NRK > Nyheter

Saturday, 02 December, 13:20

NRK - 21 aug 23 kl. 15:18

Alvorlig skadet etter trafikkulykke

En person er alvorlig skadet etter en trafikkulykke i Lørentunnelen i Oslo. Ulykken har skjedd i østgående retning og fem biler er involvert, ifølge politiet. – Tre av bilene trenger berging. Fem personer er involvert. En person er alvorlig skadet og en lettere skadet, skriver politiet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Lørentunnelen, Oslo, Oslopolitiet, Stokkli

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, trafikkulykke
NRK - 12 jun 23 kl. 07:52

Alvorlig MC-ulykke i Bærum

En motorsykkel var involvert i en trafikkulykke på Rykkinn i Bærum mandag morgen. Føreren framstår alvorlig skadd. – Sjåføren får behandling av ambulansen på stedet med uavklart skadeomfang, men det fremstår som om han er alvorlig skadet, skriver politiet.

NRK - 06 maj 23 kl. 15:37

To personer skadet etter trafikkulykke

To personer framstår som skadet, og en av dem muligens alvorlig skadet, etter en trafikkulykke på Fv32 mellom Steinsholt og Vindfjell i Larvik like etter kl 15, opplyser Sør-Øst politidistrikt. Fem personer er involvert totalt. Veien er nå stengt på stedet.

NRK - 23 maj 23 kl. 04:41

Opptøyer i Cardiff etter trafikkulykke

Politiet i Wales melder om bråk og uorden «i stor skala» etter en alvorlig trafikkulykke i Cardiff. Videoer delt i sosiale medier viser en stor folkemengde som har samlet seg rundt en brann i området Ely i Cardiff, mens opprørspoliti forsøker å få kontroll, skriver The Telegraph. Sky News skriver at ungdommer har kastet fyrverkeri og andre ting mot opprørspolitiet, som blokkerer gaten.

NRK - 29 apr 23 kl. 09:59

-Alvorlig skadet i trafikkulykke

Personen som lørdag morgen var involvert i en trafikkulykke ved Eiken i Hægebostad, er alvorlig skadet. Det opplyser operasjonsleder Eyvind Formo til Fædrelandsvennen. Både hendelsesforløpet og identiteten til den involverte personen er foreløpig ukjent for politiet, men det skal ha vært en moped involvert i ulykka.

NRK - 13 jul 23 kl. 16:35

Alvorlig trafikkulykke på Evenes

Politiet skriver på Twitter at de har fått melding om en trafikkulykke på E10 ved Evenesmarka. Det er to biler involvert, og nødetatene er på stedet. – Det er en alvorlig trafikkulykke.

NRK - 08 okt 23 kl. 18:13

Ufødt barn døde etter trafikkulykke i Nannestad

Et ufødt barn døde etter en trafikkulykke i Nannestad fredag kveld, opplyser familien til Romerikes Blad. En gravid kvinne i 20-årene ble kritisk skadet i ulykken på E16 i Nannestad. Hun var høygravid og det var få dager til termin, skriver avisen.

NRK - 14 sep 23 kl. 00:56

Trafikkulykke i Sandnes – en person skal være alvorlig skadd

Litt før klokka ett skriver 110-sentralen Sør-Vest at det har vært en trafikkulykke i Sandnes. Politiet følger kort tid etter opp med at det skal være to personer involvert i ulykken. Luftambulansen var fremme på stedet kvart på to.

NRK - 17 apr 23 kl. 15:33

Tre biler involvert i alvorlig trafikkulykke i Kongsberg

To personbiler og en trailer har kollidert på E134 i Kongsberg. Én person er skadd, og politiet betegner ulykken som alvorlig. Luftambulansen er på vei.

NRK - 02 okt 23 kl. 19:49

Alvorlig skadet etter utforkjøring i Sarpsborg

En person skal være alvorlig skadet etter å ha kjørt ut av Svinndalveien nord for Trøsken bru i Sarpsborg. – Fører er vurdert som alvorlig skadet. Det ble betegnet som alvorlige hodeskader på stedet, sier operasjonsleder i politiet Lisbeth Mjøsund.

NRK - 12 jun 23 kl. 07:52

Alvorlig trafikkulykke i Bærum

Nødetatene er på vei til en trafikkulykke i Bærum hvor en motorsykkel er involvert. – Sjåføren får behandling av ambulansen på stedet med uavklart skadeomfang, men det fremstår som om han er alvorlig skadet, skriver politiet..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Raid mot skeive klubber i Russland

Fredag kveld stormet politiet minst fire skeive klubber i Moskva, og en badstue for homofile menn. Politiet skal ha fotograferte pass og andre identitetspapirer til de som var til stede. Noen forklarte også at de skal ha måttet kle av seg.

NRK - 45 minutter siden

Reuters: Nye hjelpesendinger på vei til Gazastripen

De første lastebilene med nødhjelp er på vei til Gazastripen siden våpenhvilen i området kollapset, opplyser kilder i Røde Halvmåne. Det er nyhetsbyrået Reuters som har snakket med kildene i hjelpeorganisasjonen. Lastebilene skal lørdag ha passert den egyptiske siden av grenseovergangen Rafah, før de skal undersøkes.

NRK - 1 time siden

Ingen flyvninger på flyplassen i München før søndag

På grunn av det fortsatt store snøfallet vil det trolig ikke være flytrafikk før klokken 06.00 søndag, skriver flyplassen i München på sine nettsider. – Passasjerer anbefales på det sterkeste å ikke reise til flyplassen i dag og sjekke statusen til flyet med flyselskapet før de reiser til flyplassen i morgen, informerer flyplassen..

NRK - 1 time siden

Person bekreftet død etter brann i Halden

Personen som ble hentet ut fra boligen som brant i Halden ved 9-tiden lørdag er bekreftet omkommet. – Dette skal være en mann i 60-årene. Pårørende er varslet, skriver Øst politidistrikt på X..

NRK - 1 time siden

Gult farevarsel for snø i Rogaland

Meteorologisk institutt varsler store snømengder i Rogaland det neste døgnet. I den forbindelse har de sendt ut gult farevarsel. – Fra lørdag ettermiddag til søndag formiddag ventes det rundt 10–20 centimeter snø, skriver instituttet på X.

NRK - 1 time siden

Bevaring av skog og hav i sentrum

Statsminister Jonas Gahr Støre deltar på klimatoppmøtet i Dubai sammen med stats- og regjeringssjefer fra Brasil, Frankrike, Tonga, Ghana og Indonesia. Der fremhevet Støre viktigheten av en global innsats for å ta vare på skog og hav, skriver regjeringen i en pressemelding. – Vi når ikke klimamålene uten å ta vare på naturen.

NRK - 1 time siden

Vatikanet oppfordrer verdens land til gjennombrudd på klimatoppmøtet

Pave Frans oppfordrer landene på FNs klimatoppmøte til å komme med et gjennombrudd som vil muliggjøre framskritt. Paven uttrykker uro knyttet til hvordan verdens land skal takle den stigende globale temperaturen. – Brødre og søstre, det er essensielt at det blir et gjennombrudd som ikke er en delvis endring av kursen, men heller en ny måte å gjøre fremskritt på sammen, sa kardinal Pietro Parolin ved Vatikanets sekretariat på klimatoppmøtet på vegne av paven lørdag.

NRK - 1 time siden

Skulle hindre at brannen spredte seg – fant hasjplantasje

Da politiet skulle evakuere nabohuset til et brennende hus i Malvik fant de en hasjplantasje. Rundt halv 11 lørdag formiddag ble det bekreftet at en person omkom i brannen. – Brannvesenet tok seg inn i et av nabohusene og gjorde funn av det som kan virke som en hasjplantasje, sier politioverbetjent Hans Christian Storset Jannisson.

NRK - 2 timer siden

E24: Dyrevernere har lånt ut millioner i gråmarkedet

Dyrebeskyttelsen Bergen har gitt kortsiktige lån til folk som ikke får lån i en vanlig bank, på grunn av betalingsanmerkninger og misligholdt gjeld, skriver E24. Avisen har avdekket at dyrevernsorganisasjonen siden 2013 har drevet med utlån av penger i gråmarkedet, der private låner av hverandre utenfor det regulerte banksystemet. Renten på lånene har «for det meste» vært 13 prosent, ifølge et dokument fra Stiftelsestilsynet.

NRK - 2 timer siden

Boris Johnson: Å stille spørsmål om en babys hudfarge er ikke rasistisk

Etter at rasismeanklager mot den britiske kongefamilien igjen har fått oppmerksomhet, hevder eksstatsminister Boris Johnson at det er helt normalt å lure på hvilken hudfarge et barn vil få. I et intervju med Daily Mail sier han at det er normalt for familier å lure på hvordan deres nye ufødte baby kommer til å se ut og kaller det en del av menneskets natur. Bakgrunnen for debatten er at prins Harry og hertuginne Meghan i 2021 hevdet at noen i kongefamilien var bekymret for hvilken hudfarge deres sønn ville få.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com