NRK > Nyheter

Thursday, 21 October, 15:49

NRK - 13 okt 21 kl. 22:20

Alvorlig voldshendelse i Bergen

En person er utsatt for en voldshendelse i en leilighet i Bergen sentrum, melder Vest politidistrikt i en pressemelding. Politiet ankom adressen etter kort tid. Den skadde er fraktet til Haukeland Universitetssykehus. Den skadde er betegnet som alvorlig skadet. Politiet har pågrepet en person i forbindelse med hendelsen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Bergen, Vest, Haukeland Universitetssykehus

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, voldshendelsei , Bergen
NRK - 22 aug 21 kl. 04:48

Alvorlig voldshendelse i Sandnes

Politiet i Sandnes har pågrepet en person i forbindelse med en alvorlig voldshendelse i et privathus. Et område rundt huset som ligger nær Sandnes sentrum, er sperret av. Operasjonsleder Nikolai Austerheim sier at en person er fraktet til sykehus.

NRK - 22 aug 21 kl. 13:41

Alvorlig voldshendelse i Horten

Politiet er på plass med flere patruljer i Eikveien i Horten, etter at det er meldt om en alvorlig voldshendelse på stedet. Ambulansepersonell behandler den skadde, og politiet leter etter gjerningspersonen..

NRK - 09 aug 21 kl. 10:55

Pågrepet etter voldshendelse

Flere personer er pågrepet etter en alvorlig voldshendelse i Bergen i helgen. En av dem fremstilles for varetektsfengsling i dag på grunn av fare for bevisforspillelse, skriver BT. Politiet ber om at fengslingsmøtet skjer for lukkede dører.

NRK - 25 aug 21 kl. 02:31

Voldshendelse i Oslo

Politiet i Oslo har rykket ut med store mannskaper på Trosterud etter melding om en alvorlig voldshendelse, skriver VG. Politiet skal ha fått melding om skudd, men de kan foreløpig ikke si om det erfunnet noen skadede..

VG - 25 aug 21 kl. 03:04

Melding om alvorlig voldshendelse

Politiet er på plass med mange patruljer etter melding om en voldshendelse og skudd avfyrt i Oslo..

NRK - 10 okt 21 kl. 17:20

Politiet etterforsker voldshendelse

Politiet har igangsatt etterforskning etter en alvorlig voldshendelse på Raufoss i innlandet. Taktisk og tekniske undersøkelser pågår. Saken vil bli oppdatert i løpet av ettermiddagen, skriver politiet i Innlandet på Twitter..

NRK - 10 okt 21 kl. 20:27

Mann på sykehus etter voldshendelse

Politiet ble ca. kl.16.

NRK - 19 jun 21 kl. 02:49

En til sykehus etter voldshendelse

En person er brakt til sykehus etter en voldshendelse i Fossveien på Grünerløkka i Oslo. Den skadde har ikke vært i stand til å redegjøre for hendelsen, opplyser politiet..

NRK - 14 jul 21 kl. 05:41

Voldshendelse på Heimdal

Politi og ambulanse rykka i går kveld ut etter melding om en voldshendelse på Heimdal. Det skal ha vært tre personer til stede. Ei kvinne er sjekka av ambulansepersonell.

NRK - 15 jul 21 kl. 10:32

Voldshendelse ved bedrift

En mann i 40-årene anmeldes etter en voldshendelse ved en bedrift. Mannen ble forbannet etter en uenighet med fører av et annet kjøretøy inne på området. Den andre føreren ble revet ut av kjøretøyet og fikk kuttskader i hodet etter treff i asfalten..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Satser på ny regjering i desember

I Tyskland håper de sosialdemokratiske SPD, og koalisjonspartiene De grønne og FDP å ha ny regjering klar i starten av desember, skriver NTB. Regjeringen skal ledes av Olaf Scholz. Dersom de tre partiene lykkes med å få på plass sin regjering alt i starten av desember, blir Angela Merkel ikke Tysklands lengstsittende statsminister siden 2.

NRK - 3 minutter siden

Støre: Ikke grunnlag for uro

Statsminister Jonas Gahr Støre sier de følger koronasituasjonen og vil informere Stortinget og befolkningen ved behov. – Det må ha skjedd noe siden torsdag til i dag som gir grunn til uro når man nå vil ha en orientering fra statsministeren i Stortinget, sier Støre som svar på Erna Solbergs innlegg. – En samlet regjering lot seg oppdatere av helsemyndighetene på lørdag.

NRK - 15 minutter siden

Solberg ber om Støres koronstrategi

Stortingsrepresentant Erna Solberg (H) ber statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) redegjøre for regjeringens koronastrategi. – Vi ser at innleggelsene øker igjen. Vi ser fra veldig mange andre land i Europa at det er en oppblomstring i pandemien.

NRK - 30 minutter siden

Utviklingsministeren til Glasgow

Utviklingsminister Anne Beathe Tvinnereim (Sp) reiser til klimatoppmøtet i Glasgow. I begrunnelsen for hvorfor Tvinnereim drar til møtet vises det til at fattige land rammes hardest av klimaendringene. – Klimaendringene rammer de fattige først og hardest.

NRK - 1 time siden

Dømt for voldtekt

En mann er i Telemark tingrett dømt til fire og et halvt år i fengsel etter en voldtekt på Notodden i 2018. Mannen hevdet at den seksuelle omgangen var frivillig, men ble ikke trodd av retten. Han er også dømt til å betale den fornærmede kvinnen 150.

NRK - 1 time siden

24 personer henrettet i Syria

Syriske myndigheter har henrettet 24 personer beskyldt for å ha startet skogbranner i landet i fjor sommer. Det melder nyhetsbyrået AFP. De 24 ble henrettet på onsdag, og ble dømt for terrorhandlinger mot eget land.

NRK - 2 timer siden

Sikta for drap på parlamentarikar

Ein 25 år gammal mann er sikta for drapet på den britiske parlamentsmedlemmen David Amess, melder Sky News. Politiet meiner drapet også er terror fordi det var både religiøst og ideologisk motivert. Amess blei stukken med kniv då han deltok på eit veljarmøte i førre veke, og døydde av skadane han fekk.

NRK - 1 time siden

Politiet: – Flere korte avhør

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da ble det opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem. Om avhør, uttalte etterforskningslederen at Espen Andersen Bråthen på nytt ble avhørt i dag.

NRK - 1 time siden

Bråthen og Skiforbundet enige

Hoppsjef Clas Brede Bråthen og Skiforbundet er enige om en løsning på konflikten. Han fratrer stillingen med umiddelbar virkning for å tre inn som landslagssjef i hopp..

NRK - 1 time siden

Politiet: – Drept i eget hjem

Torsdag holdt politiet en pressekonferanse om etterforskningen av drapene på Kongsberg. Da uttalte etterforskningsleder at de har forståelse for det store informasjonsbehovet hos befolkningen. Det ble opplyst om at de fleste som ble drept, ble drept i eget hjem.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt