NRK > Nyheter

Saturday, 01 October, 19:12

NRK - 11 jul 22 kl. 13:51

Alle nattog på Nordlandsbanen innstilles i én måned

Fra 14. august til 19. september blir alle nattog på Nordlandsbanen innstilt. Årsaken er arbeid på strekningen. Det sier informasjonssjef i SJ Norge, Hilde Lyng, til Avisa Nordland.
Les mer på NRK


Les mer om:
Nordlandsbanen, SJ Norge, Lyng, Avisa Nordland, Mosjøen, Bodø, Mo, Rana, Trondheim, Grong

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, nattog, Nordlandsbanen, innstillesi én , måned
NRK - 19 apr 22 kl. 21:38

Skal gjøre Nordlandsbanen mer miljøvennlig

Regjeringen setter nå i gang med en utredning for å se hvordan de kan gjøre jernbanenettet mer miljøvennlig. En av strekningene som i dag ikke er elektrifiserte er Nordlandsbanen. Utredningen skal være ferdig i midten av 2023..

NRK - 01 jul 22 kl. 06:43

Nordlandsbanen stengt

Nordlandsbanen er stengt mellom Ranheim og Vikhammer på gunn av avsporing, skriver Bane NOR på Twitter..

NRK - 01 jul 22 kl. 19:28

Nordlandsbanen er stengt fredag

Nordlandsbanen er framleis stengt mellom Ranheim og Vikhammer etter at eit tog spora av. Bane Nor har tilkalla spesialhjelp frå Oslo for å hjelpe til. Banen blir framleis halden stengd fredag kveld.

NRK - 20 jul 22 kl. 11:16

Nattoget på Nordlandsbanen står fast i Trøndelag

Nattoget nordover på Nordlandsbanen har siden tretiden i natt stått stille ved Lassemoen stasjon i Trøndelag. Passasjerene venter fortsatt på transport videre. Passasjerene har måttet vente inne i over sju timer, skriver Helgelendingen.

NRK - 21 sep 22 kl. 06:28

Signalproblemer på Nordlandsbanen i Trøndelag

Natt til onsdag har det oppstått signalfeil på Nordlandsbanen mellom Levanger og Bergsgrav. Dette fører til forsinkelser og innstillinger som berører både SJ Nords lokaltog mellom Trondheim og Støren og regiontogene mellom Trondheim og Steinkjer og Bodø. Bane Nor varsler en ny oppdatering klokken 9..

Klartale - 16 jun 22 kl. 10:50

Nå er Macron, Scholz og Draghi i Kyiv

Emmanuel Macron, Olaf Scholz og Mario Draghi kom fram til Ukraina torsdag morgen. De er i hovedstaden Kyiv for å møte ledere i Ukraina. Macron er president i Frankrike.

Aftenposten - 05 maj 22 kl. 23:00

Kort sagt, fredag 6. mai

Sykehus i Oslo. Nato. Videreutdanning.

Aftenposten - 16 jun 22 kl. 16:20

Det går nattog til Kyiv, men ikke ekspresstog til Brussel

Ukraina kjemper for sin frihet. Og medlemskap i EU. Det siste ligger svært langt frem..

NRK - 20 jul 22 kl. 10:47

Full stopp på nattog til Bodø

Nattoget mellom Trondheim og Bodø har stått stille ved Lassemoen stasjon i Trøndelag siden klokka halv tre natt til onsdag. Det skriver Helgelendingen. I over sju timer har passasjerene vært nødt til å vente inne i toget, og årsaken skal være tekniske problemer.

Klartale - 20 aug 22 kl. 06:01

– Ytringsfriheten skal være for alle

Tenk deg at det er valg. Du skal inn i stemmelokalet for å stemme på ditt parti. Men du får problemer med å komme inn.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 10 minutter siden

Mann omkom på fjelltur i Troms

En mann i 30-årene omkom i ettermiddag under en fallulykke på tur til fjelltoppen Hamperokken på Breivikeidet i Tromsø. Politiet ble varslet like etter klokken 15 av øvrig turfølge og redningshelikopter ble umiddelbart sendt til stedet. Pårørende er varslet, skriver politiet på Twitter..

NRK - 15 minutter siden

Redningsaksjon på Karmøy etter båtvelt

To personer har kommet seg til land og står på et skjær etter at båten deres kantret på Karmøy i Rogaland. En redningsaksjon er igangsatt, og Hovedredningssentralen har sendt helikopter og skøyte til stedet..

NRK - 30 minutter siden

Frankrike vil sende artillerivåpen til Ukraina

Frankrike forbereder seg på å sende mellom seks og tolv selvdrevne artillerikjøretøy av typen Caecar. Disse tas fra en ordre som egentlig skulle til Danmark, skriver Le Monde. Våpenforsendelsen skal være resultat av forhandlinger mellom de tre regjeringene til Frankrike, Danmark og Ukraina..

NRK - 45 minutter siden

Frankrike nekter for innblanding i kupp

Den franske utenriksministeren benekter påstander fra kuppmaker Ibrahim Traore om at Burkina Fasos styrtede president Paul-Henri Damiba skal ha søkt tilflukt ved en fransk militærbase. Samtidig kommer FNs generalsekretær med en sterk fordømmelse av militærkuppet i det afrikanske landet..

NRK - 45 minutter siden

Motoffensiv på gang etter militærkupp i Burkina Faso

Burkina Fasos militære kuppmaker sier de har klart å roe situasjonen etter det ble løsnet skudd i hovedstaden. Den selverklærte lederen, Ibrahim Traore, knytter skytingen til det han kaller en motoffensiv fra den avsatte presidenten i landet, melder Reuters..

NRK - 45 minutter siden

Pågrep mann med kniv på kjøpesenter

Politiet har anholdt en mann som skal ha truet andre med kniv på et kjøpesenter i Gjøvik. Foreløpig er det ikke kjent at noen er skadet. Det melder politiet på Twitter..

NRK - 1 time siden

Justisministeren besøker grensen mot Russland

Justisminister Emilie Enger Mehl (Sp) besøker Kirkenes søndag. Der skal hun se den norske grensa til Russland. Ved Jarfjord grensestasjon vil hun få en oppdatering fra Forsvaret, som på vegne av politiet utfører grensekontrollen.

NRK - 1 time siden

Nord Stream 2 lekker ikke lenger

Gassrørledningen Nord Stream 2 lekker ikke lenger under Østersjøen. Det har nå oppstått likevekt mellom trykket fra gassen og fra vannet, sier talsperson for selskapet, Ulrich Lissek, til nyhetsbyrået AFP. Det er altså fortsatt gass i ledningen..

NRK - 1 time siden

Kystvakten patruljerer rundt olje- og gassinstallasjoner

Regjeringen har skjerpet beredskapen i Norge og Forsvaret viser økt tilstedeværelse ved norsk infrastruktur for olje og gass. Kystvaktens fartøy patruljerer nå med økt årvåkenhet i nærhet til olje- og gassinstallasjoner både langs kysten og til havs. Det melder Kystvakten på Twitter..

NRK - 1 time siden

Barn blant de drepte nær Kupiansk

22 sivile, inkludert ti barn, ble funnet døde etter et artilleriangrep utført av russiske styrker på en konvoy med biler nær byen Kupiansk øst i Ukraina. Det melder Kharkiv-regionens påtalemakt ifølge CNN..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com