NRK > Nyheter

Thursday, 23 September, 04:32

NRK - 03 aug 21 kl. 06:02

Alle i Wuhan skal koronatestes

I den kinesiske byen Wuhan må alle innbyggerne testes for koronaviruset etter at det er registrert ny smitte i byen for første gang på mer enn ett år. Byen, som har 11 millioner innbyggere, setter i gang med testing av «alle innbyggere», sa embetsmannen Li Tao på en pressekonferanse tirsdag, dagen etter at det ble registrert sju nye smittetilfeller. Det var i Wuhan at koronaviruset først ble oppdaget mot slutten av 2019..
Les mer på NRK


Les mer om:
Wuhan, Li Tao

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Allei , Wuhan, skal, koronatestes
NRK - 12 aug 21 kl. 16:08

– Mulig koronastart i laboratorium

Koronapandemien kan potensielt ha startet med en laboratorieansatt som var i kontakt med flaggermus, mener mannen som ledet WHOs undersøkelser i Wuhan i februar. Peter Embarek understreker overfor dansk TV2 at han ikke har sett noe som beviser denne teorien. Men han mener den er relativt sannsynlig og bør undersøkes nærmere.

NRK - 30 maj 21 kl. 08:56

– Laboratorium-lekkasje er mulig

Britiske etterretningsagenter tror nå at teorien om at koronaviruset først begynte å spre seg etter en lekkasje fra et laboratorium i Wuhan i Kina er mulig. Det skriver avisen The Sunday Times. Mens spenninger mellom Vesten og Kina stiger, etterforsker nå britiske agenter en mulig lekkasje fra Instituttet for Virologi i Wuhan, som Beijing avkrefter bastant.

Klartale - 03 aug 21 kl. 14:15

Må teste alle innbyggerne i Wuhan for korona

For første gang på over et år er det oppdaget korona i Wuhan i Kina. Nå må over 11 millioner personer bli testet for smitte..

Aftenposten - 24 maj 21 kl. 21:05

Kina avviser at ansatte på Wuhan-laboratorium ble syke

Kina avviser bestemt at tre forskere ved et laboratorium i Wuhan ble sendt til sykehus med covid-19-symptomer alt i….

Dagbladet - 31 maj 21 kl. 20:54

«Tenkelig» at viruset lakk fra Wuhan-laboratoriet

Den omstridte teorien om at coronaviruset oppsto i et laboratorium i Wuhan i Kina skyter fart igjen. Nå stempler britisk etterretning scenarioet som «tenkelig»..

Dagbladet - 14 jun 21 kl. 20:49

Ekspert kritisk til Wuhan-teori

Immunolog Anne Spurkland har satt seg inn i teoriene om coronavirusets opprinnelse, og stiller seg kritisk til teorien om at coronaviruset kan ha lekket ut av et laboratorium i Wuhan..

NRK - 06 aug 21 kl. 07:09

Ny data kan avsløre koronaopphav

Den amerikanske etterretningstjenesten er i ferd med å granske en stor mengde genetisk data som ble tatt fra det mye omtalte laboratoriet i Wuhan. Det skriver CNN. Granskingen av filene kan gi avsløringer om koronavirusets opphav.

Aftenposten - 17 apr 21 kl. 20:04

Barn blir testet annerledes enn voksne for å få bedre smittesporing: – Terningkast seks

Hvis en familie reiser for å teste seg for koronaviruset, vil man oppdage at barn og voksne koronatestes på to….

NRK - 21 apr 21 kl. 12:27

Tester over 120 barnehagebarn

Over 120 barnehagebarn koronatestes i dag som følge av smitteutbrudd i Lindesnes kommune. Til sammen har det vært 34 nye smittetilfeller i kommunen de siste to døgnene. Kommuneoverlegen sier det jobbes nå hardt for å hindre videre smitte..

NRK - 28 jul 21 kl. 15:34

Storbritannia fjerner karantenekrav

Fullvaksinerte EU-borgere og amerikanske statsborgere må ikke i karantene når de ankommer Storbritannia. Endringen trer i kraft 2. august, melder nyhetsbyrået Reuters.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 2 minutter siden

Sprekker i nye flytog

I tre måneder har Flytogets nye togsett vært ute av trafikk på grunn av sprekker i togenes understell. Flytoget har ikke fått noen forklaring på hvorfor understellet har sprekker, skriver Aftenposten. Flytoget fikk levert de fire første av i alt åtte nye togsett i juni..

NRK - 1 time siden

Ubåtverft sender faktura

Frankrikes Naval Group sier verftet kommer til å sende en detaljert kostnadsoversikt til Australia i løpet av de neste ukene. Fakturaen kommer til å inneholde kostnadene det franske verftet forventer at myndighetene i Canberra betaler for å skrote ubåtavtalen..

NRK - 2 timer siden

Passasjersvikt kan gi rutekutt

Bruken av Ruters kollektivtilbud i Oslo og Akerhus falt kraftig under pandemien, og passasjertallene i høst er rundt 70 prosent av normalen. Det kan føre til rutekutt. Nedgangen i kollektivbruken har vedvart, selv om biltrafikken ser ut til å være tilbake som normalt, målt ut fra passeringstall i bomringene og Vegvesenets trafikktellinger, skriver Aftenposten..

NRK - 2 timer siden

USA godkjenner påfyllingsdose

USAs legemiddeltilsyn FDA godkjenner at Pfizer/Biontech-vaksinen kan gis som en ekstra dose til personer over 65 år og til folk i risikogrupper. Avgjørelsen kommer etter uker med intern uenighet innad i FDA. Beslutningen åpner for at personer over 65 år som har fått Pfizer/Biontech-vaksinen, kan få en påfyllingsdose minst seks måneder etter den andre dosen, skriver The New York Times..

NRK - 3 timer siden

Argentina har tilbakebetalt gjeld

Argentina betalte onsdag nærmere 1,9 milliarder dollar av sitt 44 milliarder dollar store lån til Det internasjonale pengefondet (IMF). Det gjeldstyngede søramerikanske landet fikk 44 milliarder av et i alt 56 milliarder dollar stort lån fra IMF..

NRK - 3 timer siden

799 nye koronasmittede

Det siste døgnet er det registrert 799 koronasmittede i Norge. Det er 170 færre enn samme dag i forrige uke. De siste sju dagene er det i snitt registrert 737 koronasmittede per dag.

NRK - 5 timer siden

Mann pågrepet med kniv

En mann ble onsdag kveld pågrepet etter å ha vist frem en kniv i en butikk på Carl Bernes plass i Oslo. Mannen ble pågrepet uten dramatikk. Ingen personer er skadd, melder politiet i Oslo..

NRK - 5 timer siden

Oppgang på børsen i USA

Børsen i i New York endte opp onsdag etter at den gjeldstyngede kinesiske eiendomsgiganten Evergrande forsikret markedet om at gjelda ikke blir misligholdt. Dow Jones-indeksen var onsdag opp 1 prosent, i likhet med den bredere S&P-indeksen og teknologitunge Nasdaq..

NRK - 6 timer siden

Elleve menn dømt i Marokko

Elleve menn er dømt til 20 år i fengsel hver for sin rolle i bortføringen og gruppevoldtekten av en tenåring i Marokko. Khadija Okkarou, som da var 17, gikk offentlig ut og fortalte om voldtekten i 2018. Hun sa hun ble bortført og holdt fanget i to måneder av en gjeng som voldtok og torturerte henne..

NRK - 6 timer siden

Ny ordfører i Bergen

Rune Bakervik (Ap) ble insatt som ny ordfører i Bergen under bystyremøte i Bergen onsdag kveld. Han ble valgt for resten av valgperioden 2019-2023. – Jeg skal gjøre mitt beste, og jobbe for Bergen hver dag, sa han fra talerstolen.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt