NRK > Nyheter

Saturday, 23 September, 13:01

NRK - 24 sep 22 kl. 18:12

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.50 at nødetatene har rykket ut til en brann i en hytte i Sunnfjord. På det tidspunktet var det uvisst om det var folk i hytta.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunnfjord, Firda, Vest, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Allegjort , rede, for, etter, hyttebranni , Sunnfjord
Klartale - 05 jun 23 kl. 06:00

Dette er partienes viktigste saker

11. september 2023 er valgdagen for kommune- og fylkestingsvalget. Der skal det bestemmes hvem som skal styre de ulike kommunestyrene og fylkestingene rundt om i landet.

NRK - 03 jul 22 kl. 21:38

København-politiet: Ikke del bilder i sosiale medier av sårede

Politiet ber folk om å ikke dele bilder og videoer i sosiale medier av sårede i skytingen på kjøpesenteret Field's i København. – Del ikke bilder og videoer av sårede og andre i sosiale medier. Vitner til hendelsen oppfordres til å kontakte politiet på telefon, opplyser Københavns politi.

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Politiet har gjort rede for flere av de utenlandske turistene

– Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til. Ut ifra vitneobservasjoner er det fortsatt noen som ikke er gjort rede for. Politiet vil jobbe videre med å undersøke om alle har kommet seg trygt ut av området, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Gjort rede for flere av de utenlandske turistene

Et mindre området på motsatt side av elven der skredet har vært utløst fredag, er nå vurdert som trygt av geolog, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannskap vil dermed starte med overflatesøk i dette området. – Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til.

NRK - 03 okt 22 kl. 08:07

Fire såret etter skyting på nattklubb i Madrid

Ingen er drept, men fire skal være såret etter at det ble skutt på en nattklubb i Madrids forsteder mandag morgen. To av de sårede skal ha blitt truffet av skudd, og tilstanden for en av de sårede er kritisk, skriver den offentlige TV-kanalen Telemadrid. Flere av de sårede skal også ha blitt knivstukket.

NRK - 09 dec 22 kl. 20:01

Fortsatt ikke gjort rede for etter brann på Kongsberg

En person er fortsatt ikke gjort rede for etter en brann i et hus i Skollenborg i Kongsberg i natt. Det har i løpet av fredagen vært såpass varmt på branntomta at politiets krimteknikere ikke kunne sendes inn. – Vi vet at det er en som bor der, men har ikke klart å gjøre rede for vedkommende ennå, sier politiadvokat Andrea Finckenhagen til NRK.

NRK - 12 maj 22 kl. 19:33

Bekrefter vanskelige forhandlinger om sårede soldater

Ukraina forhandler med Russland om evakuering av 38 alvorlig sårede soldater fra Azovstal-stålverket, trolig i bytte mot løslatelse av russiske krigsfanger. Ukrainas visestatsminister Iryna Veresjtsjuk betegnet torsdag kveld forhandlingene som «svært vanskelige» Hun avviser ifølge BBC rykter om at Ukraina vil løslate 500–600 russiske krigsfanger, i bytte mot de sårede soldatene på stålverket i Mariupol..

NRK - 17 maj 22 kl. 04:51

Ber Norge ta imot sårede soldater

Norge er bedt om å bistå med medisinsk evakuering av sårede ukrainske soldater fire ganger de siste ukene. – Vi må si ja, mener Venstre-leder Guri Melby. Ukrainske myndigheer har bedt Norge ta imot sårede soldater fire ganger på svært kort tid.

NRK - 12 jun 22 kl. 17:55

Sårede ukrainske soldater har ankommet Norge

Tre sårede soldater landet på Gardermoen søndag ettermiddag, skriver Justisdepartementet i en pressemelding. –Norge er nå et av åtte land som evakuerer sårede ukrainske soldater gjennom et samarbeid. Norske myndigheter anser bidrag gjennom denne ordningen som en viktig måte å avhjelpe situasjon i Ukraina, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

VG - 29 sep 22 kl. 11:44

Norge sier nei til Ukraina: Ikke gratis behandling av sårede soldater

Regjeringen nekter å etterkomme Ukrainas krav om å tilby gratis behandling for sårede ukrainske soldater i Norge. Ifølge Venstre har dette ført til full stopp i hentingen av sårede soldater til behandling på norske sykehus..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Hevder Ukraina gjør fremskritt sør i landet

Ukrainas hær skal, ifølge generalen som leder Ukrainas motoffensiv, ha brutt seg gjennom russiske forsvarslinjer sør i Ukraina. Til amerikanske medier hevder han at Ukraina gjør fremskritt i Zaporizjzja-området, som i lang tid har vært kontrollert av russiske styrker. Ukraina startet sin lenge planlagte, storslåtte motoffensiv tidlig i sommer, men fremgangen har vært langsommere enn forventet.

NRK - 45 minutter siden

India: Kvinner får en tredel av plassene i parlamentet

Det indiske parlamentet har vedtatt en lov som garanterer at en tredel av setene i det mektige underhuset skal innehas av kvinner. Forslaget ble torsdag vedtatt i underhuset med 454 mot 2 stemmer for og i overhuset med 214 mot 0. Partiene i parlamentet har brukt hele 27 år på å enes om ordlyden i forslaget, og loven blir omtalt som en milepæl for likestilling og kvinners rettigheter i India.

NRK - 1 time siden

Foreningen Fri fikk Humanistprisen

Foreningen Fri er tildelt Humanistprisen 2023 for arbeidet og håndtering i tiden etter terrorangrepet mot London pub i fjor sommer. Foreningen mottok prisen på Human-Etisk Forbunds landsmøte fredag kveld. Humanistprisen er på 100.

NRK - 1 time siden

Iraks statsminister til Moskva

Iraks statsminister Mohammed Shia Al-Sudani skal besøke Moskva i løpet av de neste ukene, heter det i en uttalelse fra det irakiske utenriksdepartementet lørdag..

NRK - 2 timer siden

Hotellgjester måtte evakueres fra skogbrann på Sicilia

To personer mistet livet og 700 turister måtte evakueres fra et hotell etter skogbranner på Sicilia i natt. Hotellgjestene ble evakuert fra et hotell i nærheten av byen Cefalu. Gjestene måtte fraktes til en lokal idrettshall da flammene kom nærmere.

NRK - 2 timer siden

Ukraina: Russiske flåtesjefer drept i angrep

Ukraina hevder at det de omtaler som «senior russiske flåtesjefer» er blitt drept i angrepet på Sevastopol fredag, melder AFP. Det er foreløpig ikke kommet opplysninger om navn. Ukraina angrep Svartehavsflåtens hovedkvarter i Sevastopol på Krim fredag.

NRK - 3 timer siden

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død

Tidligere sosialminister Ruth Ryste er død. Hun ble 91 år gammel. Ryste døde torsdag, skriver Varden.

NRK - 9 timer siden

Stort kvikkleireskred på E6 nær Göteborg – flere skadd

Et stort kvikkleireskred forårsaket av regn gjør at E6 er stengt i begge retninger ved Stenungsund, nord for Göteborg. Flere kjøretøy, inkludert en buss, er rammet. – Tre skadde er fraktet til sykehus, opplyser vakthavende befal Fredrik Flyberg i politiet til nyhetsbyrået TT..

NRK - 3 timer siden

Funn av død person i utbrent campingvogn

Lørdag ble nødetatene varslet om brann i en campingvogn i Stord kommune. Brannvesenet fikk etter hvert kontroll på brannen, og etter en stund ble det gjort funn av en død person inne i brannruinene. – Politiet arbeider ut i fra flere hypoteser, men det er per nå ikke noe som indikerer at det foreligger en straffbar handling i forbindelse med brannen.

NRK - 3 timer siden

Fant nesten 200 kilo kokain blant agurker

Nesten 200 kilo kokain og flytende metamfetamin ble forrige uke funnet i to trailere ved en grenseovergang mellom USA og Mexico, opplyser grensevakten i USA. Begge funnene var ved grenseovergangen i Otay Mesa i San Diego, heter det i en pressemelding fra grensevakten. Det første funnet ble gjort 12.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com