NRK > Nyheter

Monday, 15 August, 06:42

NRK - 06 aug 22 kl. 00:22

Alex Jones må betale Sandy Hook-foreldre 45 millioner

Radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale 45 millioner dollar til foreldrene til en seks år gammel gutt som ble drept under skolemassakren i Sandy Hook i 2012. I går bestemte en jury i Texas at foreldrene skulle få 4,1 millioner i oppreisning. Jones har i årevis hevdet at skolemassakren var oppspinn..
Les mer på NRK


Les mer om:
Alex Jones, Sandy Hook, Texas, Jones

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alex, Jones, betale, Sandy, Hook-foreldre45 , millioner
NRK - 06 aug 22 kl. 00:22

Alex Jones må betale Sandy Hook-foreldre 480 millioner kroner

Radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 45 millioner dollar til foreldrene til en seks år gammel gutt som ble drept under skolemassakren i Sandy Hook i 2012. I går bestemte en jury i Texas at foreldrene skulle få 4,1 millioner dollar i oppreisning. Jones har i årevis hevdet at skolemassakren var oppspinn som var iscenesatt av våpenmotstandere.

NRK - 04 aug 22 kl. 23:44

Alex Jones dømt til å betale erstatning

Den amerikanske radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones er dømt til å betale 4,1 millioner dollar i skadebot til familien til en elev som ble drept i skolemassakren i Sandy Hook i 2012. Jones har påstått at massakren aldri fant sted, men var iscenesatt. 20 skoleelever ble drept på skolen i Sandy Hook i Newton i delstaten Connecticut 14.

NRK - 04 aug 22 kl. 23:44

Alax Jones dømt til å betale erstatning

Den amerikanske radioverten og konspirasjonsteoretikeren Alex Jones er dømt til å betale 4,1 millioner dollar i skadebot til familien til en elev som ble drept i skolemassakren i Sandy Hook. Jones har påstatått at massakren aldri fant sted..

VG - 04 aug 22 kl. 23:39

Alex Jones dømt til å betale minst 4,1 millioner dollar

Den amerikanske konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale minst 4,1 millioner dollar i erstatning til foreldrene til Sandy Hook som ble drept i 2012..

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 23:53

Alex Jones må betale ytterligere 45,2 millioner dollar

Natt til fredag ble Alex Jones dømt til å betale Sandy-Hook-foreldre 40 millioner kroner..

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 23:53

Konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må betale ytterligere 443 millioner kroner

Først ble Alex Jones dømt til å betale Sandy-Hook-foreldre 40 millioner kroner. Bare timer senere kom en ny dom..

VG - 05 aug 22 kl. 23:55

Alex Jones dømt til å betale enda en erstatning

Jones ble torsdag dømt til å betale 4,1 millioner dollar i erstatningen. Fredag har juryen bestemt at han også betale 45, 2 millioner dollar i «punitive damages».

Aftenposten - 05 aug 22 kl. 11:02

Alex Jones dømt til å betale 40 millioner kroner. Kaller det likevel en «stor seier for sannheten».

Nå skal retten ta stilling til hvorvidt Jones må betale en skadeerstatning i tillegg..

Dagbladet - 06 aug 22 kl. 00:54

Må betale gigantsum

Den kjente konspirasjonsteoretikeren Alex Jones må punge ut 45,2 millioner dollar i erstatning til foreldrene til et barn som ble drept under skoleskytingen i Sandy Hook i 2012..

Klartale - 26 feb 22 kl. 06:00

KGB-agenten som ble president

Russlands mektige president Vladimir Putin har startet krig mot nabolandet Ukraina. Historien om hvordan han kom til makten, starter i det kommunistiske Sovjetunionen.Putin ble født i byen Leningrad i 1952.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 8 timer siden

Fire personer til sykehus etter båtkollisjon

Fire personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. To båter kolliderte, den ene med seks personer i og den andre med én.

NRK - 45 minutter siden

Høy rente på kriselån til SAS

Lånet på 6,7 milliarder kroner som skal holde SAS på vingene gjennom konkursbeskyttelsen, kan ende med pris på nesten 1,6 milliarder kroner. Det viser en en gjenomgang av låneavtalen som Dagens Næringsliv har gjort. Natt til søndag offentliggjorde SAS at det hadde fått tilsagn om et lån på 700 millioner dollar fra amerikanske Apollo Global Management..

NRK - 1 time siden

Krever at Russland gir tilbake atomkraftverk

42 land, blant dem Norge, krever at Russland umiddelbart overlater kontrollen over det okkuperte atomkraftverket Zaporizjzja til Ukraina. – Utplasseringen av russiske militærstyrker og våpen på atomkraftverkets område er uakseptabelt, står det i en uttalelse fra de 42 landene. Kravet er fremsatt på vegne av EU, samt USA, Storbritannia, Norge, Australia, Japan, New Zealand og en rekke andre land.

NRK - 2 timer siden

Tyveri fra gullsmedforretning i Drammen

Politiet har rykket ut etter melding om grovt tyveri i fra en gullsmedforretning i Drammen. Det skriver Sør-Øst politidistrikt på Twitter. Fra stedet er det observert to biler som har kjørt av gårde.

NRK - 3 timer siden

Tolv skadd i bussulykke i Bulgaria

Tolv barn og voksne ble skadd da en buss fra Serbia kjørte av veien og veltet i ei grøft sør i Bulgaria søndag kveld. Åtte barn og fire voksne ble sendt til sykehus, noen av dem med alvorlige skader, opplyser innenriksdepartementet i Bulgaria. Øvrige som var i bussen ble undersøkt og fikk nødvendig hjelp på stedet.

NRK - 4 timer siden

Økonomisk vekst i Japan etter gjenåpning

Japans økonomi vokste i årets andre kvartal etter at regjeringen hadde fjernet koronabegrensninger på næringslivet. Verdens tredje største økonomi vokste 0,5 prosent i andre kvartal, sammenlignet med samme kvartal i fjor. Det viste offisiell statistikk som ble lagt fram mandag.

NRK - 4 timer siden

Mopedfører skadd i ulykke i Stavanger

En mann undersøkes av helsepersonell på stedet etter at en moped kjørte av veien i Kvernevik i Stavanger natt til mandag. Ifølge Sør-Vest politidistrikt framstår ulykken på Madla som en singelulykke, der føreren av en moped har kjørt av veien. Politiet ble varslet om hendelsen klokka 00.

NRK - 6 timer siden

To drept i angrep i Pakistan

To soldater er drept og en såret i et angrep i provinsen Balutsjistan sørvest i Pakistan, opplyser hæren i landet. Den sårede var en offiser som ble truffet under tung skuddveksling med angriperne etter at angrepet deres var slått tilbake. Angriperne ble deretter jaget opp i fjellene, står det i en uttalelse fra hæren søndag.

NRK - 7 timer siden

Beskylder hæren i Burkina Faso for massedrap

To lokale menneskerettighetsgrupper beskylder Burkina Fasos militære for å ha massakrert 40 sivile nord i det voldsherjede landet. Regjeringen avviser anklagen. Kollektivet mot immunitet og stigmatisering (CISC) sier at det ble funnet over 40 bakbundne lik med bind for øynene på veien mellom Taffogo og Bouroum i nord, og at angriperne var militære kledd i svart.

NRK - 8 timer siden

Seks personer til sykehus etter båtkollisjon

Seks personer er sendt til sykehus etter en båtkollisjon ved Barka utenfor Strand i Rogaland søndag kveld. Det er store materielle skader. – Seks personer fra en av båtene er fraktet til Stavanger Universitetssykehus for behandling.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com