NRK > Nyheter

Saturday, 13 August, 08:58

NRK - 29 jun 22 kl. 08:37

Altinn melder om ustabilitet i tjenestene

– Enkelte brukere kan oppleve ustabilitet i Altinn, skriver tjenesten på sine nettsider. De jobber med å rette problemet. Altinn er en internettportal for digital dialog mellom næringslivet, privatpersoner og offentlige etater..
Les mer på NRK


Les mer om:
Altinn

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Altinn, melderom , ustabiliteti , tjenestene
NRK - 29 jun 22 kl. 09:57

Dagbladet: Russiske hackere varsler angrep mot Norge

Den russiske hackergruppa Killnet varslet onsdag morgen et storangrep mot Norge, skriver Dagbladet. Samtidig er nettsidene til Arbeidstilsynet og BankID nede. Altinn opplyser om at enkelte brukere kan oppleve ustabilitet med tjenestene deres.

NRK - 25 maj 22 kl. 14:19

Telenor har problemer med nettet

Telenor melder om ustabilitet på sin mobile teletrafikk, skriver VG. – Jeg kan bekrefte at vi har registret noe sporadisk ustabilitet på mobil tale, altså det å ringe, sier dekningsdirektør Bjørn Amundsen til VG klokken 14.12.

NRK - 25 maj 22 kl. 14:19

Telenor-problemer: Får ikke ringt nødnummer

Telenor melder om ustabilitet på sin mobile teletrafikk. Også brannvesenet er berørt av problemene, og Oslo brann- og redningsetat skriver på Twitter at det er vanskelig for personer med telenorabonnement å nå igjennom på nødnummer. Telenor vet ikke hvor mange kunder som er rammet.

Klartale - 29 jun 22 kl. 10:09

Stort dataangrep mot Norge

Flere store nettsider i Norge er ute av drift onsdag. Avisa Dagbladet melder at BankID er en av sidene som det er umulig å komme inn på. Det samme gjelder for nettsidene til Arbeidstilsynet.

VG - 29 jun 22 kl. 10:23

BankID og Arbeidstilsynets nettsider er nede – ustabilitet i Altinn

Nasjonal sikkerhetsmyndighet bekrefter at de er «kjent med saken»..

E24 - 29 jun 22 kl. 10:21

BankID og Arbeidstilsynets nettsider er nede - ustabilitet i Altinn

Nasjonal sikkerhetsmyndighet bekrefter at de er «kjent med saken»..

NRK - 06 jul 22 kl. 23:36

Schibsted-aviser trolig rammet av nytt dataangrep

Sent onsdag kveld var flere av Schibsteds nettaviser nede. Mediekonsernet mener alt tyder på at det var et nytt dataangrep. Ifølge Bergensavisen gjaldt det blant andre VG, Bergens Tidende, Aftenposten og Stavanger Aftenblad.

E24 - 25 mar 22 kl. 10:02

Enke Kirsten Natvig fikk prøve «Altinn dødsbo»: – Fortsatt en vei å gå

Kirsten Natvig fortalte hele Norge om problemene som fulgte etter at ektemannen døde. Da kommunalministeren skulle vise frem «Altinn dødsbo» var det hennes godkjenning han ville ha..

NRK - 20 mar 22 kl. 10:15

Regjeringen vil gjøre bosetting av flyktninger lettere

Hver tredje kommune syns det er vanskelig å gi ukrainske flyktninger tjenestene de har krav på. Regjeringen ser nå på muligheter for å gjøre bosetting lettere. Blant tjenestene kommunene sier at er utfordrende, er tolketjenester, psykososial helsehjelp, allmennlegetjenester og første gangs helseundersøkelse, viser en kartlegging fra Helsedirektoratet..

Klartale - 29 jun 22 kl. 10:09

Russisk hackere sier de vil angripe Norge

Avisa melder at BankID er ute av drift onsdag formiddag. Det samme er nettsidene til Arbeidstilsynet.Altinn melder på sine nettsider at «de opplever ustabilitet».

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

En død og tre alvorlig skadet etter kraftig vind under festival i Spania

En person omkom og tre er alvorlig skadet etter kraftige vindkast på festivalen Medusa i Valencia i Spania natt til lørdag, melder spansk politi på Twitter skriver VG. 14 personer er også lettere skadd. 1News meldte natt til lørdag om kraftige vindkast som skapte kaos under festivalen, og at ambulansepersonell var til stede..

NRK - 30 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent av Kongressen

Eit fleirtal i Representantanes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan «Inflation Reduction Act», skriv CNN. 220 stemte for, og 207 stemte mot langs partilinjene. Fire republikanarar avstod frå å stemma.

NRK - 30 minutter siden

Bidens klima- og helseplan godkjent i Kongressen

Eit fleirtal i Representantenes hus i USA har godkjend president Joe Bidens klima- og helseplan, skriv CNN. Planen blei søndag godkjend i Senatet, og er nå klar for Bidens endelege signering. Avtalen kan bli den størske klimapakka i USA si historie, med nasjonale utsleppskutt på 40 prosent innan 2030, ifølge demokratane.

NRK - 45 minutter siden

Britiske, svenske og kroatiske krigsfangar for retten i Donetsk

Tre britar, ein svenske og ein kroatar må møta i ein sjølvoppnemnt rett i Donetsk i Ukraina måndag, etter å ha delteke i krigen på ukrainsk side, ifølge den uavhengige, russiske avisa Meduza. Den eine briten skal ifølge britiske myndigheiter ha drive med humanitært arbeid. Blir dei dømd skyldig, kan dei risikera dødsstraff, skriv avisa.

NRK - 1 time siden

Mann med stort sår i halsen

Politiet har fått melding om ein mann med eit stort sår i halsen i Trondheim, skriv politiet i Trøndelag på Twitter. Naudetatane er på veg. Mannen skal vera bevisst..

NRK - 2 timer siden

Mekling sju timer på overtid

Meklingen mellom Norsk Industri og arbeidstakerorganisasjonen Industri Energi om oppgjøret for prosessindustrien fortsetter på overtid på sjuende timen lørdag. Meklingsfristen om elektrokjemisk overenskomst gikk ut ved midnatt, men klokken 6.45 lørdag morgen pågår meklingen fortsatt.

NRK - 2 timer siden

Ingen har mistet livet på firefelts motorvei i år

En oversikt fra Aftenposten viser at ingen har mistet livet på veiene som har de høyeste fartsgrense i Norge. Per 12. august i år har 82 personer mistet livet i ulykker langs norske veier.

NRK - 2 timer siden

Nord-Korea fjerner munnbindpåbud

Nord-Korea har fjernet munnbindpåbudet og lettet på også andre koronarestriksjoner, melder landets statlige nyhetsbyrå KCNA. Tiltakene omfatter hele landet, bortsett fra grenseområdene, der restriksjonene fortsatt opprettholdes. Folk med symptomer på luftveissykdommer anbefales dessuten å bruke munnbind.

NRK - 3 timer siden

Bankenes innskuddsmarginer har økt

Mens lånerenten går til værs, står kundenes innskuddsrente nærmest på stedet hvil, skriver Dagens Næringsliv. Siden i fjor høst har innskuddsrentene økt med 0,2 prosentpoeng, mens boliglånsrentene har økt med rundt 0,5 prosentpoeng, ifølge Statistisk sentralbyrå. (NTB).

NRK - 5 timer siden

Russlands økonomi falt 4 prosent

Russlands bruttonasjonalprodukt (BNP) falt 4 prosent i årets andre kvartal, sammenlignet med tilsvarende kvartal i fjor, ifølge offisielle tall. Tallene fra landets statistiske sentralbyrå Rosstat omfatter det første fulle kvartalet etter at Russland gikk inn i Ukraina med soldater. (NTB).


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com