NRK > Nyheter

Sunday, 04 December, 00:46

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg. Hun opplyser at personen skal være alvorlig skadd..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvænangsfjellet, Nord-Troms, Troms, Beate Helberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, arbeidsulykke, Kvænangsfjellet
NRK - 30 sep 22 kl. 22:01

Har satt krisestab etter arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nye Veier har satt krisestab etter at det fredag kveld var en alvorlig ulykke ved et av deres anlegg på E6 på Kvænangsfjellet i Troms. Politiet meldte klokken 18:54 om en arbeidsulykke der en person skal ha fått en stålbjelke over seg. Nye Veier er byggherre for byggingen av ny E6 over Kvænangsfjellet.

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 30 sep 22 kl. 22:50

Mann døde i arbeidsulykke Troms

Mannen i 60-årene som var utsatt for en arbeidsulykke på Kvænangsfjellet fredag kveld, er død. De pårørende er varslet, opplyser Troms politidistrikt. Ifølge foreløpige undersøkelser skjedde ulykken da en stålbjelke falt over mannen fra en lastebil under arbeid på et veianlegg på E6..

NRK - 14 timer siden

Arbeidsulykke Sørøya: Alvorlig men stabil for skadd mann

En mann i 40-årene ble seint i går kveld fraktet til Universitetssykehuset i Nord-Norge (UNN), etter en arbeidsulykke på Sørøya. Pressevakt ved UNN opplyser at situasjonen for mannen er alvorlig med stabil. Den skadde skal ha falt ned fra en mast under vedlikeholdsarbeid.

NRK - 31 maj 22 kl. 18:34

Bro i Troms kan rase

En bro på E6 i Kvænangen i Troms holder på å rase ut. Den står fortsatt, men skal ha fått en alvorlig søkk, ifølge politiet. Ingen kan kjøre over broen.

NRK - 20 okt 22 kl. 17:21

Brann i brøytebil

En brøytebil brenner på E6 i Troms og Finnmark, på sørsiden av Kvænangsfjellet. Vegen er stengt. Det skal ikke være personskader eller fare for spredning.

NRK - 20 jun 22 kl. 16:11

Alvorlig arbeidsulykke i Skien

To personer er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Kjørbekkdalen i Skien, melder politiet. Et element har falt over de to personene i forbindelse med lossing av byggelementer. De er er kjørt til sykehus i ambulanse..

NRK - 28 jun 22 kl. 15:19

Alvorlig arbeidsulykke på Vega

Politiet fikk klokken 13.40 melding om en arbeidsulykke på Vega på Helgeland. Den skadde er sendt med luftambulanse.

NRK - 13 okt 22 kl. 07:48

Arbeidsulykke på Eigerøy – framstår som alvorlig

Nødetatene er på vei etter melding om en arbeidsulykke på Eigerøy i Eigersund, skriver politiet på Twitter. Ifølge politiet skal det dreie seg om en klemskade. – En person skal ha blitt truffet av noe gods som var i ferd med å bli lastet av/på en lastebil.

NRK - 02 jul 22 kl. 10:32

16 døde rein i Kvænangen

Flom i vassdrag i Kvænangen har ført til at 16 rein har mistet livet. Reindriftssame Anders A. Sara er redd for at flere liv skal gå tapt.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Fjøsbrann i Beiarn i Nordland

De fleste dyrene ble reddet ut da det tok til å brenne i et fjør i Beiarn rundt midnatt, men rundt 20 lam er fortsatat i bygningen, som betegnes som overtent. Slukking er igangsatt, melder politiet i Nordland..

NRK - 45 minutter siden

Protestar i konservativ del av Iran

Kvinner i den konservative delen av Iran tar del i protestane. Til nå har stort sett berre mennene i den iranske provinsen tatt til gatene i protestar mot regimet. Svartkledde kvinner i den meir religiøse og tradisjonelle regionshovudstaden Zahedan i provinsen i Sistan-Balutsjistan tok fredag del i protestane mot det iranske regimet, skriv nyheitsbyrået AFP.

NRK - 1 time siden

Tre menn fengslet for narko

Tre menn er varetektsfengslet i Bergen for befatning med en «meget betydelig» mengde narkotika. Fengslingsmøtet gikk for lukkede dører lørdag formiddag. Mennene ble pågrepet i en aksjon torsdag, forteller politiadvokat Øyvind Røyneberg i Vest politidistrikt til Bergens Tidende.

NRK - 1 time siden

Landesorg i Kong etter at over 100 er døde

I Kongo er en tre dager lang landesorg innledet etter en massakre i Kishishe øst i landet, der over 100 ble drept. Myndighetene sier at opprørsgruppa M23 står bak. M23 har avvist det..

NRK - 1 time siden

Hellas kan få tilbake skulpturer fra British Museum

British Museums styreleder har i hemmelighet hatt samtaler med Hellas' statsminister om tilbakelevering av en stor samling eldgamle marmorskulpturer. Skulpturene sto opprinnelig i Parthenon på Akropolis i Aten, og er nær 2500 år gamle. De ble brakt til Storbritannia på begynnelsen av 1800-tallet av Thomas Bruce som var jarl av Elgin, og omtales derfor også som «the Elgin Marbles».

NRK - 4 timer siden

Mann funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 2 timer siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 3 timer siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 3 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 4 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com