NRK > Nyheter

Tuesday, 29 November, 21:26

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke i Nordreisa

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nordreisa i Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadet. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg. Hun opplyser at personen skal være alvorlig skadet..
Les mer på NRK


Les mer om:
Kvænangsfjellet, Nordreisa, Troms, Beate Helberg

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorlig, arbeidsulykkei , Nordreisa
NRK - 22 nov 22 kl. 10:18

Elsyklist siktet etter dødsfall i Nordreisa

Lørdag 12. november ble en 80 år gammel mann påkjørt på Storslett i Nordreisa kommune i Troms av en kvinnelig elsyklist. Mannen døde 21.

NRK - 20 jun 22 kl. 16:11

Alvorlig arbeidsulykke i Skien

To personer er alvorlig skadet etter en arbeidsulykke i Kjørbekkdalen i Skien, melder politiet. Et element har falt over de to personene i forbindelse med lossing av byggelementer. De er er kjørt til sykehus i ambulanse..

NRK - 28 jun 22 kl. 15:19

Alvorlig arbeidsulykke på Vega

Politiet fikk klokken 13.40 melding om en arbeidsulykke på Vega på Helgeland. Den skadde er sendt med luftambulanse.

NRK - 30 sep 22 kl. 18:55

Alvorlig arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nødetatene har rykket ut til arbeidsulykke på Kvænangsfjellet i Nord-Troms. En person skal ha fått en stålbjelke over seg og er skadd. – Nødetatene er kommet til stedet og ivaretar pasienten, men har ikke noe klarhet i hva som har skjedd, sier operasjonsleder ved Troms politidistrikt Beate Helberg.

NRK - 13 okt 22 kl. 07:48

Arbeidsulykke på Eigerøy – framstår som alvorlig

Nødetatene er på vei etter melding om en arbeidsulykke på Eigerøy i Eigersund, skriver politiet på Twitter. Ifølge politiet skal det dreie seg om en klemskade. – En person skal ha blitt truffet av noe gods som var i ferd med å bli lastet av/på en lastebil.

NRK - 30 sep 22 kl. 22:01

Har satt krisestab etter arbeidsulykke på Kvænangsfjellet

Nye Veier har satt krisestab etter at det fredag kveld var en alvorlig ulykke ved et av deres anlegg på E6 på Kvænangsfjellet i Troms. Politiet meldte klokken 18:54 om en arbeidsulykke der en person skal ha fått en stålbjelke over seg. Nye Veier er byggherre for byggingen av ny E6 over Kvænangsfjellet.

NRK - 29 jun 22 kl. 17:29

Alvorlig skadd etter fallulykke

En person skal være alvorlig skadd etter en fallulykke ved Haskollveien i Lier. Hendelsen fremstår ifølge politiet som en arbeidsulykke med fall fra tak. – Vedkommende betegnes som alvorlig skadd.

NRK - 03 jun 22 kl. 11:11

Arbeidsulykke i Stavanger

Ambulanse og politi rykka rett før klokka 11 ut etter melding om ei arbeidsulykke i Stavanger sentrum. Ein person har falt ned i ei nybygd heissjakt og det vert jobba med å få løfta den skadde ut. Skadeomfanget er ukjent.

NRK - 09 jun 22 kl. 09:01

Hjerte- og lungeredning etter arbeidsulykke

En person er bevisstløs og det pågår hjerte- og lungeredning på vedkommende etter en arbeidsulykke i Tjemslandsmarka på Varhaug. En person har falt ned fra et stillas. Nødetatene er på stedet..

NRK - 20 jun 22 kl. 10:32

Arbeidsulykke i Hamar

Det har vært en arbeidsulykke der en truck har veltet, det skriver politiet på Twitter. Føreren er påført skader og blir fraktet til sykehus. Politiet er på stedet for etterforskning..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Journalist skoten og drepen i Colombia

Den colombianske journalisten Wilder Alfredo Cordoba blei skoten og drepen i byen La Union i Colombia tysdag. Han var sjef for ein lokal TV-kanal som var kritisk til dei lokale styresmaktene og den ustabile situasjonen i regionen, ifølge den colombianske organisasjonen for pressefridom. Dei ber styresmaktene undersøke om drapet kan knytast til arbeidet Cordoba gjorde som journalist.

NRK - 15 minutter siden

Førebur evakuering på Hawaii

Innbyggarar som bur i nærområda til vulkanen Mauna Loa på Hawaii, blir bedne om å gjere seg klare til å evakuere. Utbrotet starta seint søndag kveld lokal tid, og er det første utbrotet på vulkanen på nesten 40 år. Ifølge styresmaktene når lavaen som no blir kasta ut av krateret ei høgde opp mot 60 meter, melder AFP.

NRK - 1 time siden

Frp avslår Christian Eikelands anke

Landsstyret i Frp har i kveld behandlet og avslått ankesaken til tidligere fylkesleder i Agder Frp, Christian Eikeland. Han ble tidligere i høst fratatt sine organisatoriske verv etter at det ble klart at han hadde brukt i underkant av 50.000 kroner av partiets penger til privat bruk.

NRK - 1 time siden

Kvart milliard i minus for Hurtigruten

Hurtigruten fekk eit negativt resultat før skatt på 25,9 millionar euro, som svarar til rundt 268 millionar kroner, i tredje kvartal, melder Bergens Tidende. Selskapet hadde ei omsetning i tredje kvartal på 195 millionar euro, mot 49 millionar euro i same periode i fjor. Hurtigruten seier dei ser fram til 2023 fordi bestillingane no er i ferd med å strøyme inn, skriv avisa..

NRK - 1 time siden

Siktet for trusler etter å ha skutt med hagle

Politiet har siktet mannen som mandag kveld skal ha truet med våpen og avfyrt skudd i Froland i Agder. Mannen sitter i politiets varetekt inntil videre. Han ble avhørt tirsdag og er siktet for trusler med skytevåpen, skriver Fædrelandsvennen.

NRK - 2 timer siden

Opposisjonen misnøgde med budsjettet

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

WWF: Betre budsjett for klima og natur

WWF Verdens naturfond er godt nøgde med at SV blei samde med regjeringa om statsbudsjettet for neste år. Dei meiner forhandlingane har gjeve eit betre resultat for klima og natur: – Dette budsjettet kuttar meir utslepp enn regjeringa opphaveleg foreslo, og det reverserer nesten heile kuttet til skogvern, skriv generalsekretær Karoline Andaur i ein e-post til NRK..

NRK - 1 time siden

Skattesmell for boligverdi over 10 mill

Budsjettet legger opp til at «dyre» primærboliger skal bli verdsatt til 70 prosent av verdien som formue. Boliger over 10 millioner regnes som dyre, ifølge SV. Endringen betyr at alle som bor i slike boliger blir rikere på papiret når formuesskatten skal beregnes.

NRK - 2 timer siden

Høgre: Budsjettet tek Noreg i feil retning

Høgre er kritisk til fleire punkt i budsjettet som SV og regjeringspartia har blitt samde om tysdag. – Det er eit budsjett som tek Noreg i feil retning i skulepolitikken, helsepolitikken og næringspolitikken. Vi må passe oss for å ikkje føre ein politikk som gjer det vanskelegare å løyse dei utfordringane vi står overfor, skriv Høgre-nestleiar Henrik Asheim i ein e-post til NRK..

NRK - 2 timer siden

Tyskland sender aggregat til Ukraina

Tyskland vil sende over 350 aggregat til Ukraina for å hjelpe straumlause ukrainarar gjennom kulda. Det opplyser ein talsmann for den tyske regjeringa til AFP. I tillegg vil Tyskland løyve 56 millionar euro til Ukraina som skal bli brukt til å reparere det øydelagde straumnettet i landet..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com