NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 05:41

NRK - 06 aug 22 kl. 02:04

Alvorlig for elsparkesyklist etter ulykke

Tilstanden er veldig alvorlig for en mann i 20-årene som kjørte av veien på elsparkesykkel ved Haslum i Bærum fredag kveld. – Mannen er til operasjon og behandling på Ullevål sykehus, sier operasjonsleder Tore Solberg i Oslo-politiet til NTB. Det var ingen andre involvert i ulykken. Ifølge politiet ser det ut som om mannen har mistet kontrollen over elsparkesykkelen etter å ha kjørt inn på en liten vei med fartsdumper..
Les mer på NRK


Les mer om:
Haslum, Bærum, Ullevål, Tore Solberg, Oslo, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, for, elsparkesyklist, etter, ulykke
NRK - 11 jun 22 kl. 17:35

Berusa elsparkesyklist kjørte rett ut i veien – ble påkjørt

En elsparkesyklist i Trondheim fikk seg en smell i ettermiddag, da hen kjørte rett ut i et fotgjengerfelt og ble påkjørt av en bil. Vedkommende skal ha vært berusa. Elsparkesyklisten er ifølge politiet oppegående, men har blitt tatt med til St.

NRK - 07 aug 22 kl. 22:19

Elsparkesyklist kjørte på barn

En svært beruset elsparkesyklist har kjørt på et barn utenfor konsertområdet på Leangen i Trondheim. Det melder politiet på Twitter. En mann i 20-årene er pågrepet.

Aftenposten - 09 jul 22 kl. 00:37

Politiet måtte kjøre etter beruset elsparkesyklist. Skremt over høyt testresultat.

Politiet fikk nok å ta tak i da de promilletestet elsparkesyklister i Oslo..

Aftenposten - 24 jun 22 kl. 06:31

Elsparkesyklist mistet lappen i Oslo

NRK - 19 apr 22 kl. 19:17

Alvorlig voldshendelse i Stjørdal – én alvorlig skadet

Det har vært en alvorlig voldshendelse i Stjørdal, melder poltiet på Twitter. Én person er alvorlig skadet og fraktet til St.Olavs hospital.

NRK - 29 maj 22 kl. 08:46

Ikke alvorlig skadd etter fall på utested

En mann i 40-årene ble fraktet til sykehus etter å ha falt flere meter ned på utestedet Scotsman i Oslo lørdag kveld. Han er ikke alvorlig skadd. Lørdag meldte politiet at mannen var hardt skadd, men sier søndag morgen til Aftenposten at dette ikke er tilfelle.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:29

Alvorlig skadd etter fallulykke

En person skal være alvorlig skadd etter en fallulykke ved Haskollveien i Lier. Hendelsen fremstår ifølge politiet som en arbeidsulykke med fall fra tak. – Vedkommende betegnes som alvorlig skadd.

NRK - 30 jun 22 kl. 00:19

Gutt alvorlig skadd etter å ha ligget under vann i Volda

Tilstanden er alvorlig og ustabil for en tenåringsgutt som ble fløyet til sykehus i Trondheim etter å ha vært under vann i Rotevatnet i Volda på onsdag. – Siste status på helsetilstanden er at den er alvorlig og stabil, sier operasjonsleder Sindre Molnes i Møre og Romsdal politidistrikt til VG sent onsdag kveld..

Klartale - 04 jul 22 kl. 08:23

Sian-lederen påkjørt etter koranbrenning

Påkjørselsen skjedde på E6 ved Mortensrud i Oslo lørdag. Før det hadde Sian tent på en koran i et veikryss på Mortensrud. En video viser at flere folk kom til stedet.

NRK - 22 jul 22 kl. 07:54

Gutt alvorlig skadd etter knivstikking i Oslo

Tenåringsgutten som ble stukket med kniv i et slagsmål i Oslo sentrum i natt, er alvorlig skadet. Det opplyser krimvakta hos Oslo-politiet. Gutten ble fraktet til sykehus.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 1 time siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 2 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 3 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 3 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 5 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 6 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 7 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.

NRK - 7 timer siden

Alvorlig voldshendelse i Stavanger

Politiet har rykket ut til Hundvåg i Stavanger i forbindelse med en alvorlig voldshendelse. En person behandles for stikkskader og det utføres førstehjelp, opplyser politiet på Twitter..

NRK - 8 timer siden

Hotellgjester får gå inn igjen

Den antatte røyken som ble oppdaget på et hotell på Frogner i Oslo ser ut til å ha vært damp, skriver politiet på Twitter. De opplyser at gjestene får gå inn på hotellet igjen..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com