NRK > Nyheter

Friday, 01 December, 16:53

NRK - 09 aug 23 kl. 12:03

Alle hovedferdselsårer mellom Oslo og Trondheim er stengt

– Vi oppfordrer folk i de berørte områdene til å holde seg hjemme dersom de kan, sier Cato Løkken i Statens vegvesen i en pressemelding. Onsdag formiddag er disse vegene stengt, og det er usikkert når de kan åpne igjen: E6 mellom Dombås og Oppdal E6 mellom Nord- Fron og Sør Fron Rv 3 mellom Rena og Alvdal Rv 7 mellom Hønefoss og Geilo E16 mellom Bagn og Aurdal Rv 4 mellom Roa og Gran Rv 15 Ottadalen I tillegg er 77 fylkesveier stengt, og ytterligere 19 er berørt av flommen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Cato Løkken, Statens, Dombås, Oppdal E6, Nord, Sør Fron Rv, Rena, Alvdal Rv, Hønefoss, Geilo E16, Bagn, Aurdal Rv, Roa, Gran Rv, Ottadalen, Oslo, Trondheim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, hovedferdselsårer, mellom, Osloog , Trondheimer , stengt
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

Klartale - 28 sep 23 kl. 06:00

Studentenes liv i byen

Det er høst i lufta. Og studentene har inntatt byer i hele Norge. Aller flest studenter finner du i Norges hovedstad Oslo.

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

Klartale - 24 aug 23 kl. 06:00

Bykle har penger, men ønsker seg flere å bruke dem på

– Sola skinner jo alltid i Bykle, sier Linda Dypedal med glimt i øyet. Sommeren har kommet til Setesdal. Sola får fram lukta av tre i de tradisjonelle husene.

NRK - 17 sep 23 kl. 19:57

Forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen

Det er forsinkelser og innstillinger på Gardermobanen som følge av signalfeil mellom Oslo S og Lillestrøm søndag kveld. Bane Nor opplyser at de ikke vet hvor lang tid det vil ta å løse problemet. Disse toglinjene kan påvirkes: Flytoget mellom Drammen og Oslo lufthavn (FLY1) Dovrebanen mellom Drammen og Lillehammer (RE10) Vestfold- og Gardermobanen mellom Skien og Eidsvoll (RE11) Gardermobanen mellom Kongsberg og Eidsvoll (R12) Hovedbanen mellom Drammen og Dal (R13) Kongsvingerbanen mellom Asker og Kongsvinger (Charlottenberg) (R14) Dovrebanen mellom Oslo S og Trondheim S (F6) Hovedbanen mellom Spikkestad og Lillestrøm (L1) Flytoget mellom Stabekk og Oslo lufthavn (FLY2).

NRK - 12 apr 23 kl. 17:26

Togforsinkelser i Oslo ut uka

Sporvekselen mellom Skøyen og Oslo S blir ikke reparert før til helga. Dermed fortsetter de store togproblemene ut arbeidsuka. Årsaken er en feil på sporvekselen mellom Skøyen og Oslo S, som gjør at den må skiftes ut, opplyser pressevakt Harry Korslund i Bane Nor til NTB.

Klartale - 28 aug 23 kl. 05:58

Mange unge dropper å stemme. Hva gjør partiene?

Ytringsfrihet, demokrati og stemmerett. Føles det fjernt? Norge har alt sammen.

Klartale - 06 aug 23 kl. 06:00

Flyselskaper sliter med passasjerer som oppfører seg dårlig

Flere som reiser fører også til flere problemer. Det viser tall fra flyindustriens organisasjon IATA.Videoer av vulgære, fulle og voldelige folk er det blitt flere av.

Klartale - 22 maj 23 kl. 06:30

De unge er fornøyde med foreldrene sine

I vår har over 41.000 barn og unge svart på undersøkelsen Ung i Oslo. Resultatet legges fram i dag (mandag).

NRK - 25 sep 23 kl. 09:19

Fortsatt togproblemer på Østlandet

Det er forsinkelser og innstillinger i togtrafikken mellom Lysaker og Sandvika i Bærum. Samtidig er det forsinkelser og innstillinger mellom Oslo S og Ski. – Det er forsinkelser og innstillinger på grunn av signalfeil mellom Lysaker og Sandvika.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivile søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta opp i sivile søksmål om hans rolle i storminga av Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 15 minutter siden

Det kvite hus: USA fortsett arbeid for humanitær pause mellom Israel og Hamas

USA held fram med å samarbeida med Israel, Egypt og Qatar for å utvida ein humanitær pause i Gaza, seier ein talsperson for Det kvite hus fredag. Den amerikanske presidenten Joe Biden vil også fortsetta å engasjera seg i arbeidet med den humanitære pausen og lausletinga av gisler, la talspersonen til. Våpenkvila mellom Israel og Hamas varte i omtrent ei veke, og blei broten i dag.

NRK - 15 minutter siden

E6 stengt fra Mjøsbrua på ubestemt tid – må kontrollere bru

E6 ved Biri er fremdeles stengt etter at en kranbil tok oppi ei bru, melder politiet i Innlandet. Årsaken er at det trengs en ekstra kontroll av bruelementet. Det er ukjent hvor lenge den blir stengt.

NRK - 30 minutter siden

Første kvinne som satt i USAs høgsterett er død

Den tidlegare høgsterettdommaren Sandra Day O'Connor er død, opplyste USAs høgsterett fredag. O'Connor blei 93 år, var den første kvinna som sat i USA sin høgsterett, skriv CNN. I 2018 blei det kjend at ho hadde blitt diagnostiert med eit tidleg stadium av demens, som truleg var av typen Alzheimer.

NRK - 30 minutter siden

Ankedomstol i USA: Trump må møta i sivilt søksmål om 6. januar-angrepa

Ein amerikansk ankedomstol avgjorde fredag at den tidlegare amerikanske presidenten Donald Trump må møta i eit sivilt søksmål om hans rolle i angrepet mot Kongressen i Washington D.C. den 6.

NRK - 30 minutter siden

137 gisler fortsatt fanget på Gazastripen ifølge Israel

115 menn, 20 kvinner og to barn holdes fortsatt som gisler på Gazastripen, opplyser en israelsk regjeringstalsmann fredag. Blant gislene er det 126 israelske statsborgere og elleve utlendinger, opplyser talsmann Eylon Levy. Uttalelsen kom fredag etter at våpenhvilen ble brutt og Israel gjenopptok kamphandlingene mot enklaven.

NRK - 45 minutter siden

Utenriksministeren om første dag av COP28: – Svært glad

Klima- og miljøminister Espen Barth Eide er på plass som en del av den norske delegasjonen under klimatoppmøtet i Dubai. Han er svært glad for utfallet av første dag, da det ble opprett et skade og tap fond. – Det har aldri skjedd før at man har tatt en så viktig beslutning på aller første dag, så det var en usedvanlig god start på dette møtet, sier han.

NRK - 1 time siden

E6 Hamar-Lillehammer stengt i begge retningar

E6 Hamar-Lillehammer er stengt i begge retninger ved Biri travbane nord for Mjøsbrua etter et uhell med kranbil. Det er skader på broen over E6, og en stor kran og store steiner må fjernes før veien kan åpne. Derfor blir det omkjøring mellom Mjøsbrua og Biri, men trafikken mellom Oslo og Trondheim blir nå anbefalt å kjøre Rv 3 Østerdalen i stedet for Gudbrandsdalen.

NRK - 1 time siden

Påtroppende Norges Bank-direktør får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer

Ekspedisjonssjef Therese Steen ved Statsministerens kontor får beholde millioninvesteringer i risikoaksjer når hun neste år blir direktør for administrasjon i Norges Bank. – I forkant av ansettelsen har Norges Bank innhentet relevante opplysninger fra Steen og gjort en grundig gjennomgang av hennes aksjeportefølje. Hennes eierskap er vurdert å være innenfor Norges Banks etiske regelverk og habilitetskrav, skriver bankens pressesjef Bård Ove Molberg i en e-post til NRK.

NRK - 1 time siden

Helseministeren besøker Gravdal sykehus 12. desember

Først kom finansminister Trygve Slagsvold Vedum. Så kom Frp-leder Sylvi Listhaug. 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com