NRK > Nyheter

Saturday, 03 December, 23:31

NRK - 24 sep 22 kl. 18:12

Alle gjort rede for etter hyttebrann i Sunnfjord

Nødetatene har rykket ut etter melding om brann i en hytte i Sunnfjord. Alle i hytta er gjort rede for, opplyser politiet. Vest politidistrikt meldte klokken 17.50 at nødetatene har rykket ut til en brann i en hytte i Sunnfjord. På det tidspunktet var det uvisst om det var folk i hytta.
Les mer på NRK


Les mer om:
Sunnfjord, Firda, Vest, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Allegjort , rede, for, etter, hyttebranni , Sunnfjord
NRK - 03 jul 22 kl. 21:38

København-politiet: Ikke del bilder i sosiale medier av sårede

Politiet ber folk om å ikke dele bilder og videoer i sosiale medier av sårede i skytingen på kjøpesenteret Field's i København. – Del ikke bilder og videoer av sårede og andre i sosiale medier. Vitner til hendelsen oppfordres til å kontakte politiet på telefon, opplyser Københavns politi.

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Politiet har gjort rede for flere av de utenlandske turistene

– Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til. Ut ifra vitneobservasjoner er det fortsatt noen som ikke er gjort rede for. Politiet vil jobbe videre med å undersøke om alle har kommet seg trygt ut av området, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding..

NRK - 11 jun 22 kl. 12:54

Gjort rede for flere av de utenlandske turistene

Et mindre området på motsatt side av elven der skredet har vært utløst fredag, er nå vurdert som trygt av geolog, skriver Vest politidistrikt i en pressemelding. Mannskap vil dermed starte med overflatesøk i dette området. – Politiet har kartlagt og gjort rede for flere av de utenlandske turistene det var knyttet bekymring til.

NRK - 03 okt 22 kl. 08:07

Fire såret etter skyting på nattklubb i Madrid

Ingen er drept, men fire skal være såret etter at det ble skutt på en nattklubb i Madrids forsteder mandag morgen. To av de sårede skal ha blitt truffet av skudd, og tilstanden for en av de sårede er kritisk, skriver den offentlige TV-kanalen Telemadrid. Flere av de sårede skal også ha blitt knivstukket.

NRK - 12 maj 22 kl. 19:33

Bekrefter vanskelige forhandlinger om sårede soldater

Ukraina forhandler med Russland om evakuering av 38 alvorlig sårede soldater fra Azovstal-stålverket, trolig i bytte mot løslatelse av russiske krigsfanger. Ukrainas visestatsminister Iryna Veresjtsjuk betegnet torsdag kveld forhandlingene som «svært vanskelige» Hun avviser ifølge BBC rykter om at Ukraina vil løslate 500–600 russiske krigsfanger, i bytte mot de sårede soldatene på stålverket i Mariupol..

NRK - 17 maj 22 kl. 04:51

Ber Norge ta imot sårede soldater

Norge er bedt om å bistå med medisinsk evakuering av sårede ukrainske soldater fire ganger de siste ukene. – Vi må si ja, mener Venstre-leder Guri Melby. Ukrainske myndigheer har bedt Norge ta imot sårede soldater fire ganger på svært kort tid.

NRK - 12 jun 22 kl. 17:55

Sårede ukrainske soldater har ankommet Norge

Tre sårede soldater landet på Gardermoen søndag ettermiddag, skriver Justisdepartementet i en pressemelding. –Norge er nå et av åtte land som evakuerer sårede ukrainske soldater gjennom et samarbeid. Norske myndigheter anser bidrag gjennom denne ordningen som en viktig måte å avhjelpe situasjon i Ukraina, sier justis- og beredskapsminister Emilie Enger Mehl.

VG - 29 sep 22 kl. 11:44

Norge sier nei til Ukraina: Ikke gratis behandling av sårede soldater

Regjeringen nekter å etterkomme Ukrainas krav om å tilby gratis behandling for sårede ukrainske soldater i Norge. Ifølge Venstre har dette ført til full stopp i hentingen av sårede soldater til behandling på norske sykehus..

NRK - 05 okt 22 kl. 14:25

Støre til VG: Sårede soldater til Norge

Norge mottar nå både sårede sivile og militære fra Ukraina, opplyser statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) til VG. Han mener dermed at hindringen for å sende ukrainske soldater til Norge er løst. – Norge har åpnet for å ta imot sårede soldater fra Ukraina til behandling.

VG - 05 okt 22 kl. 09:50

Høyre, Venstre og KrF: Sårede soldater må få gratis behandling

Flere av opposisjonspartiene på Stortinget vil pålegge regjeringen å dekke alle utgifter til behandling av sårede ukrainske soldater i Norge..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 1 time siden

Pelé fra sykesenga: – Tusen takk for alt

Fotballegenden Pelé har i lengre tid slitt med kreftsykdom og ligger nå på pallitativ avdeling og får lindrende behandling på sykehus i Sao Paolo. I et innlegg på Instagram lørdag kveld kommer han med en oppdatering. «Mine venner, jeg vil holde alle rolige og positive.

NRK - 1 time siden

Stabil tilstand etter knivstikking i Oslo

En person ble tidligere lørdag kveld sendt til sykehus etter å ha blitt knivstukket på T-banen i Oslo. Ifølge politiet var personen kritisk skadet. Tilstanden skal nå være stabil.

NRK - 2 timer siden

Sex utenfor ekteskap kan bli forbudt i Indonesia

Nasjonalforsamlingen i Indonesia ligger an til å godkjenne en lov som vil straffe sex utenfor ekteskap med opptil ett års fengsel. Blir loven vedtatt, vil den gjelde både landets egne borgere og besøkende utlendinger, skriver BBC. Dermed kan for eksempel turister på Bali bli omfattet.

NRK - 2 timer siden

Zelenskyj: Pristaket på russisk olje er ikke seriøst

Ukrainas president Volodymyr Zelenskyj mener pristaket på russisk olje er satt for lavt. Pristaket er satt til 60 dollar fatet. – Nivået er ikke seriøst fordi dette nivået er ganske komfortabelt for Russland, sier Zelenskyj lørdag, og fortsetter: – Russland har allerede skapt store tap for alle verdens land ved å bevisst destabilisere energimarkedet.

NRK - 3 timer siden

Alvorlig trafikkulykke i Balsfjord

To trailere har kollidert i 80-sonen på E6 ved Strupen i Balsfjord lørdag kveld. Det skal være alvorlig personskade to av de tre involverte, melder politiet. – Vi fikk melding klokka 19:14 om at to trailere hadde kollidert på E6 nord for Heia og Strupen.

NRK - 3 timer siden

Ukrainske ambassader har mottatt pakker med dyredeler

En rekke ukrainske ambassader har mottatt pakker med kroppsdeler fra dyr eller eksplosiver. Landets utenriksminister mener avsenderne forsøker å skape frykt. Utenriksminister Dmytro Kuleba sier i et intervju med CNN at det har vært 17 slike tilfeller.

NRK - 3 timer siden

To skadet i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Tre personer var involvert i ulykken, og to av dem er skadet.

NRK - 3 timer siden

Person funnet omkommet etter brann i Lofoten

En person har vært savnet etter brann i en bolig på Bøstad i Lofoten lørdag morgen. Krimteknikere fra politiet har vært inne på branntomten og det er gjort funn av en omkommet person, opplyser politiet i Nordland i en pressemelding. Politiet har all grunn til å tro at det er den savnede som er funnet.

NRK - 4 timer siden

Fjøsbrann utanfor Florø

Naudetatane er på veg i båt til ein fjøsbrann på ei øy utanfor Florø. Alle dyr skal i fylgje politiet vere redda ut, og personar er gjort greie for. Det er framleis full fyr i fjøset..

NRK - 3 timer siden

Minst tre skadd i trafikkulykke i Troms

Nødetatene rykker ut etter melding om en trafikkulykke på E6 i Balsfjord. To vogntog skal ha kollidert, opplyser politiet i Troms. Minst tre personer skal være skadet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com