NRK > Nyheter

Sunday, 29 January, 04:36

NRK - 28 jun 22 kl. 15:19

Alvorlig arbeidsulykke på Vega

Politiet fikk klokken 13.40 melding om en arbeidsulykke på Vega på Helgeland. Den skadde er sendt med luftambulanse. Politiet bekrefter overfor NRK at det er snakk om en alvorlig uklykke. Hendelsesforløpet er så langt ikke klart.
Les mer på NRK


Les mer om:
Vega, Helgeland, NRK

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, arbeidsulykke, Vega
NRK - 03 dec 22 kl. 09:53

Arbeidsulykke Sørøya: Alvorlig men stabil for skadd mann

En mann i 40-årene ble seint i går kveld fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN), etter en arbeidsulykke på Sørøya. Pressevakt ved UNN opplyser at situasjonen for mannen er alvorlig med stabil. Den skadde skal ha falt ned fra en mast under vedlikeholdsarbeid.

NRK - 20 sep 22 kl. 12:37

Barnevernstjeneste Øst i Agder får mange bekymringsmeldinger

Barnevernstjenesten Øst i Agder har langt flere barnevernstiltak enn i resten av landet, melder Tvedestrandsposten. Området omfatter Tvedestrand, Vegårshei, Åmli, Risør og Gjerstad. De fem kommunene, med til sammen rundt 19.

NRK - 21 dec 22 kl. 04:05

ESA-rakett forsvant etter oppskyting

Den europeiske romraketten Vega-C «gikk tapt» kort tid etter oppskyting i Fransk Guyana, melder AFP som siterer en kilde i eierselskapet. Ulykken på Kourou Space Center skjedde tirsdag. Kontrollsenteret mistet kontakten med den ubemannede raketten 10 minutter etter oppskytingen.

NRK - 22 jan 23 kl. 12:12

Avsporing på Sørlandsbanen

Det er forsinkelser mellom Vegårshei og Gjerstad som følge av en avsporing på Sørlandsbanen. Et arbeidstog har sporet av og skaper forsinkelser mellom Vegårshei og Gjerstad på Sørlandsbanen. Go-Ahead har satt opp buss mellom de to stoppene.

NRK - 13 apr 22 kl. 19:22

Alvorlig arbeidsulykke

Politiet melder om en alvorlig arbeidsulykke ved Klinestadmoen i Sandefjord. Luftambulanse er på vei til stedet..

NRK - 01 maj 22 kl. 10:18

Alvorlig skadd i arbeidsulykke

En ansatt i et byggefirma ble alvorlig skadd i en arbeidsulykke på Evenskjer i Tjeldsund torsdag, skriver Harstad Tidende. Mannen i 50-åra ble bragt med helikopter til Tromsø, hvor han ble hasteoperert..

NRK - 20 jun 22 kl. 16:11

Alvorlig arbeidsulykke i Skien

To personer er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Kjørbekkdalen i Skien, melder politiet. Et element har falt over de to personene i forbindelse med lossing av byggelementer. De er er kjørt til sykehus i ambulanse..

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 13 okt 22 kl. 07:48

Arbeidsulykke på Eigerøy – framstår som alvorlig

Nødetatene er på vei etter melding om en arbeidsulykke på Eigerøy i Eigersund, skriver politiet på Twitter. Ifølge politiet skal det dreie seg om en klemskade. – En person skal ha blitt truffet av noe gods som var i ferd med å bli lastet av/på en lastebil.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Mann med innreiseforbud til Norge stakk av fra politiet

En mann fra Litauen som var pågrepet av politiet for å ha brutt innreiseforbud til Norge, stakk av fra politipatruljen ved Ullensaker. Etter en kort flukt inn i skogen, ble mannen innhentet av politiets hundeekvipasje. Mannen blir satt i arresten, melder politiet i Øst..

NRK - 45 minutter siden

E6 i nord stengt flere steder på grunn av uvær

Vegtrafikksentralen nord melder at E6 Sennalandet og Hatter er stengt på grunn av uvær. Det vil bli tatt en ny vurdering søndag morgen klokken 07.00 Også E6 Saltfjellet er stengt, der tas det ny vurdering søndag klokken 08.

NRK - 45 minutter siden

Klart flertall mot flere og høyere høyhus i Oslo

Nesten halvparten av de spurte i Oslo er negative til at det kan bli tillatt å bygge enda høyere bygninger i Oslo enn i dag. En tredel er positive, og nesten en av fem har ingen mening. Det viser en meningsmåling InFact har gjort for Nettavisen.

NRK - 1 time siden

Mann truet med kniv da nabo sa at musikken var for høy

En person i Arendal ble natt til søndag truet med kniv da vedkommende forsøkte å si ifra til en nabo om at det ble spilt for høy musikk. Politiet har kontroll på mannen med kniven, som han kastet fra seg da politiet kom, tvitrer politiet i Agder..

NRK - 1 time siden

Kvinne utsatt for vold på utested i Halden

Natt til søndag rykket politiet ut til et utested i Halden da en kvinne i 30-årene ble bevisstløs etter å ha blitt utsatt for vold. Kvinnen ble ivaretatt av ambulanse. Voldsutøveren, en mann i 20-årene, ble senere pågrepet på en annen adresse, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 2 timer siden

To personer lettere skadd med kniv i Oslo

Politi og ambulanse rykket ut da to personer ble rispet med kniv ved Lindebergåsen i Oslo natt til søndag. De fremstår som lettere skadd etter at en person utagerte med kniv. – Vi har pågrepet gjerningspersonen som blir fraktet til arresten, melder politiet i Oslo på Twitter..

NRK - 2 timer siden

Tre personer involvert i en trafikkulykke i Kvinesdal

To biler og tre personer var involvert i en trafikkulykke ved Egelandssletta ved Kvinesdal natt til søndag. – En person ble sittende fastklemt, og fikk hjelp av brannvesenet til å komme seg løs, forteller operasjonsleder Lars Hyberg ved Agder politidistrikt til NRK. Vedkommende blir fraktet med luftambulanse til sykehus.

NRK - 2 timer siden

Donald Trump startet valgkampanjen

USAs tidligere president Donald Trump startet sin valgkampanje i New Hampshire lørdag. – Jeg er sintere nå og mer engasjert enn noen gang tidligere, sa 76 år gammel Trump i sin tale til grasrotaktivister og folkevalgte på partiets årsmøte i Salem. Derfra gikk turen til et folkemøte i South Carolina, hvor han presenterte sitt nye lederteam.

NRK - 3 timer siden

Memphis-politienhet avvikles etter at Tyre Nichols ble slått i hjel

Politi-enheten Scorpion i Memphis avvikles, opplyser politisjef Cerelyn Davis . Noen av betjentene som var med på å slå i hjel Tyre Nichols var med i spesialenheten som var dannet for å gjenopprette fred i nabolagene i Memphis. De fem betjentene ble torsdag siktet for blant annet drap, overfall og bortføring.

NRK - 3 timer siden

Fyrverkeri avfyrt i Kristiansand sentrum

Et fyrverkeri er avfyrt ved torvet i Kristiansand natt til søndag. Flere personer har løpt fra stedet. Politiet er på stedet, melder politiet i Agder på Twitter..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com