NRK > Nyheter

Tuesday, 06 June, 01:45

NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel over stort område

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. – Vi jobber med å finne ut hvor feilen ligger, men vi mistenker at det er et fiberbrudd, sier kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox. kommuniksjonssjef Altibox.
Les mer på NRK


Les mer om:
TV, Altibox, Eidsiva, Viken, Andreas Veggeland

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Altibox-trøbbel, over, stort, område
NRK - 14 okt 22 kl. 11:45

Nye problemer for Altibox

En feil rammer fiberkunder hos Altibox. Det er trøbbel med både internett og TV-tjenester. – Vi har en feil som rammer internett og TV-tjenestene til fiberkundene våre i nord og øst.

NRK - 10 nov 22 kl. 18:30

45.000 skal ha fått nettet tilbake etter bredbåndstrøbbel

Rundt 45.000 Altibox-kunder som har Eidsiva Bredbånd som leverandør har stått uten nett på grunn av trøbbel med Altibox. Nå skal imidlertid problemet være løst, skriver Altibox på Facebook.

NRK - 18 sep 22 kl. 19:58

Altibox-trøbbel rammer over 300.000

Altibox har problemer med internet- og TV-tjenestene i områdene som tilhører Altibox-partnerne Eidsiva bredbånd, Kragerø bredbånd, Notodden energi, Sandefjord bredbånd og Viken fiber. Over 300.000 kunder er berørt, opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til NRK.

NRK - 03 okt 22 kl. 15:16

TV 2 og Altibox forhandler fortsatt

TV 2 og Altibox sier at de fortsatt forhandler om en avtale, men vil ikke svare på om det er framdrift i forhandlingene. – Vi er fremdeles i dialog og ønsker å komme fram til en løsning med Altibox. Det tar lengre tid enn vi først antok, og jeg skjønner at folk er utålmodige, skriver kommunikasjonsdirektør i TV 2 Sarah C.

NRK - 12 okt 22 kl. 16:38

Feilen hos Altibox er løst

Problemet som førte til at flere Altibox-kunder sto uten internett og TV er løst. Det var ved 8-tiden onsdag at Altibox meldte om problemer, og kunder meldte at de var uten både internett og TV. Dette skyldtes en teknisk feil.

NRK - 18 sep 22 kl. 22:44

Altibox-problemene løst

Altibox opplyser at alle internettkundene som var berørt av en feil søndag kveld nå skal ha fått nettet tilbake. – Dersom noen av kunde fortsatt opplever trøbbel med nettet, anbefaler vi å ta en omstart av hjemmesentralen, skriver Andreas Veggeland i Altibox i en tekstmelding til NRK..

NRK - 12 okt 22 kl. 14:14

Fortsatt problemer med Altibox på Østlandet

Altibox har trøbbel, noe som fører til at flere kunder er uten internett og TV. Problemene er løst på Nord- og Vestlandet, men vedvarer på Østlandet. Det skriver kommunikasjonssjef Ingvild Ween for infrastruktur hos Altibox-eier Lyse i en SMS til NTB ved 13-tiden onsdag..

NRK - 18 sep 22 kl. 19:33

Problemer med Viken fiber og Altibox

TV og internett-leverandøren Altibox har tekniske problemer, som rammer kunder på Østlandet. «Vi opplever for tiden feil i noen områder som fører til tap av internett og TV-signaler. Det er også oppdaget problemer med Mine Sider, TV via app, tv via nettsiden vår og Altibox-appen.

NRK - 15 aug 22 kl. 12:25

VG: TV 2 og Altibox i nye forhandlinger

Det opplyser kommunikasjonssjef Andreas Veggeland i Altibox til avisa mandag. – Vi er blitt enige om å sette oss til forhandlingsbordet igjen. Det er et signal om at vi har et håp om å komme til en ny avtale.

NRK - 18 sep 22 kl. 21:56

Altibox-feilen rettet for de fleste kundene

Altibox opplyser at feilen som folk har opplevd med internettjenesten nå er rettet for de fleste av de over 300.000 kundene som var berørt. – Det er fortsatt 40.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Angrep mot Kyiv

Det er luftangrep mot den ukrainske hovedstaden, ifølge ukrainske myndigheter. Natt til tirsdag er luftforsvarssystemer tatt i bruk i og rundt Kyiv, melder Reuters. Lokale militærmyndigheter skriver på Telegram at systemene slår tilbake flere luftangrep mot Kyiv-regionen..

NRK - 2 timer siden

Russland hevder Ukraina fortsetter offensiven i Donetsk

Det russiske forsvarsdepartementet hevder at ukrainske styrker fortsetter offensiven i Donetsk. Russerne sier videre at de har påført ukrainerne store tap, og hevder de har ødelagt åtte Leopard-stridsvogner, skriver nyhetsbyrået Reuters. De hevder at Ukraina har satt inn nye soldater i kampene øst i landet, men at alle angrep slås ned av russiske styrker, ifølge nyhetsbyrået..

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: – Nyhetene vi har ventet på

Den ukrainske presidenten begynte i kveld sin tale med å takke for nyheter fra styrker som kjemper i Bakhmut. Han beskrev det som nyhetene de har ventet på, uten å gå mer i detalj på hva det innebærer. – Jeg er takknemlig for hver av våre soldater, alle våre forsvarere, som har gitt oss nøyaktig de nyhetene vi har ventet på, skriver han ifølge VG.

NRK - 2 timer siden

Mette Frederiksen ikke aktuell som Nato-leder nå

Den danske statsministeren Mette Frederiksen sier det ikke er aktuelt å lede Nato nå. Det sa hun etter et møte med USAs president Joe Biden mandag. – Jeg har sagt det før at jeg ikke er kandidat for noen annen jobb enn den jeg har nå, og det har ikke endret seg etter mitt møte med den amerikanske presidenten, sa Fredriksen til pressen etter møtet.

NRK - 3 timer siden

Samme selskap bak eksamen- og varselsvikt

Selskapet Visma som leverte datasystemet hvor mange bekymringsmeldinger ikke kom fram til barnevernet var også leverandør av datasystemet som brøt sammen under hovedmål-eksamen 22. mai. Ifølge selskapet er dette tilfeldig.

NRK - 3 timer siden

Flere skogbrannhelikoptre i lufta

Det settes inn flere helikoptre for å overvåke skogbrannfaren. Direktoratet for samfunnssikkerhet og beredskap (DSB) har gjort en vurdering og setter ekstra beredskap med to helikopter på Kjeller i Lillestrøm og ett på Kjevik i Kristiansand. Den faste beredskapsmaskinen står på Torp, opplyser DSB..

NRK - 3 timer siden

Væpna politi rykket ut til trusselsituasjon

Flere patruljer rykket i kveld ut en adresse i Hafrsfjord i Stavanger etter melding om en trusselsituasjon. På grunn av innholdet i meldingen valgte politiet å bevæpne seg. En mann i 20-årene hadde blitt truet av en mann i 30-årene.

NRK - 3 timer siden

To pågrepet etter hagleskudd i leilighet

Det har blitt avfyrt et hagleskudd i et leilighetskompleks i Lillestrøm, skriver politiet på Twitter. Skuddet gikk gjennom en vegg til en tilfeldig leilighet. Ingen skadd.

NRK - 3 timer siden

Professor stiller som presidentkandidat i USA

Aktivisten og professoren Cornel West sier han stiller som kandidat i neste års presidentvalg i USA for venstreorienterte Folkets parti. West (70) er en kjent svart filosof og forfatter i USA, og han er tidligere professor ved både Harvard og Princeton. I en video lagt ut på Twitter mandag sier West at han vil kjempe for sannhet og rettferdighet og stille som presidentkandidat.

NRK - 4 timer siden

Kontroll på brann i Risør

Det er kontroll på brannen som startet i en del av et lagerbygg ved Furomoveien i Risør mandag kveld, melder brannvesenet. Det skal ikke være personer inne i bygget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com