NRK > Nyheter

Thursday, 09 February, 00:06

NRK - 17 maj 22 kl. 16:55

Alvorleg ulykke med firhjuling

Sør-Aust politidistrikt melder om ei alvorleg trafikkulykke i Ål kommune. Naudetatane er på staden der ein UTV eller ATV er involvert. Det var ein person på køyretøyet, skriv dei. – Det tyder på at det er alvorleg personskade, seier operasjonsleiar Jan Kristian Johnsrud i Sør-Aust politidistrikt til NTB..
Les mer på NRK


Les mer om:
aust, Ål, UTV, ATV, Jan Kristian Johnsrud, Sør-Aust, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alvorleg, ulykkemed , firhjuling
VG - 17 maj 22 kl. 17:40

Mann omkom etter ulykke med firhjuling

En mann har omkommet etter en ulykke med firhjuling i Ål kommune i Hallingdal 17. mai..

VG - 17 maj 22 kl. 17:40

Mann omkom etter ulykke med firhjuling i Ål: – Ufattelig trist

En mann har omkommet etter en ulykke med en firhjuling i Ål kommune i Hallingdal 17. mai..

NRK - 09 maj 22 kl. 14:47

To personar til sjukehus etter ulykke

To personar er sendt til sjukehus i ambulanse etter at ei ulykke på Flaktveit i Bergen måndag ettermiddag. Bilen dei sat i skal ha køyrd av vegen og ned ei skråning. Ein person var fastklemt og politiet omtala ulykke som alvorleg.

NRK - 02 nov 22 kl. 00:29

En person skadd i utforkjøring med firhjuling

En person skal være skadd etter utforkjøring med en firhjuling ved Lifjell i Sandnes natt til onsdag. Vedkommende skal være ved bevissthet, melder politiet i Sør-Vest på Twitter. Ulykken har skjedd mot toppen av fjellet..

NRK - 02 nov 22 kl. 00:29

Mann skadd i utforkjøring med firhjuling

En mann skadet seg i en utforkjøring med en firhjuling ved Lifjell i Sandnes natt til onsdag. Mannen i 30-årene var ved bevissthet da hjelpemannskapet kom til. Ulykken har skjedd mot toppen av fjellet.

NRK - 17 maj 22 kl. 17:34

Mann på firhjuling omkom i Hallingdal

Ein mann i 20-åra omkom etter ei alvorleg UTV-ulykke i Ål kommune i Hallingdal. Kjærasten til mannen var passasjer på firhjulingen, men vart ikkje skadd. Dei pårørande er varsla, skriv politiet på Twitter.

NRK - 31 okt 21 kl. 01:32

Busspassasjer alvorleg skadd i Oslo

Ein person er alvorleg skadd etter at han eller ho fall på veg ut av ein buss, melder politiet. Ulukka skjedde i Trondheimsveien ved Rodeløkka rett nordaust for Oslo sentrum. – Vi er på staden med fleire patruljar etter at ein passasjer fall då vedkommande gjekk av bussen.

NRK - 17 mar 22 kl. 12:40

Riksrevisjonen kritiserer politiet

Riksrevisjonen kjem med alvorleg kritikk mot politiet fordi oppklaringsprosenten har gått ned, skriv dei i ei pressemelding. Politireforma har gjeve høgare kompetanse, større einingar og sterkare fagmiljø, som gjer at politiet er betre rusta til å handtere alvorlege hendingar og kriminalitet. Men undersøkinga viser at det er manglar ved etterforskinga av dei mest alvorlege straffesakene, som vald og seksuallovbrot.

NRK - 03 aug 22 kl. 10:02

Alvorleg i trafikkulykke i Gjøvik

Ein person er alvorleg skadd etter ei trafikkulykke i Gjøvik, melder Innlandet politidistrikt. Politiet meldte om ulykka mellom dei to bilane klokka 9.18.

NRK - 17 nov 22 kl. 16:31

Japans statsminister uttrykte alvorleg bekymring i møte med Xi

Japans statsminister Fumio Kishida uttrykte alvorleg bekymring for tryggingssituasjonen i Aust-Kina-havet i møte med den kinesiske presidenten Xi Jinping i Bangkok torsdag. Japan og Kina er viktige handelspartnarar, men forholdet mellom dei har vorte meir anstrengt dei siste åra. Spesielt er Japan uroleg for Kinas auka militærnærvær og aukande makt i regionen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Victor Dyreng (20) er død

Lillebroren til tidligere Paradise Hotel-deltaker Ludvig Dyreng, Victor Emanuel Dyreng, er død 20 år gammel, melder TV 2. Reality-profilen minnes broren som døde onsdag, etter å ha vært kreftsyk i over ett år. Den tidligere Paradise Hotel-deltakeren i fikk mye oppmerksomhet på sosiale medier da han i desember startet en innsamlingaksjon for å finansierine behandlingen av hans kreftsyke lillebror..

NRK - 1 time siden

Disney vil si opp 7000 ansatte

Walt Disney Co varsler en omfattende omorganisering som vil føre til at 7000 personer mister jobben. Det utgjør 3,6 prosent av Disneys globale arbeidsstyrke. Omstruktureringen inngår i et forsøk på å kutte kostnadene med 5,5 milliarder dollar, opplyser det amerikanske selskapet onsdag.

NRK - 1 time siden

Spiondømt svenske anker dommen

Svensken Payam Kia, som i januar ble dømt til ni år og ti måneders fengsel for å ha spionert for Russland, anker dommen. Tidligere har hans eldre bror Peyman Kia, dømt til livsvarig fengsel i samme sak, anket dommen. De to iranskfødte brødrene, som er 42 og 35 år gamle, var anklaget for å ha jobbet for den russiske etterretningstjenesten GRU i rundt ti år.

NRK - 1 time siden

Feil på vannledning i Namsos er lokalisert

Vannet er på vei tilbake etter at 5.000 husstander i Namsos mistet vannforsyningen etter et vannledningsbrudd onsdag kveld. – Vi har nå isolert problemet – som er en hovedledning mellom Larsheimen og Daltrøa.

NRK - 1 time siden

Zelenskyj har ankommet Paris

krainas president Volodymyr Zelenskyj ankom onsdag kveld Frankrike, som han besøker for første gang siden Russland invaderte hjemlandet. Zelenskyj skal i Paris møte sin franske kollega Emmanuel Macron, opplyser den franske presidentens kontor. Også Tysklands statsminister Olaf Scholz kommer til møtet i Paris, bekrefter Macrons kontor.

NRK - 2 timer siden

FN: Spår at flytrafikken rister av seg pandemien i 2023

Etterspørselen etter kommersielle flyreiser på verdensbasis ventes å ta seg opp i år og overstige tallene fra 2019, ifølge FNs luftfartsorganisasjon (ICAO). I en prognose som ble lagt fram onsdag, skriver ICAO at de forutser en «fullstendig og bærekraftig» bedring for flytrafikken, og at etterspørselen vil nå nivåer fra før pandemien på de fleste ruter innen utgangen av første kvartal. (NTB).

NRK - 2 timer siden

Journalist dømt til åtte års fengsel i Belarus

Den polsk-belarusiske journalisten og aktivisten Andrzej Poczobut er dømt til åtte års fengsel i Belarus, opplyser menneskerettsgruppa Vjasna. 49 år gamle Poczobut er en fremtredende representant for den polske minoriteten i Belarus. Han er korrespondent for den polske avisa Gazeta Wyborcza og har rapportert kritisk om president Aleksandr Lukasjenkos regime.

NRK - 2 timer siden

Strynefjellet stenger i natt

På grunn av fare for skred vil rv. 15 Strynefjellet stenge kl. 05 natt til torsdag.

NRK - 2 timer siden

Stoltenberg: – Kina trapper opp sine etterretningsaktiviteter

Nato-sjef Jens Stoltenberg sa på pressekonferansen i Washington D.C. onsdag, at han mener ballongen som ble skutt ned over USA, bekrefter et mønster i kinesisk politikk, nemlig at de trapper opp sine etterretningsaktiviteter.

NRK - 2 timer siden

To ansatte i Leger uten grenser drept i Burkina Faso

To ansatte i Leger Uten Grenser er drept i et angrep i Burkina Faso, ifølge organisasjonen. Ytterliggående islamister mistenkes for å stå bak..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com