NRK > Nyheter

Sunday, 14 July, 12:53

NRK - 25 mar 24 kl. 06:06

Alle tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn er innstilt

En signalfeil fører til forsinkelser og innstillinger for togtrafikken på Hovedbanen, Dovrebanen og Gardermobanen. Både Hovedbanen og Gardermobanen er nå stengt, og det kjører ingen tog mellom Oslo S og Oslo lufthavn. – Vi kjører busser mellom Oslo S og Gardermoen. Mellom Asker og Oslo S kjører vi tog som normalt, sier kommunikasjonsrådgiver Elisabeth Gjestland i Flytoget. Også Vy har satt opp alternativ transport, og de skriver på sine nettsider at de kjører busser og maxitaxi i skytteltrafikk mellom Oslo S og flyplassen.
Les mer på NRK


Les mer om:
Hovedbanen, Gardermobanen, Oslo, Gardermoen, Asker, Elisabeth Gjestland, Flytoget, Vy, SJs, Trondheim, Bane Nor

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, tog, mellom, OsloS og , Oslo, lufthavner , innstilt
Klartale - 20 mar 24 kl. 16:30

Vy beklager tekniske feil på togene

Har du vært passasjer på et Vy-tog i det siste? Da kan du ha opplevd at det er trangt på toget. Mange av togene kjører normalt med to togsett, totalt ti vogner.

NRK - 17 mar 24 kl. 11:27

Tog skaper forsinkelser fra Gardemoen

Et Vy-tog med tekniske problemer skaper trøbbel for togtrafikken mellom Lillestrøm og Oslo Lufthavn, skriver VG. – Togene går som normalt fra Gardermoen til Oslo, men fra Oslo mot Gardermoen er det forsinkelser, forteller pressevakt i Bane Nor, Kirsten McDonagh. Hun sier et Vy-tog har fått stans med tekniske problemer på sporet, som også fører til stans for togene som kom bak dette.

Klartale - 24 jan 24 kl. 10:35

Hvert tredje tog var forsinket i 2023

Vy har hatt mange problemer i starten av 2024. Kulda har gitt problemer for togene. De har kjørt med færre vogner.

NRK - 25 mar 24 kl. 06:06

Togene går igjen etter signalfeil

En signalfeil førte tidligere i dag til forsinkelser og innstillinger for togtrafikken på Hovedbanen, Dovrebanen og Gardermobanen. Bane Nor skriver nå på sine nettsider at togene er i gang igjen. De reisende må fortsatt regne med forsinkelser og innstillinger.

Klartale - 30 maj 24 kl. 14:03

– Det går utover hverdagen til folk

Stortinget har gitt nesten dobbelt så mye penger til jernbane de siste årene.Likevel er det stadig flere forsinkede og innstilte tog i Norge. Det viser tall fra Bane Nor.

NRK - 26 apr 24 kl. 07:44

Signalfeil ved Sandvika fører til forsinkelser

Bane Nor skriver på sine nettsider at feilen gjør at det er forsinkelser på Drammensbanen og Askerbanen fredag morgen. Feilretter er på plass. Toglinjer som kan påvirkes er: – L1 mellom Spikkestad og Lillestrøm – R12 mellom Kongsberg og Eidsvoll – R13 mellom Drammen og Dal – R14 mellom Asker og Kongsvinger – L2 mellom Stabekk og Ski, – R21 mellom Stabekk og Moss – R22 mellom Oslo S og Rakkestad – F4 mellom Oslo S og Bergen – F5 mellom Oslo S og Stavanger S – RE10 mellom Drammen og Lillehammer – RE11 mellom Skien og Eidsvoll – FLY1 mellom Drammen og Oslo lufthavn.

NRK - 02 jan 24 kl. 18:19

Sørlandsbanen stengt: Tog sperrer sporet

På Sørlandsbanen er det stengt mellom Hokksund og Vestfossen fordi et tog sperrer sporet. – Vi leter etter feilen. Det kan ta tid, melder Bane Nor.

NRK - 09 dec 23 kl. 05:18

Nå kan det være lurt å sjekke togtidene – rutene endres

Søndag skal togtidene i Norge endres. Vy opplyser at de blant annet dobler antall avganger til Göteborg. Søndag 10.

NRK - 09 jan 24 kl. 20:32

Kulde fører til innstillinger på Østfoldbanen og Spikkestad-Lillestrøm

Kulda gjør at gamle tog sliter. Nå blir noen av dem tatt ut av trafikk. Frem til natt til torsdag må togreisende regne med innstilte tog på Østfoldbanen mellom Oslo S og Ski, skriver Bane Nor.

NRK - 03 jan 24 kl. 07:01

Alle tog mellom Oslo og Kristiansand er innstilte

Go ahead innstiller alle sine tog mellom Oslo og Kristiansand grunnet værforholdene. Dette gjelder fra nattogene i natt til ut døgnet i morgen, onsdag. Dette får også konsekvensar for togtrafikken til Stavanger..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 3 timer siden

Usikkert om Hamas trekker seg fra våpenhvilesamtaler

Nyhetsbyrået AFP meldte søndag at har Hamas trukket seg fra samtaler om våpenhvile som følge av den siste tids israelske angrep i Gaza. Senere meldte derimot nyhetsbyrået Reuters at de ikke hadde trukket seg fra samtalene. Begge byråene viser til kilder i Hamas.

NRK - 30 minutter siden

38.584 personer skal være drept siden krigsutbruddet

Helsemyndighetene på Gazastripen melder at minst 38.584 palestinere har blitt drept siden krigsutbruddet mellom Israel og Hamas 7. oktober i fjor.

NRK - 1 time siden

Over 24 000 besøkande på Norsk Countrytreff

Etter fem dagar med countrystemning og strålande vestlandsvêr kan Norsk Countrytreff på Breim skilte med ny publikumsrekord med over 24 000 besøkande. Det er ein forbetring frå fjorårets rekord som var på 21.300.

NRK - 1 time siden

Åtte parterte kvinner funnet på søppelfylling i Kenya

Kenyansk politi har startet etterforskning etter å ha funnet flere parterte lik i en søppelfylling i hovedstaden Nairobi, skriver AFP. Hittil har åtte lik blitt hentet ut, alle av dem kvinner..

NRK - 1 time siden

Svær ballong observert flere steder i Nord-Norge

NRK har fått flere tips fra folk som har sett en gigantisk ballong flyvende over flere steder i Nord-Norge. Den er blant annet observert fra Træna, Gildeskål, Bodø, Evenes, Evenskjær, Bardufoss og Vannøya. Det viser seg at ballongen er skutt opp fra Esrange Space Center i Kiruna.

NRK - 9 timer siden

Mistenkte knivstikking i Trondheim

Trøndelag politidistrikt meldte natt til søndag om det som skulle ha vært en knivstikking. En person var lettere skadet i Trondheim sentrum. Både det politiet antok var gjerningspersonen og den skadde forlot stedet etter hendelsen.

NRK - 3 timer siden

Brann i leilighet i Elverum

Politiet fikk melding om brann i en leilighet i flermannsbolig i Eleverum klokken 09.27. Det var ingen personer i leiligheten og øvrige beboere i bygget er evakuert.

NRK - 3 timer siden

Basehoppar omkom

Redningshelikopteret gjorde i natt funn av basehopparen som var sakna i Aurland. Då personen blei funnen like før midnatt blei personen funnen omkomen. Den omkomne var ein utanlandsk statsborgar, melder politiet.

NRK - 3 timer siden

Stoltenberg om Trump-attentatet: – Jeg er sjokkert

Nato-sjef Jens Stoltenberg fordømmer attentatforsøket på Donald Trump. – Jeg er sjokkert av attentatforsøket på tidligere president Trump. Jeg ønsker ham rask bedring og mine tanker går til de som ble rammet.

NRK - 3 timer siden

Politiet brøt opp rave i Østmarka

Omkring 100 personer skal ha deltatt på en ravefest på Grønmo i Østmarka natt til søndag. Høy musikk og berusete personer førte til at politiet brøt opp festen, melder de søndag morgen. – Vi har kontroll på stedet, musikken er slått av og vi oppløser festen nå.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com