Klartale > Nyheter

Saturday, 13 April, 02:11

Klartale - 23 feb 24 kl. 16:30

Aleksej Navalnyj utfordret Putin

Ljudmila Navalnaja fikk til slutt se sønnens døde kropp. Aleksej Navalnyj skal ha falt om mens han var ute og gikk nylig. Politikeren ble bare 47 år gammel. Han kjempet en lang kamp mot de mektige i Russland. Blant andre president Vladimir Putin.
Les mer på Klartale


Les mer om:
Navalnaja, Navalnyj, Russland, Vladimir Putin, Julia Navalnaja, Navalnyjs, Joe Biden, USA, Aleksej NavalnyjHan, Putins, Aftenpostens, Tyskland, Telegram, TV, Putin, Ljudmila Navalnaja, NRK, NTB, Peskov, Aleksej NavalnyjAleksej Navalnyj

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aleksej, Navalnyj, utfordret, Putin
Klartale - 26 feb 24 kl. 10:37

Navalnyjs mor har fått sønnens kropp

Aleksej Navalnyj er død. Han var kjent som Vladimir Putins største kritiker og utfordrer. Familien hans fikk ikke se kroppen hans.

Klartale - 19 feb 24 kl. 08:56

Familien har ennå ikke sett kroppen til Aleksej Navalnyj

Aleksej Navalnyj er død. Det sa russiske myndigheter på fredag. Russiske myndigheter vil ikke gi kroppen hans til familien.

NRK - 01 dec 23 kl. 11:46

Russland innleder ny sak mot Navalnyj

Putin-kritikeren Aleksej Navalnyj soner allerede en dom på 19 års fengsel. Nå har russiske myndigheter siktet ham for enda flere forhold, oppgir Navalnyj selv. De nye anklagene går ut på at han har gjort seg skyldig i hærverk, noe som kan føre til at han blir dømt til ytterligere tre år i fengsel, skriver Navalnyj i sosiale medier fredag.

Klartale - 16 feb 24 kl. 12:57

Aleksej Navalnyj er død

Aleksej Navalnyj er død. Det skriver nyhetsbyrået Reuters fredag. Flere andre russiske medier har også omtalt saken.

NRK - 01 feb 24 kl. 16:08

Navalnyj vil skape kaos på valgdagen

Den fengslede russiske opposisjonslederen Aleksej Navalnyj oppfordrer russiske velgere til å stemme samtidig på valgdagen, for å skape kaos og vise sin misnøye. Når presidentvalget holdes 17. mars, ber Navalnyj om at folk stiller seg i lange køer for å stemme mot president Vladimir Putin på slaget tolv.

Klartale - 13 mar 24 kl. 06:00

I Russland er det Putin i alle kanaler

Vladimir Putin har hatt makta i Russland i nesten 25 år. Aleksej Navalnyj kritiserte Putin. Han er nå død.

NRK - 25 dec 23 kl. 13:47

– Navalnyj er funnet igjen

Den russiske regimekritikeren Alekseij Navalnyj talsperson sier at Navalnyj er blitt funnet, ifølge Reuters. Navalnyjs talsperson, Kira Yarmysh, meldte tidligere i desember at regimekritikeren var forsvunnet. Nå viser det seg at han er funnet i en straffekoloni nord i Russland, nærmeste bestemt Jamal-Nenets autonome område.

NRK - 08 dec 23 kl. 03:51

Forlenget fengsling for Navalnyjs advokater

Fengslingen av tre advokater som tidligere har representert den fengslede russiske regimekritikeren Aleksej Navalnyj, er forlenget til mars. Advokatene ble pågrepet i oktober, anklaget for å tilhøre en ekstremisgruppe. Saken mot dem oppfattes som et forsøk på å å øke presset mot Navalnyj.

NRK - 17 mar 24 kl. 22:24

Putin om Navalnyj: Han skulle aldri ha kommet tilbake

Russlands president kommenterte dødsfallet til den avdøde opposisjonslederen Aleksej Navalnyj i sin seierstale søndag kveld. Han sier blant annet at han hadde sagt ja til en fangeutveksling av Navalnyj før han døde. Putin sa også at Navalnyj aldri skulle ha reist tilbake til Russland, skriver Reuters..

NRK - 16 feb 24 kl. 18:44

Biden: – Rasende over nyhetene

– Det er ikke tvil. Putin er ansvarlig for Navalnyjs død, sier USAs president Joe Biden i en tale på Det Hvite hus. Biden mener det ikke er grunn til å tro at Aleksej Navalnyj fortsatt lever.

Fler nyheter fra Klartale

Klartale - 10 timer siden

Tenne bål i skogen? Da må du vite dette

Fra 15. april til 15. september er det generelt forbud mot bål i Norge.

Klartale - 13 timer siden

O.J. Simpson er død

O.J. Simpson er død.

Klartale - 14 timer siden

Norske vintre vil bli varmere

Årets vinter har vært kald og med mye snø. Det er ikke sånn norske forskere tror vintrene blir fremover. Forskere i Cicero sier til NRK at vinteren blir varmere fremover.

Klartale - 15 timer siden

Tre av fire har ikke fylt på vaksinene sine

Du bør fylle på vaksinene dine. Det sier Folkehelse-instituttet (FHI). Men mange av oss har ikke gjort det.

Klartale - 15 timer siden

Kjerkol slutter som helseminister

Ingvild Kjerkol ble tatt for å jukse på masteroppgaven sin. Det ble kjent torsdag. Kjerkol og statsminister Jonas Gahr Støre talte til pressen fredag formiddag.

Klartale - 16 timer siden

Barnefamilier må evakuere fra Russlands grense

Familier med barn må forlate 47 landsbyer og tettsteder på grensa til Russland. Det gjelder Kharkiv-regionen øst i Ukraina. Det skriver nyhetsbyrået NTB.

Klartale - 17 timer siden

Mann siktet for drap kan ha vært psykotisk

Miriam Daniela Ayres Cea ble funnet hardt skadd i Arendal sentrum. Det skjedde tirsdag i forrige uke. Hun døde av skadene kort tid etter.

Klartale - 20 timer siden

Nordmenn er dårligst til å bruke kondom i Norden

Nordmenn er dårligst i Norden på å bruke kondom. Det viser en ny undersøkelse fra RFSU. De undersøker årlig hvor flinke folk i Norden er til å bruke kondom.

Klartale - Igår: 16:00

Advarer om dårlige russebusser

Russetiden nærmer seg. Elever skal feire at de er ferdige med 13 år på skole.Mange kjøper busser som brukes til feiringen.

Klartale - Igår: 12:55

Må du møte på dugnad?

Om våren holdes det dugnad i idrettslag, barnehager og borettslag. Da skal det rakes, kostes og ryddes utenfor leilighetene.I noen borettslag velger de å gi bot til de som ikke møter på dugnad.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com