NRK > Nyheter

Tuesday, 21 September, 18:33

NRK - 17 jan 21 kl. 18:48

Alle beboere evakuert etter brann

Nødetatene rykket søndag kveld ut etter melding om brann i en enebolig i Askim, melder Øst politidistrikt. Det er mye røyk på stedet, men alle beboere er evakuert. Brannvesenet melder at de har kontroll på brannen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Askim

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alle, beboere, evakuert, etter, brann
NRK - 10 jul 21 kl. 23:02

Alle beboere er evakuert på Opphaug

Alle beboere er evakuert fra et leilighetsbygg som brenner på Opphaug i Ørland kommune, opplyser operasjonsleder Rune Brandmo i Trøndelag politidistrikt til NRK. Brannvesenet har foreløpig ikke kontroll på brannen, men det er ikke fare for spredning..

NRK - 31 jul 21 kl. 06:58

Beboere evakuert fra elbilbrann

I alt elleve naboer og to beboere ble evakuert etter at det begynte å brenne i en elbil som sto parkert i en garasje på Karmøy ved firetiden lørdag. – Det er ikke spredningsfare, men brannen er ikke slokket, sier operasjonsleder Olaug Bjørnsen i Sørvest politidistrikt til NTB..

VG - 04 jun 21 kl. 04:19

Brann i avfallsanlegg i Arendal: Beboere evakuert

Det brant natt til fredag kraftig i et avfallsanlegg i Arendal. Politiet har evakuert et titalls beboere i nærheten..

NRK - 26 jul 21 kl. 06:13

Brann på Karmøy - beboere evakuert

Det brenner i en hagestue på Karmøy. Brannbildet tilsier fare for spredning til et nabohus og derfor er beboere evakuert, skriver politiet på Twitter. Ingen personer er skadet..

NRK - 17 sep 21 kl. 00:46

Beboere evakuert fra blokk

Beboere fra en blokk i Strømmen ble evakuert på grunn røykutvikling fra en leilighet. Brannvesenet har kontroll på det hele, melder politiet i Øst på Twitter..

NRK - 03 feb 21 kl. 16:15

600 beboere fikk reise hjem

600 beboere fikk onsdag lov til å reise tilbake til hjemmene sine på Ask i Gjerdrum. Drøyt 200 beboere er fremdelesevakuert etter skredet 30. desember.

NRK - 15 jul 21 kl. 12:04

Sykehus evakuert etter uvær

Ekstremværet har rammet Tyskland hardt. I Leverkusen er samtlige 468 pasienter evakuert fra et sykehus på grunn av strømbrudd som skyldtes høyvannet i elva Dhünn. Alle operasjoner og legetimer er avlyst, ifølge Focus.

NRK - 14 jan 21 kl. 17:09

To nye koronadødsfall i Fredrikstad

I går og i dag døde to eldre koronasmittede beboere ved Glemmen sykehjem i Fredrikstad. I alt fem beboere har dødd på sykehjemmet i løpet av drøye to uker, skriver Fredriksstad Blad. Totalt har tolv ansatte og tolv beboere fått påvist viruset..

NRK - 12 feb 21 kl. 17:33

Ingen smittede Oslo-beboere

Det er ingen koronasmittede beboere på noen av Oslos 38 sykehjem, melder Sykehjemsetaten i Oslo ifølge NTB. For første gang siden november er det altså smittefritt blant beboere på disse sykehjemmene..

NRK - 14 mar 21 kl. 07:52

Evakuert etter røykutvikling

Nødetatene fikk melding om røykutvikling i en enebolig i Sarpsborg søndag morgen. Alle beboere er evakuert. Det er ikke observert åpne flammer, skriver politiet på Twitter.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 4 minutter siden

Kan ikke granske pendlerbolig-saken

Siden 2017 har ikke Riksvisjonen gjennomført en enste kontroll av om Stortingets administrasjon etterlever lover og regler. – Normalt burde vi gått inn og gransket denne saken. At vi ikke opptrer som normalt, kan vi takke Stortingets presidentskap for, sier riksrevisor Per-Kristian Foss til Aftenposten..

NRK - 15 minutter siden

Iverksetter full skatterevisjon

Tirsdag har Stortingets administrasjon satt i gang en bred skatterevisjon av representantenes ordninger, der de også skal gå gjennom enkeltsaker. Det skriver NTB. Hensikten er å gjennomgå enkeltsaker og vurdere om fordeler skulle vært pålagt inntektsskatt, med tilhørende arbeidsgiveravgift.

NRK - 15 minutter siden

Navalnyj kommenterer valget

Den fengslede Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj kommenterer valget i Russland fra cella og sier kampen for demokratiet vil fortsette. President Vladimir Putins støtteparti Forente Russland fikk ifølge valgresultatet en klar seier i Duma-valget. Fra flere hold, blant annet Kommunistpartiet, hagler beskyldningene om valgfusk.

NRK - 30 minutter siden

USA-EU-møte i fare

Samtaler om handel og teknologi mellom EU og USA kan bli utsatt som følge av konflikten mellom Frankrike og USA om en kontrakt for bygging av ubåter. Forberedelsesmøter som skulle funnet sted onsdag i Brussel i forkant av samtalene, er strøket fra EUs kalender av det slovenske presidentskapet. Det første møtet mellom EU og USA er planlagt i Pittsburgh i USA 29.

NRK - 30 minutter siden

FHI-startet vaksine-avbestillinger

FHI mener vi har nok vaksiner, og har iverksatt avbestillinger av Pfizer- og Moderna-vaksiner fra EU, melder TV 2. Enn så lenge har vi nok vaksiner til å fullvaksinere alle som ønsker det – dessuten er beredskapslageret stort nok, sier FHIs smitteverndirektør Geir Bukholm til TV 2..

NRK - 30 minutter siden

Macron vil samarbeide med India

Frankrikes president Emmanuel Macron er enig med Indias statsminister Narendra Modi om å koordinere sin opptreden i India-stillehavsområdet. Macrons telefonsamtale med Modi fant sted på et tidspunkt da Frankrike fortsatt er i harnisk over at Australia brøt en kontrakt om bygging av ubåter og i stedet signerte en kontrakt med USA. Amerikanske tjenestemenn sier at president Joe Biden gjerne vil snakke med Macron på telefon for å redusere spenningen etter at Frankrike tilbakekalte ambassadørene fra USA og Australia.

NRK - 30 minutter siden

Vil begrense presidentens makt

President Joe Biden kan få mindre makt dersom hans partikollegaer i Kongressen får gjennomslag for et lovforslag som tøyler presidenten. Toppdemokraten Nancy Pelosi vil sammen med Adam Schiff legge fram lovforslaget, som bærer navnet «beskyttelsen av demokratiet». Det gjør de som en reaksjon på det de mener var maktmisbruk fra Donald Trump i hans presidentperiode, skriver Reuters..

NRK - 30 minutter siden

32-åring dømt for bedrageri

Ein telemarking er i Telemark tingrett dømd til to år og fire månadars fengsel for bedrageri. Mannen må også betala nesten 3,8 millionar kroner i erstatning. Dei to est alvorlege forholda 32-åringen er fømt for, er grovt underslag på minst 500.

NRK - 30 minutter siden

Støtte til kollektivtrafikk

Togselskapene og fylkeskommunenes kollektivtilbud får videreført statsstøtte ut året – uavhengig av kommende smitteverntiltak. Samferdselsminister Knut Arild Hareide (KrF) håper folk kan reise mer kollektivt framover. – Det bør vi gjøre, fordi kollektivtransport er en del av klimaløsningen.

NRK - 30 minutter siden

Solberg: – USA skal vera vaktbikkje

– Det var eit USA som vi kjenner frå tidlegare, seier Erna Solberg til NRK om talen til Joe Biden og viser til at han i talen ville at USA skulle ta på seg ei leiarrolle. Ho meiner talen var truverdig etter intensjonen hans, og at det viktigaste var at vil tre inn att i verda. Ho viser til at han var tydeleg på klima, pandemien og menneskerettar.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt