E24 > Økonomi

Saturday, 23 September, 18:47

E24 - 01 jun 23 kl. 10:00

Aktiviteten i norsk industri snur ned

Etter å ha snudd opp i april, tyder ferske PMI-tall på at aktiviteten i norsk industri snudde ned igjen i mai..
Les mer på E24


Les mer om:
PMI

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aktiviteteni , norsk, industri, snur, ned
NRK - 01 mar 23 kl. 10:03

Aktiviteten faller i norsk industri

Innkjøpssjefsindeksen for norsk industri (PMI) falt til 47,5 poeng i februar, viser undersøkelsen som DNB og Norsk forbund for innkjøp og logistikk (NIMA) står bak. Det tyder på at aktiviteten i norsk industri avtok forrige måned, skriver E24. – Dette var åpenbart på den svake siden.

NRK - 20 sep 23 kl. 16:49

E24: NHO-topp om Finnes aksjer: – Brudd på lojalitetsplikten

Sindre Finnes satset penger på at bedrifter han jobbet for i Norsk Industri skulle falle på børsen, skriver E24. – Handlene er et brudd på lojalitetsplikten, sier Stein Lier-Hansen, administrerende direktør i Norsk Industri. Blant Sindre Finnes’ 3643 aksjehandler i perioden Erna Solberg var statsminister, er det en rekke handler i såkalte «Bear» og «Bull»-produkter.

Aftenposten - 01 jun 23 kl. 10:00

Aktiviteten i norsk industri snur ned

Etter å ha snudd opp i april, tyder ferske PMI-tall på at aktiviteten i norsk industri snudde ned igjen i mai..

Klartale - 15 jun 23 kl. 06:16

Yanina og Olena lærer mer norsk for hver dag som går

Yanina Khaliuk skriver navnet sitt med vakker løkkeskrift. Og navnet på byen hun kommer fra, sentralt i Ukraina.– Skal du ha telefonnummer også, eller?

NRK - 04 maj 23 kl. 11:48

Forsvaret: Flere russiske fartøy i Nordsjøen

Forsvaret registrerer økt russisk aktivitet til havs i nordområdene. Mai og juni er en hektisk høringsperiode for Forsvaret og allierte, skriver de i en pressemelding. – Akkurat nå opererer det flere russiske fartøy i Nordsjøen, og det er den høyeste aktiviteten siden før pandemien.

NRK - 12 jun 23 kl. 19:10

913 Industri Energi-medlemmer kan bli tatt ut i streik på sokkelen

Industri Energi har i dag varslet Riksmekleren og Norges Rederiforbund (NR) om det første streikeuttaket hvis mekling på flyteriggområdet ikke fører fram. 913 medlemmer, fordelt på 12 innretninger og 16 virksomheter på norsk sokkel, vil bli tatt ut i streik om forhandlingene ikke fører fra, skriver Industri Energi i en pressemelding. Partene er innkalt til mekling hos Riksmekleren 28.

NRK - 06 sep 23 kl. 16:03

Industri Energi og LO varsler sympatistreik

Industri Energi og LO har varslet Norges Rederiforbund om at 51 medlemmer i Archer tas ut i sympatistreik fra 27. september. Varselet kommer fordi Industri Energi mener at SLB UK bruker uorganisert arbeidskraft til å utføre streikende medlemmers arbeidsoppgaver på Ekofisk-feltet.

NRK - 15 sep 23 kl. 15:59

Finnes' arbeidsgiver varsler full gjennomgang

Sindre Finnes har ikke brutt interne regler i forbindelse med aksjehandelen, understreker Finnes' arbeidsgiver. De vil likevel sette i gang en full gjennomgang. – Sindre Finnes har, ut fra den informasjonen vi har i dag, ikke brutt interne regler i Norsk Industri, sier administrerende direktør Stein Lier-Hansen til Dagens Næringsliv.

NRK - 18 sep 23 kl. 12:50

Norsk Industri: Vil ha gjennomgang av regelverket

Direktør i Norsk Industri, Knut Sunde, sier til NRK at deres arbeidstaker Sindre Finnes ikke har brutt deres retningslinjer. – Vi vil den nærmeste tiden i samråd med styret gå gjennom alt relevant regelverk i lys av denne saken. Dette innebærer en innskjerping av ansattes mulighet til å gjøre aksjekjøp.

NRK - 19 sep 23 kl. 12:57

Norsk Industri har behandlet Finnes-saken

Styret i Norsk Industri har behandlet Finnes-saken og styreleder Ståle Kyllingstad sier at arbeidsreglementet rundt ansattes aksjehandler skal skjerpes. Men administrasjonen skal jobbe videre med det, og vedtak gjøres først på neste styremøte. Saken får ingen konsekvenser for Finnes arbeidsforhold ut fra det vi nå vet,sier direktør Knut Sunde i Norsk Industri..

Fler nyheter fra E24

E24 - 30 minutter siden

Kraftig prishopp på olivenolje

I Spania er det olivenolje-tyver på ferde. Her hjemme ligger den populære oljen på toppen av prisstatistikken til SSB..

E24 - 3 timer siden

117 kan miste jobben etter entreprenørkonkurs: – Trist dag

Etter 18 års drift melder KF Entreprenør oppbud. – Uvisst om vi klarer å sikre løsninger som innebærer videre arbeid for de ansatte, sier bostyrer..

E24 - 4 timer siden

Nye milliardsprekker i oljebransjen: – Vanvittig kostnadsøkning

Equinors oljeprosjekt Johan Castberg sprekker med 13 milliarder kroner, mens Vår Energis Balder X sprekker med fire milliarder. – Viser at Equinor ikke har hatt kontroll på kostnadene, sier Lars Haltbrekken (SV)..

E24 - 5 timer siden

Fagarbeidere har ikke råd til å bo i Oslo: – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO

En familie med to lavtlønte foreldre har bare råd til 0,2 prosent av egnede boliger i Oslo. – Vi er på vei inn i en ond spiral, sier NHO..

E24 - 7 timer siden

Flytopp Per Braathen om «grønnere reiser»: – Folk er ikke villig til å betale for det

Flyinvestor Per G. Braathen vil gjøre det skamfullt ikke å velge mer miljøvennlige reiser. Han er overrasket over at det er fritidsreisende som drar lasset..

E24 - 8 timer siden

Nostalgisk trend: Yngre går tilbake til filmen.

Den analoge filmen var ikke død. Fotobutikkene klarer ikke å skaffe nok filmruller. Bransjen er tatt på sengen av trenden..

E24 - 11 timer siden

Hollywood-streiken: Tre dager med forhandlinger uten enighet

Heller ikke fredag ble partene i manusforfatter-streiken i Hollywood enige om en avtale. Streiken har nå vart i 144 dager..

E24 - 11 timer siden

TV-stjerne gransket kryptobransjen: – Jeg kunne bare ikke stoppe

SAN FRANCISCO (E24): Skuespiller Ben McKenzie (45) fryktet for karrieren da han begynte å granske kryptobransjen. Når en av historiens største svindelsaker nå kommer for retten, kan han tenke «hva var det jeg sa?»..

E24 - 11 timer siden

Plastertesten

Erna Solberg har ikke lyst til å gi seg. Men kan hun overleve politisk?.

E24 - 19 timer siden

Strømmetjeneste tar reklamegrep – øynes milliardhopp

Det drar seg til i kampen om strømme-inntektene..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com