NRK > Nyheter

Wednesday, 10 August, 03:59

NRK - 25 jun 22 kl. 16:53

Alvorlig skadd etter steinsprangulykke

En person blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at vedkommende ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Personen er alvorlig skadd i beinet, opplyser politiet. Det var en redningsaksjon hvor politi og Oppland Røde Kors var involvert. Det øvrige turfølget på totalt fem personer er uskadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Ullevål, Rondeslottet, Rondane, Oppland Røde Kors

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, skadd, etter, steinsprangulykke
NRK - 25 jun 22 kl. 16:53

Alvorlig skader på bein etter steinsprangulykke

En mann blir flydd med helikopter til Ullevål sykehus etter at han ble truffet av steinsprang på Rondeslottet i Rondane. Han er alvorlig skadd i beinet, opplyser Stig Folstad Hansen i Innlandet politidistrikt. Meldingen om ulykken kom halv tre, og det ble raskt igangsatt redningsaksjon hvor politiet og Oppland Røde Kors var involvert.

NRK - 29 maj 22 kl. 08:46

Ikke alvorlig skadd etter fall på utested

En mann i 40-årene ble fraktet til sykehus etter å ha falt flere meter ned på utestedet Scotsman i Oslo lørdag kveld. Han er ikke alvorlig skadd. Lørdag meldte politiet at mannen var hardt skadd, men sier søndag morgen til Aftenposten at dette ikke er tilfelle.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:29

Alvorlig skadd etter fallulykke

En person skal være alvorlig skadd etter en fallulykke ved Haskollveien i Lier. Hendelsen fremstår ifølge politiet som en arbeidsulykke med fall fra tak. – Vedkommende betegnes som alvorlig skadd.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorlig i trafikkulykke i Gjøvik

En person er alvorlig skadd etter ei trafikkulykke langs Fagernesvegen i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom de to bilene klokka 9.18.

NRK - 12 apr 22 kl. 18:34

Én person alvorlig skadd i frontkollisjon i Flå

Et vogntog frontkolliderte med en personbil ved Gulsvik i Flå kommune tirsdag. Luftambulanse er på vei til stedet, og én betegnes som alvorlig skadd. Klokka 17.

Klartale - 20 apr 22 kl. 11:10

Minst én drept etter store protester på Sri Lanka

Landet er i sin verste økonomiske krise siden 1948. Da ble landet fritt fra Storbritannia. Krisa har ført til store protester.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:54

Gutt alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Tenåringsgutten som ble stukket med kniv i et slagsmål i Oslo sentrum i natt, er alvorlig skadet. Det opplyser krimvakta hos Oslo-politiet. Gutten ble fraktet til sykehus.

NRK - 02 apr 22 kl. 03:29

Mann alvorlig skadd etter seilbåtulykke

En mann er alvorlig skadd og fløyet til sykehus etter å ha havnet i vannet i en seilbåtulykke i Færder kommune i Vestfold natt til lørdag, opplyser politiet. Det var to personer om bord, ifølge Sørøst politidistrikt. En person ble reddet opp av vannet og er fløyet til Rikshospitalet, skriver politiet på Twitter.

NRK - 16 jul 22 kl. 18:24

Én person alvorlig skadd etter MC-ulykke

Nødetatene er i Rakkestad etter melding om MC-ulykke. Ulykken har skjedd i Osveien. To personer er involvert.

NRK - 11 jun 22 kl. 02:42

Fire skadd i knivangrep på tysk universitet

Fire mennesker ble skadd da en mann gikk til angrep på tilfeldig forbipasserende på et universitet i Tyskland fredag. Den 34 år gamle mannen angrep en rekke personer på Hamm-Lippstadt-universitetet i nærheten av Dortmund før studenter overmannet ham og han ble pågrepet av politiet. En talsmann for påtalemyndigheten sier mye tyder på at gjerningsmannen er mentalt syk.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Ordførere mot elektrifisering av sokkelen

Olje- og energiminister Terje Lien Aasland, får motstand fra sine egne om elektrifisering av sokkelen. Aasland slo i Dagens Næringsliv tirsdag fast at elektrifiseringen av norsk sokkel skal gjennomføres. Det mener Ap-ordførerne i både Sandnes, Farsund, Sunndal og Høyanger er en dårlig ide, skriver Klassekampen.

NRK - 30 minutter siden

Sikkerhetsekspert: Trusselen fra IS i Afrika vokser

Trusselen fra den ekstreme islamistgruppa IS i Afrika vokser for hver dag som går, sier en ekspert på sikkerhet i Afrika. Martin Ewi forklarte seg til FNs sikkerhetsråd om terrorgruppas økende styrke i Afrika tirsdag. Han sier at minst 20 land i Afrika nå rammes direkte av IS-aktivitet, mens gruppa bruker mer enn 20 andre land til logistikk, pengeinnsamling og annet.

NRK - 45 minutter siden

Like mange trafikkdøde i år som i hele fjor

Så langt i år har 80 personer mistet livet i ulykker langs norske veier. Det er like mange som i hele 2021. Det 80.

NRK - 1 time siden

Kvinne tiltalt for å ha hjulpet tenåringsdatteren med abort

En mor som hjalp tenåringsdatteren sin med å ta abort i Nebraska, er blitt tiltalt for en grov forbrytelse i forbindelse med aborten. Aktor i saken sier at det er første gang han straffeforfølger noen for å ha tatt en abort etter uke 20 i svangerskapet, noe som er forbudt i delstaten. Loven ble vedtatt i 2010, men ble ikke gjeldende før USAs høyesterett i sommer opphevet den føderale abortretten i USA.

NRK - 1 time siden

Beslagla telefonen til Trump-støttespiller

Kongressmannen Scott Perry sier at FBI har beslaglagt telefonen hans. Perry er en av Donald Trumps støttespillere i Kongressen. Republikaneren er blant dem som granskes av komiteen som gransker stormingen av Kongressen i januar i fjor, da Trump-støttespillere gikk til angrep da Joe Bidens valgseier skulle godkjennes.

NRK - 2 timer siden

500 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 500 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene.

NRK - 2 timer siden

600 griser brant inne i grisefjøs

En brann i et grisefjøs på Voll i Klepp kommune på Jæren har trolig kostet rundt 600 griser livet. – Da vi kom fram kort etter var det overtent og nå har taket rast, så grisene må nok regnes som tapt, sier brannsjef Nils-Erik Haagenrud i Rogaland brann og redning til NTB. Han opplyser at det er bestilt nødslakt til grisene..

NRK - 3 timer siden

Mann omkom i trafikkulykke i Larvik

En mann i 20-årene er bekreftet omkommet etter en utforkjøring ved Kvelde i Larvik tirsdag kveld. Det opplyser Sør-Vest politidistrikt natt til onsdag. Mannens pårørende er varslet.

NRK - 3 timer siden

Brann i grisehus i Rogaland

Det brenner i en driftsbygning med 600 griser på Klepp i Rogaland. Brannvesenet har startet slukking, melder operasjonssentralen i Sør-Vest politidistrikt. Politiet fikk melding om brannen klokka 23.

NRK - 4 timer siden

Svensk Amnesty-stifter trekker seg i protest

Per Wästberg trekker seg fra Amnesty på grunn av rapporten om Ukrainas bruk av sivil infrastruktur i krigen. Han stiftet Amnestys avdeling i Sverige i 1964. Amnesty har fått sterk kritikk fra Ukraina og flere i Vesten etter rapporten som anklaget ukrainske styrker for å sette sivile liv i fare.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com