VG > Økonomi

Tuesday, 19 March, 09:55

VG - 29 mar 22 kl. 21:10

Alec Baldwin og kona venter sitt syvende barn

Lykken smiler til den kjente skuespilleren Alec Baldwin (63) etter et turbulent år. Nå skal han og kona Hilaria (38) få enda en Baldwin-baby..
Les mer på VG


Les mer om:
Alec Baldwin, Hilaria, Baldwin

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Alec, Baldwinog , kona, venter, sitt, syvende, barn
NRK - 27 sep 22 kl. 07:17

Alec Baldwin kan bli siktet

Alec Baldwin og tre andre kan bli siktet for skyteepisoden som skjedde på filmsettet til filmen «Rust» i oktober i fjor. Fotograf Halyna Hutchins ble skutt og drept da Baldwin holdt en Colt-revolver og siktet mot henne under prøver før et opptak. Våpenet, som skulle vært tomt, var ladet med skarpe kuler.

NRK - 19 jan 24 kl. 20:28

Reuters: Alec Baldwin tiltalt for uaktsomt drap i New Mexico i forbindelse med «Rust»-innspillingen

Den amerikanske skuespilleren Alec Baldwin er tiltalt i New Mexico for uaktsomt drap etter hendelsen på et filmsett i delstaten i 2021. Tiltalen mot Alec Baldwin for uaktsomt drap på filmfotografen Halyna Hutchins under innspillingen av «Rust», ble frafalt i fjor vår. Men etterforskningen ble ikke gjenopptatt, og fredag reiste en storjury en ny tiltale mot Baldwin for den dødelige skyteepisoden.

NRK - 13 nov 22 kl. 02:40

Alec Baldwin saksøker ansatte etter skytingen i fjor

Skuespilleren Alec Baldwin saksøker fire ansvarlige for våpnene under innspillingen av filmen «Rust» da filmens fotograf ble skutt og drept. Fotografen Halyna Hutchins ble skutt i ansiktet i oktober i fjor da Baldwin avfyrte en revolver som skulle inneholde løsskudd, men som i stedet var ladd med en virkelig kule. Han mener de fire ikke sjekket av våpenet var trygt før de ga det til ham.

NRK - 20 feb 23 kl. 19:37

Deler av siktelsen mot Alec Baldwin frafalt

Statsadvokaten i Santa Fe County har lagt bort siktelsen som gikk på at skuespiller Alec Baldwin brukte et våpen for å begå en forbrytelse under innspillingen av filmen «Rust» i 2021. Filmfotograf Halyna Hutchins ble truffet av et skudd fra pistolen Baldwin holdt i, og døde. Alec Baldwin er fremdeles siktet for uaktsomt drap, og kan få en straff på opp til 18 måneder i fengsel..

NRK - 01 feb 24 kl. 00:30

Alec Baldwin erklærte seg ikke skyldig i uaktsomt drap

Skuespiller Alec Baldwin har formelt erklært seg ikke skyldig i uaktsomt drap på filmfotograf Halyna Hutchins, viser rettsdokumenter. Hutchins døde etter å ha blitt truffet av et skudd fra et våpen Baldwin brukte som rekvisitt under en filminnspilling i 2021. Baldwin er også produsent for filmen, en western med tittelen «Rust».

NRK - 31 jan 23 kl. 09:36

Tiltalte ventes mot Alec Baldwin for «Rust»-skyting

Påtalemyndigheten ventes tirsdag å reise tiltale mot Alec Baldwin for skytingen på settet til filmen «Rust», der filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet. Baldwin ble i forrige uke siktet for uaktsomt drap sammen med Hannah Gutierrez-Reed, som var våpenansvarlig på filmen. Hutchins var kamerasjef under innspillingen av westernfilmen «Rust» i New Mexico og døde da hun ble truffet av en kule som Baldwin avfyrte fra et rekvisittvåpen..

NRK - 31 jan 23 kl. 21:53

Alec Baldwin formelt siktet etter dødsfall

Alec Baldwin er formelt tiltalt for skytingen på settet til filmen «Rust», der filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet. Det skriver CNN. Baldwin ble i forrige uke siktet for uaktsomt drap sammen med Hannah Gutierrez-Reed, som var våpenansvarlig på filmen.

NRK - 31 jan 23 kl. 21:53

Alec Baldwin formelt tiltalt etter dødsfall

Alec Baldwin er formelt tiltalt for skytingen på settet til filmen «Rust», der filmfotograf Halyna Hutchins mistet livet. Det skriver CNN. Baldwin ble i forrige uke siktet for uaktsomt drap sammen med Hannah Gutierrez-Reed, som var våpenansvarlig på filmen.

NRK - 20 apr 23 kl. 21:43

Deadline: Droppar siktinga mot Alec Baldwin

Statsadvokaten New Mexico droppar siktinga mot skodespelaren Alec Baldwin for aktlaust drap, melder Deadline. I oktober 2021, under innspelinga av westernfilmen «Rust», fyrte Baldwin av ein rekvisittrevolver som viste seg å vere ladd med ekte kuler. Filmfotografen Halyna Hutchins blei treft av skotet, og døydde.

NRK - 12 timer siden

«Rust»-våpenansvarlig søker ny rettssak og løslatelse fra fengsel

Under en øving på en filmscene i oktober i 2021 avfyrte skuespiller Alec Baldwin et skudd som fotograf Halyna Hutchens døde av. En regissør ble også lettere skadet. Hannah Gutierrez Reed var ansvarlig for våpen i filmen «Rust», og 7.

Fler nyheter fra VG

VG - 2 timer siden

Komiker Lars Berrum (37) har blitt far

Det avslører han i tirsdagens episode av podkasten «Berrum & Beyer snakker om greier»..

VG - 3 timer siden

Det er landskamp. Men spillerne har tankene andre steder.

Det er et halvt år til neste tellende landskamp. I Oslo ligger det fortsatt snø og det er kuldegrader om natta. Inn kommer 23 spillere som alle har tankene sine helt andre steder enn til en treningskamp mot Tsjekkia..

VG - 7 timer siden

Frp vil kartlegge jødehat i moskeer

Frp-topper ønsker å kontrollere forkynnelsen i norske moskeer. Partiet vil også at aktører som sprer antisemittiske holdninger skal miste statsstøtten..

VG - 7 timer siden

Blodbadet fortsetter i Haiti: – Våkn opp!

Gjengvold, plyndring og drap herjer landet. Samtidig er helsevesenet på randen av kollaps..

VG - 8 timer siden

Meghan og Harrys biografier fjernet

Har nå fått felles biografi på den britiske kongefamiliens offisielle nettside..

VG - 9 timer siden

EU: Omfattende tortur i Navalnyj-fengsel

Ordet «tortur» er brukt 47 ganger i et 28-siders langt anklageskrift fra EU..

VG - 10 timer siden

Tidligere Brann-profil dropper skjebnekamp – nå beklager han til lagkameratene

Tidligere Brann-spiller Robert Taylor skapte irritasjon da han takket nei til å spille for Finland i torsdagens EM-skjebnekamp mot Wales. Nå forklarer han seg..

VG - 10 timer siden

Ellie Goulding «trist som faen» etter brudd – slettet Instagram-konto

Popstjernen var først veldig meddelsom. Så forsvant alt..

VG - 13 timer siden

Vålerenga snudde etter sjokkstart - Jönsson med tap i debuten

(Vålerenga - Stabæk 3–1) Iris Omarsdottir (20) og Stabæk overrasket i Oslo - men så våknet de regjerende mesterne..

VG - 13 timer siden

Putins valg: Krig og undertrykkelse

Vladimir Putin mottar begeistrede gratulasjoner fra Kina, Iran og Nord-Korea for valgseieren. At undertrykkende regimer hyller Putin er like forventet som resultatet i det russiske presidentvalget..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.





Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com