NRK > Nyheter

Thursday, 28 September, 08:37

NRK - 13 aug 22 kl. 02:34

Alvorlig skadet etter sykkelulykke

En syklist er sendt til Ullevål sykehus med alvorlige skader etter en trafikkulykke på Vettre i Asker fredag kveld. Personen ble funnet i Granbakken like før midnatt fredag kveld. Det er uklart hva som har skjedd. Politiet ber eventuelle vitner om å ta kontakt på telefon 02800..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Vettre, Asker, Granbakken

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadet, etter, sykkelulykke
NRK - 19 jun 23 kl. 17:45

Alvorlig sykkelulykke i Drammen

En person har vært involvert i en alvorlig sykkelulykke i Svelvik i Drammen. Redningshelikopteret har landet på stedet, melder politiet. Veien er midlertidig stengt i forbindelse med ulykken..

NRK - 18 sep 22 kl. 15:10

Tre skadd etter sykkelulykke i Østfold

Tre personer er skadd etter en sykkelulykke i Østfold. En av dem skal være alvorlig skadd, melder TV 2. Et redningshelikopter har fraktet vedkommende til Ullevål sykehus..

NRK - 07 jul 22 kl. 13:28

Kvinne døde etter sykkelulykke i Moss

En kvinne i 50-årene er bekreftet død etter en sykkelulykke på Øre i Moss tirsdag. Politiet ble varslet om at en kvinne lå bevisstløs i en grøft på Øre tirsdag ettermiddag. Sykkelen hennes lå ved siden av henne, skriver Moss Avis.

Aftenposten - 02 maj 22 kl. 09:18

Skiskytter-profil i stygg sykkelulykke: - Var heldig

Skiskytter Karoline Knotten (27) husker fint lite etter å ha vært i en sykkelulykke i helgen..

VG - 02 maj 22 kl. 09:18

Skiskytter-profil i stygg sykkelulykke: - Var heldig

Skiskytter Karoline Knotten (27) husker fint lite etter å ha vært i en sykkelulykke i helgen..

NRK - 17 jul 22 kl. 11:30

Sykkelulykke i Stranda

Politiet er på vei til Stranda på Sunnmøre etter melding om en sykkelulykke. Ambulanse er på stedet og luftambulanse er på vei. Det er sykkelen og én person involvert.

NRK - 08 aug 22 kl. 23:37

Mann omkom i sykkelulykke

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en sykkelulykke i Kongsberg. Mannens pårørende er varslet, opplyser operasjonssentralen i Sør-Øst politidistrikt. Politiet fikk melding om ulykken like før klokka 20 mandag kveld..

NRK - 08 aug 22 kl. 23:37

Mann omkom i sykkelulykke i Kongsberg

En mann i 60-årene er bekreftet omkommet etter en sykkelulykke i Kongsberg. Mannens pårørende er varslet, opplyser Sør-Øst politidistrikt. – Pr.

Dagbladet - 11 sep 23 kl. 13:09

Tidligere leder av Norges Bondelag døde i sykkelulykke

Lokalpolitiker og tidligere leder for Norges Bondelag, Bjørn Iversen (75), døde etter en sykkelulykke fredag. Nå avlyser Vestre Toten Senterparti sin valgvake..

VG - 11 sep 23 kl. 13:35

Tidligere leder av Norges Bondelag døde i sykkelulykke

Lokalpolitiker og tidligere leder for Norges Bondelag, Bjørn Iversen (75), døde etter en sykkelulykke fredag. Nå avlyser Vestre Toten Senterparti sin valgvake..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Ni år gammel gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en ni år gammel gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 15 minutter siden

Ukraina hevder å ha skutt ned nær samtlige russiske droner

Ukrainske styrker skjøt ned 34 av 44 russiske droner i et større droneangrep natt til torsdag, hevder det ukrainske luftforsvaret. Dronene ble oppdaget langs svartehavskysten og lenger inn i landet, opplyser talsperson for Ukrainas sørlige militærkommando, Nataliya Gumenijuk. – Russland stopper ikke presset og jakten på nye taktikker, nemlig bruk av masseangrep.

NRK - 30 minutter siden

September den dødeligste måneden i Sverige

11 personer er drept med skytevåren i Sverige i løpet av september måned. Det gjør september til den dødeligste måneden i Sverige siden politiet begynte å føre statistikk i 2016, skriver SVT. De to siste skytedrapene skjedde onsdag kveld og natt til torsdag.

NRK - 1 time siden

Mindreårig gutt påkjørt av bil

Politiet har rykket ut etter melding om at en mindreårig gutt på sykkel er påkjørt av en bil. Påkjørselen har skjedd i Hillevågsveien i Stavanger. Gutten fremstår som lettere skadd.

NRK - 1 time siden

Se politisk kvarter kl 07.45

NRK - 1 time siden

Ingen pågrepet etter dobbeltdrap

Politiet har fortsatt ikke pågrepet noen etter at en mor og en datter ble funnet døde i en leilighet i Kristiansand onsdag. – Vi har ikke pågrepet noen i løpet av natten. Etterforskningen fortsetter for fullt utover dagen, sier operasjonsleder Jarle Nilsen til NRK.

NRK - 1 time siden

Truga med å drepe politifolk- må i fengsel

Ein sunnfjording i 40- åra er dømt til fengsel i 12 månader etter fleire lovbrot. Han må også betale 8692 kroner i erstatning. Mannen blei dømd for fleire trugslar mot ei kvinne som jobba i det offentlege helsevesenet.

NRK - 1 time siden

Mer enn halve befolkningen har flyktet fra Nagorno-Karabakh

65.036 personer har flyktet fra Nagorno-Karabakh etter at Aserbajdsjan i forrige uke tok kontroll over området. Det opplyser en talsperson for Armenias statsminister til Reuters.

NRK - 1 time siden

Markant økning i legemiddelkostnader

Det har vært en markant økning i legemiddelkostnadene i perioden 2018–2022. Det går frem av en rapport fra FHI. Økt legemiddelforbruk, endringer i valutakurs og salg av nye kostbare legemidler bidrar til økte legemiddelutgifter.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com