatt ligger under for godterilasten, spesielt «Smash!» og melkesjokolade med et snev av havsalt..

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 00:18

Amalie Iuel om Warholm-trenerens covid-smitte: – En velsignelse

EUGENE (VG) Amalie Iuel (28) beskriver det som en velsignelse at hennes og Karsten Warholms trener Leif Olav Alnes ble….

Aftenposten - 20 jul 22 kl. 02:48

Amalie Iuel satte ny pers – klar for VM-semifinale

EUGENE (VG) Amalie Iuel (28) gjorde som i forrige VM: satte ny personlig rekord i forsøksheatet og kvalifiserte seg for….

VG - 20 jul 22 kl. 02:48

Amalie Iuel satte ny pers – klar for VM-semifinale

EUGENE (VG) Amalie Iuel (28) gjorde som i forrige VM: satte ny personlig rekord i forsøksheatet og kvalifiserte seg for semifinale..

VG - 20 jul 22 kl. 02:48

Amalie Iuel satte ny personlig rekord

EUGENE (VG) Amalie Iuel (28) gjorde som i forrige VM: satte ny personlig rekord i forsøksheatet og kvalifiserte seg for semifinale på 400 meter hekk..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Apple starter produksjon av databrikker i USA

For første gang på nesten et tiår skal Apples databrikker produseres i USA., Byggingen av en ny fabrikk i Phoenix i delstaten Arizona skal bidra til å gjøre selskapet mindre avhengig av brikker produsert i Asia, sier Apple-sjef Tim Cook ifølge Bloomberg. (NTB).

NRK - 30 minutter siden

Musk ikke lenger verdens rikeste

Forretningsmannen Elon Musk er ikke lenger verdens rikeste man, viser årets liste fra magasinet Forbes. Musk må i år se seg forbigått av franskmannen Bernard Arnault som eier motehuset Louis Vutiton..

NRK - 45 minutter siden

TV 2: Salmonella trolig fra importert produkt

Mattilsynet mener de har kommet nærmere kilden for det pågående salmonella-utbruddet i Norge. – Vi tror smittekilden er et utenlandsk næringsmiddel som er vanlig, har ganske kort holdbarhet og distribueres over hele landet, sier Catherine Signe Svindland, seniorrådgiver i seksjon biologisk mattrygghet til TV 2. 58 personer er så langt smittet i utbruddet..

NRK - 45 minutter siden

Har sendt varsel mot psykiater

Forfatter Hilde Rød-Larsen overleverte onsdag et varsel til Statsforvalteren mot psykiateren som hun har anklaget for grenseoverskridende opptreden, melder TV 2..

NRK - 1 time siden

Tysk sikkerhetstjeneste: Høyreekstrem bevegelse vokser

Av de mistenkte i den tyske politiaksjonen mot et nettverk av høyreekstreme, skal flere være tilknyttet den såkalte Reichsbürger-bevegelsen. Bevegelsen aksepterer ikke den tyske føderasjonen og er tilknyttet flere nynazistiske grupperinger. Lederen for den tyske sikkerhetstjenesten sier onsdag ifølge Reuters at bevegelsen har vokst betydelig det siste året.

NRK - 1 time siden

McKinsey opphever taushetsplikt for Telenor

Dagbladet meldte tidligere i ettermiddag at McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister. Dette er ikke riktig. I en oppdatert melding skriver avisen at dette kun omfatter kunden Telenor, slik TV 2 meldte tidligere i dag.

NRK - 1 time siden

Vaksinekoordinator ble hedret av Støre

Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström sørget for at Norge ble inkludert i EUs innkjøpsordning av koronavaksine. Onsdag ble han hedret for innsatsen. – Richard Bergström og Sverige fortjener en stor takk fra Norge for at vi fikk tilgang til vaksiner mot covid-19 og dermed en vei ut av pandemien.

NRK - 1 time siden

McKinsey opphever taushetsplikten

McKinsey har opphevet taushetsplikten for statssekretær Kristoffer Thoners kundelister, melder Dagbladet..

NRK - 1 time siden

Fylkesnes klager på skattekrav

Tidligere denne uken var det klart at SV-nestleder Torgeir Knag Fylkesnes fikk skattesmell på 477.000 kroner, i forbindelse med pendlerboligsaken. Han leide ut boliger samtidig som han fikk gratis pendlerbolig i Oslo, på skattebetalernes regning.

NRK - 1 time siden

Selvmordsangrep mot politistasjon i Indonesia

En politimann er drept og ti andre personer er såret i et selvmordsangrep mot en politistasjon i den indonesiske byen Bandung, opplyser politiet. Den antatte gjerningsmannen antas å ha tilhørt den ytterliggående islamistgruppa Jamaah Ansharut Daulah (JAD). Han har tidligere sittet fire år i fengsel for innblanding i et bombeangrep i 2017, men ble løslatt i september 2021.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com