NRK > Nyheter

Monday, 15 July, 17:14

NRK - 21 aug 23 kl. 15:18

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Lørentunnelen i Oslo. Ulykken har skjedd i østgående retning og fem biler er involvert, ifølge politiet. – Tre av bilene trenger berging. Fem personer er involvert. En person er alvorlig skadet og en lettere skadet, skriver politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørentunnelen, Oslo, Oslopolitiet, Stokkli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, trafikkulykke
NRK - 22 dec 23 kl. 13:46

Ulykke på E6 i Sør-Varanger: Fremstår som en veldig alvorlig ulykke

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke ved Munkefjord i Sør-Varanger. Ifølge politiet i Finnmark er to biler involvert. Ulykken har skjedd på E6.

NRK - 22 dec 23 kl. 13:46

Ulykke på E6 i Sør-Varanger: – Fremstår som en veldig alvorlig ulykke

Nødetatene har rykket ut til en trafikkulykke på E6 ved Munkefjord i Sør-Varanger. Ifølge politiet i Finnmark har to biler frontkollidert. – Klokken 13.

NRK - 12 jun 23 kl. 07:52

Alvorlig MC-ulykke i Bærum

En motorsykkel var involvert i en trafikkulykke på Rykkinn i Bærum mandag morgen. Føreren framstår alvorlig skadd. – Sjåføren får behandling av ambulansen på stedet med uavklart skadeomfang, men det fremstår som om han er alvorlig skadet, skriver politiet.

NRK - 06 maj 23 kl. 15:37

To personer skadet etter trafikkulykke

To personer framstår som skadet, og en av dem muligens alvorlig skadet, etter en trafikkulykke på Fv32 mellom Steinsholt og Vindfjell i Larvik like etter kl 15, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Fem personer er involvert totalt. Veien er nå stengt på stedet.

NRK - 06 jun 24 kl. 09:41

Tre syklister i trafikkulykke i Bærum: En mer alvorlig skadet

Politiet er sammen med ambulanse på Slependen etter melding om trafikkulykke som involverer tre syklister. – Den ene syklisten er mer alvorlig skadet enn de to andre, men alle tre er bevisste. Det sier operasjonsleder Rune Hekkelstrand.

NRK - 21 jan 24 kl. 07:08

Flere personer skadet etter trafikkulykke i Nøstvettunnelen

Politiet skriver på X at det har vært en trafikkulykke i Nøstvettunnelen på E6 i Nordre Follo. Ulykken skal ha skjedd i nordgående retning. Det skal dreie seg om en påkjørsel bakfra.

NRK - 29 apr 23 kl. 09:59

-Alvorlig skadet i trafikkulykke

Personen som lørdag morgen var involvert i en trafikkulykke ved Eiken i Hægebostad, er alvorlig skadet. Det opplyser operasjonsleder Eyvind Formo til Fædrelandsvennen. Både hendelsesforløpet og identiteten til den involverte personen er foreløpig ukjent for politiet, men det skal ha vært en moped involvert i ulykka.

NRK - 18 jun 24 kl. 19:50

Trafikkulykke i Larvik – to personer alvorlig skadet

Nødetatene har rykket ut på en trafikkulykke mellom to biler ved krysset Brunlanesveien og Tanumveien i Brunlanes i Larvik. Ingen personer sitter fastklemt, opplyser politiet som er på stedet. Operasjonsleder hos politiet opplyser at en bil har kjørt Brunlanesveien i retning Larvik, mens den andre bilen har kjørt ut fra Tanumveien og svingt mot Larvik.

NRK - 23 maj 23 kl. 04:41

Opptøyer i Cardiff etter trafikkulykke

Politiet i Wales melder om bråk og uorden «i stor skala» etter en alvorlig trafikkulykke i Cardiff. Videoer delt i sosiale medier viser en stor folkemengde som har samlet seg rundt en brann i området Ely i Cardiff, mens opprørspoliti forsøker å få kontroll, skriver The Telegraph. Sky News skriver at ungdommer har kastet fyrverkeri og andre ting mot opprørspolitiet, som blokkerer gaten.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:35

Alvorlig trafikkulykke på Evenes

Politiet skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke på E10 ved Evenesmarka. Det er to biler involvert, og nødetatene er på stedet. – Det er en alvorlig trafikkulykke.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Åtte biler i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. To personer skal være skadd, men ikke alvorlig skriver politiet. Veien er nå sperret og det er mye kø på stedet..

NRK - 15 minutter siden

VG: Alliansen-leder dømt til syv måneder fengsel

Hans Jørgen Lysglimt Johansen ilegges også en bot på 10.000 kroner. Det skriver VG mandag..

NRK - 45 minutter siden

Tatt med nærmere 3 i promille

Politiet stoppet en bil etter meldinger om flere nestenulykker i Lillestrøm mandag. Fører av bilen hadde nærmere 3 i promille, opplyser politiet. Mandag ettermiddag fikk politiet inn flere meldinger om en bil med vinglete kjøring på riksvei 159 i retning Fetsund.

NRK - 30 minutter siden

Åtte biler involvert i kjedekollisjon på E6 i Lillestrøm

Politiet skriver på X at det har vært en ulykke med flere biler i nordgående kjørefelt ved Arteid bru. De er ikke fremme på stedet enda, men det er meldt om at 8 biler kan være involvert i ulykken. Ifølge politiet er det store trafikale problemer på stedet..

NRK - 30 minutter siden

Fallskjermhopper skal ha falt tre til fire meter

En fallskjermhopper på Voss fikk en hard landing mandag ettermiddag. Vedkommende skal ifølge politiet ha falt mellom tre og fire meter. Personen er bevisst, men ivaretas av helse..

NRK - 1 time siden

Domstol i Florida avviser dokumentsaken mot Donald Trump

Det melder Reuters mandag ettermiddag. Ifølge dommeren i saken ble spesialetterforskeren i saken ulovlig utnevnt. Etterforskningen og saken mot Trump har handlet om ekspresidentens håndtering av hemmeligstemplede dokumenter..

NRK - 1 time siden

NBC: Taket Trump-skytteren sto på identifisert sikkerhetstrussel

Ifølge det amerikanske nettstedet NBC var taket attentatmannen skjøt presidentkandidat Donald Trump, og flere andre fra, sett ut som en sikkerhetstrussel før arrangementet..

NRK - 1 time siden

Stor utrykning til fengsel i Trondheim

Nødetatene rykket mandag ut til Leira fengsel i Trondheim etter røykutvikling. En mann i 60-årene er tatt med til St. Olavs hospital etter røykutvikling på Leira fengsel, opplyser Trøndelag politidistrikt.

NRK - 1 time siden

Gutt på sparkesykkel hardt skadet etter påkjørsel i Trondheim

En 12 år gammel gutt på en elsparkesykkel er påkjørt av en bil på Singsaker i Trondheim. Gutten er hardt skadet. Gutten kjørte sammen med familien sin på elsparkesykkel da han ble påkjørt.

NRK - 2 timer siden

Hund begjært avlivet etter å ha bitt 6-åring

Politiet har begjært avlivning av Rottweileren som angrep og beit en 6-åring i Ringsaker i Innladet. Eier har samtykket til avlivning. Hunden har blitt ivaretatt på kennel etter at den angrep 6-åringen, og avlivning vil skje i løpet av uka.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com