NRK > Nyheter

Wednesday, 28 September, 14:43

NRK - 14 aug 22 kl. 21:41

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..
Les mer på NRK


Les mer om:
Hundvåg, Stavanger, Twitter

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, voldshendelsei , Stavanger
NRK - 23 apr 22 kl. 14:27

En siktet etter alvorlig voldshendelse i Kvinesdal

En mann er pågrepet og siktet for kroppsskade etter en voldshendelse i Kvinesdal fredag kveld. Offeret er fløyet til sykehus i Stavanger. Væpnet politi rykket fredag kveld ut til en privat adresse i Kvinesdal.

VG - 14 aug 22 kl. 22:39

Alvorlig voldshendelse i Stavanger - en person til sykehus

En person er fraktet til sykehus med stikkskader etter en alvorlig voldshendelse i Stavanger. To personer er pågrepet..

NRK - 19 apr 22 kl. 19:17

Alvorlig voldshendelse i Stjørdal – én alvorlig skadet

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal, melder poltiet på Twitter. Én person er alvorlig skadet og fraktet til St.Olavs hospital.

NRK - 13 aug 22 kl. 10:05

Person pågrepet etter voldshendelse i Stavanger

Politiet har pågrepet en pågrepet en mann som er siktet for grov kroppsskade, etter en voldshendelse i Stavanger lørdag natt. Det opplyser politiet i en pressemelding. En mann ble hentet av ambulanse og behandles nå for stikkskader på Stavanger Universitetssykehus.

NRK - 03 aug 22 kl. 14:02

Voldshendelse i Stavanger

Politiet har fått melding om en voldshendelse utenfor Mega på Gausel i Stavanger. Flere personer er involvert. Politiet har kontroll på noen, men leter etter flere.

NRK - 19 apr 22 kl. 19:16

Voldshendelse i Stjørdal

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal. Det er snakk om flere involverte, og en person er frakta til St. Olavs hospital, skriver politiet på Twitter.

NRK - 19 apr 22 kl. 22:24

Politiet etterforsker en alvorlig voldshendelse i Stjørdal

Politiet har pågrepet en mann i 20-årene og siktet han for kroppsskade, skriver politiet i en pressemelding. Klokken 19 fikk politiet melding om en alvorlig voldshendelse ved Fosslia i Stjørdal. Politiet jobber utover kvelden med å få klarlagt hendelsesforløpet og åstedet for hendelsen, gjennom kriminaltekniske undersøkelser og avhør.

NRK - 04 maj 22 kl. 09:27

Alvorlige voldshendelse i Asker

En person er alvorlig skadet etter en voldshendelse på Nesøya i Asker, melder VG. Hendelsen skal ha skjedd i en bolig. – En er person skadet.

NRK - 14 maj 22 kl. 12:55

Mann alvorlig skadet etter hendelse i Lyngdal

En mann i 60-årene ble sent fredag kveld fraktet til sykehus alvorlig skadet etter en voldshendelse i Lyngdal. – Politiet har valgt å opprette sak og etterforske hendelsen som en voldshendelse. En person ble pågrepet og siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 21 maj 22 kl. 10:48

Alvorlig voldshendelse på privat adresse

Politiet fikk kl. 02.08 i natt melding om en alvorlig voldshendelse på en privatadresse i Sveio.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Sju drept i iransk droneangrep

Iran har startet en ny bombekampanje mot den iransk-kurdiske opposisjonsgruppa KDPI i Nord-Irak. Sju mennesker ble onsdag drept i droneangrep. Iranske myndigheter bekrefter at en «separatistgruppe i Nord-Irak» ble angrepet med «presisjonsmissiler» og såkalte selvmordsdroner.

NRK - 5 minutter siden

Lakseselskapa rasar på børsen

Regjeringa sitt varsel om innføring av grunnrenteskatt på havbruk, har skapt sjokkbølger på Oslo Børs i dag. Sjømatindeksen er i skrivande stund ned 18 prosent sidan børsopning. Slik er situasjonen for dei største lakseaksjane akkurat no: • Salmar er ned 26,72 prosent • Grieg Seafood har falt 24,59 prosent • Mowi har falt 15,7 prosent • Lerøy Seafood har falt 21,92 prosent • Austevoll Seafood er ned 18,90 prosent.

NRK - 15 minutter siden

Endringer i titler i det danske kongehuset

Danmarks Dronning Margrethe har besluttet at de tre barna til hennes yngste sønn, prins Joachim, ikke skal tituleres prinser og prinsesse. Fra 1. januar 2023 skal de benytte sine titler som grever og komtesse av Monpezat.

NRK - 10 minutter siden

Både kraftproduksjonen og strømprisene økte i forrige uke

Både strømforbruk, kraftproduksjon og strømpris økte i forrige uke, men vindkraftproduksjonen gikk ned. Sør-Norge fortsetter å importere strøm, melder NVE. Kraftproduksjonen i Norge gikk opp med 9 prosent i forrige uke sammenlignet med uka før.

NRK - 15 minutter siden

Fant stjålet ordførerkjede

Ordførerkjedet til Alta kommune som ble stjålet etter et innbrudd på Alta rådhus i 2016 har nå dukket opp igjen. Det skriver Kronstadposten. Odd Arne Nilsen fikk tips om at kjede lå nedgravd i Eiby ei lita bygd utenfor Alta sentrum.

NRK - 45 minutter siden

Tysk avis: Sikkerhetsmyndighetene tror Nord-Stream kan være ubrukelig for alltid

Ifølge avisa Tagesspiegel antar tyske sikkerhetsmyndigheter at ødelagte North Stream-rørledninger vil være ubrukelige etter de påståtte sabotasjehandlingene. De tre rørene i North Stream 1 og 2 som sprang lekk mandag, vil fort bli ubrukelige dersom de ikke repareres raskt, erfarer Tagesspiegel onsdag ettermiddag, som oppgir kilder i regjeringsapparatet som opphav til opplysningene. Saltvann som renner inn vil tære på rørledningene, påpeker de..

NRK - 45 minutter siden

Bransdal er død

KrF-politiker, tidligere stortingsrepresentant og mangeårig ordfører i Vennesla Torhild Bransdal døde i dag etter lengre tids kreftsykdom. Det skriver familien i en pressemelding. Bransdal døde fredelig med sine nærmeste rundt seg.

NRK - 15 minutter siden

Sophie Elise avslører pillemisbruk

I sin nye podkast på NRK forteller Sophie Elise at hun har slitt med pilleavhengighet. Hun var avhengig av beroligende tablatter. I august la hun seg inn på rehabilitering..

NRK - 30 minutter siden

33 millioner på sultegrensen i Brasil

Den sosiale situasjonen i Brasil er dramatisk etter år med koronapandemi, høy arbeidsledighet og prisstigning. En undersøkelse fra Penssan viser at 33,1 millioner brasilianere nå lever på sultegrensen. Det er 14 millioner flere enn for to år siden..

NRK - 45 minutter siden

Russisk avis: Marinestyrker fra Olavsvern sto bak Nord Stream-sabotasje

Britiske marinestyrker fra marinebasen Olavsvern utenfor Tromsø sto bak sabotasjen på Nord Stream-gassledningene, hevder storavisa Moskovskij Kosmolets. – Jeg tror både Norge og Storbritannia kan ha gjort det, hevdet den russiske «militæreksperten» og tidligere marineoffiseren Vladimir Gundarov i avisa ifølge Aftenposten. Allerede kort tid etter at lekkasjene i rørledningene var kjent i Vesten var statlige og statsnære medier i Russland godt i gang med å spekulere om hvem som sto bak.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com