NRK > Nyheter

Thursday, 30 June, 09:34

NRK - 15 feb 22 kl. 15:27

Aktivister bortvist fra ulvejaktområde

15-20 personer fra Naturvernforbundet Groruddalen er bortvist fra ulvejaktområdet i Aurskog-Høland i ettermiddag, skriver Romerikes Blad. Aktivistenes mål var å hindre ulvejakta, men i stedet ble de selv sperret inne på en skogsbilvei i Rømskog av jegere i området. Aktivistene forlot området da politiet ba dem dra for å unngå en eskalering av situasjonen..
Les mer på NRK


Les mer om:
Naturvernforbundet Groruddalen, Aurskog-Høland, Romerikes Blad, Rømskog

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aktivister, bortvistfra , ulvejaktområde
NRK - 17 aug 21 kl. 18:56

Greenpeace-aktivister bortvist

Fire Greenpeace-aktivister som aksjonerte på Senterpartiets partitime i Arendal tirsdag, ble bortvist fra sentrum i 48 timer. Aktivistene forsøkte å ta seg fram til partileder Trygve Slagsvold Vedum for å gi ham FNs siste klimarapport. – Politiet reagerte hardt og vil bortvise oss fra sentrum i 48 timer.

E24 - 23 aug 21 kl. 12:22

Miljøaktivister pågrepet etter demonstrasjoner

Aktivister fra Extinction rebellion aksjonerte mandag ettermiddag både i og utenfor olje- og energidepartementet. Senere sperret gruppen trafikken på Majorstuen. 29 aktivister er pågrepet..

NRK - 27 aug 21 kl. 18:42

Aktivister blokkerer veikryss i Oslo

Aktivister fra Extinction Rebellion har blokkert veikrysset Hausmanns gate og Torggata i Oslo sentrum. Aktivistene har parkert en større lastebil i krysset like etter klokka 18.00 fredag ettermiddag.

NRK - 07 aug 21 kl. 12:31

20.000 i bot for falsk koronapass

Den utenlandske statsborgeren som prøvde å komme inn i Norge med et forfalsket koronasertifikat er nå ilagt et forelegg på 20.000 kroner, og vedkommende er bortvist fra grensen med lovnad om at han aldri skal komme tilbake til Norge. Det skriver Troms politidistrikt på Twitter.

NRK - 16 aug 21 kl. 13:33

848 personer tvangsreturnert i juli

I forrige måned ble 848 personer tvangsreturnert fra Norge. 706 av disse ble bortvist under henvisning til koronabestemmelsene, skriver NTB. Hittil i år har 9.

NRK - 13 feb 22 kl. 12:29

Aksjonister bortvist fra ulvejakt

Tre aksjonister er bortvist av politiet etter å ha forsøkt å stanse ulvejakta i Østfold. Politiet bekrefter til NRK at de har fått meldinger om stjålne viltkameraer, limte låser på bommer og veier som er sperret med biler. I Innlandet pågår det også linsesjakt på ulv, men her har politiet ikke fått noen meldinger om aksjoner..

NRK - 21 apr 22 kl. 05:15

Oslo-russ bortvist fra Sørøst politidistrikt

Ti russebusser fra Oslo ble i natt bortvist fra hele området til Sørøst politidstrikt. De skal ha spilt høy musikk og hindra trafikken i nærheten av Sollihøgda på Ringerike. Politiet fikk melding om problemene 02:16, og reiste da til stedet.

NRK - 02 aug 21 kl. 21:49

Aktivister skal ha blitt pågrepet

To framtredende aktivister, Kuel Aguer Kuel, tidligere delstatsleder i landet, og den anerkjente analytikeren Augustino Ting Maya, skal ha blitt pågrepet i Sør-Sudan etter at de undertegnet et opprop som ba om politiske reformer. En sammenslutning av sivile organisasjoner stilte seg i forrige uke bak et opprop som ga uttrykk for å ha fått nok av borgerkrig, forverret sikkerhetssituasjon, sult og politisk kaos. Ti år etter selvstendigheten i 2011 startet en borgerkrig i landet som krevde nesten 400.

VG - 04 aug 21 kl. 20:38

Aktivister hengt i trær: – Kjent metode

Etter at en død hviterussisk aktivist ble funnet hengende i et tre i Ukraina, er opposisjonen i eksil skremt. Det er ikke første gang døde aktivister er funnet hengende fra trær..

NRK - 23 aug 21 kl. 12:08

Aksjonerer mot departement

Extinction Rebellion har tatt seg inn i Olje- og energidepartementet. Det skal være rundt 20 aktivister inne i bygget. Extinction Rebellion er en gruppe med miljøaktivister som denne uka har flere store aksjoner i Oslo..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Aleksander Matland (35) omkom i fallulykka i Kvinnherad

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 15 minutter siden

Frigir namn på omkomen

Det var den 35 år gamle Aleksander Matland frå Bergen som vart funnen omkomen ved Andersfjellet i Rosendal måndag 27. juni. Politiet frigir namnet på den omkomne i samråd med pårørande.

NRK - 45 minutter siden

Et skip med 7.000 tonn korn har forlatt ukrainsk havn, ifølge prorussere

Prorussiske tjenestemenn sier at et skip lastet med 7.000 tonn korn har forlatt havna Berdjansk. Kornet skal sendes til det som omtales som «vennlige land».

NRK - 45 minutter siden

Flere ofre for seksuallovbrudd i fjor

I løpet av 2021 er nær 5.800 personer registrert som ofre for seksuallovbrudd. Det er 570 flere enn året før.

NRK - 1 time siden

– Slipp ut torsk du får på kroken

Fiskeridirektoratet oppfordrer hobbyfiskere i Oslofjorden som får torsk på kroken, om å slippe den ut igjen. Det er forbudt å fiske torsk i fjorden, likevel får direktoratet meldinger fra publikum om at folk ikke respekterer forbudet. – Det er veldig viktig at forbudet blir repektert for å kunne bygge opp igjen en torskebestand i Oslofjorden, sier kommunikasjonsrådgivar Olav Lekve i Fiskeridirektoratet.

NRK - 1 time siden

SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt som er basert på data fra Avinor og Flightstats. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

VG: SAS innstiller 16 flyginger – Widerøe fem

SAS må innstille 16 flyginger i dag på grunn av personalmangel. Tolv av dem skulle gått utenlands, ifølge VGs oversikt. Totalt blir 21 flyginger innstilt torsdag – 16 fra SAS og fem Widerøe, viser VGs oversikt.

NRK - 1 time siden

Putin mener alt går etter planen

President Vladimir Putin hevder den «spesielle militæroperasjonen» fortsetter å gå etter planen, mer enn fire måneder inn i Russlands krig i Ukraina. Putin beskrev de russiske soldatene som helter da han møtte journalister under et besøk i Turkmenistan onsdag. Han sa at den «spesielle militæroperasjonen» går som den skal, og at troppene har nådd flere milepæler.

NRK - 2 timer siden

Finland kan sette opp grensegjerde mot Russland

Det er ventet at Finland vil åpne for å bygge kraftige grensegjerder langs deler av den 134 mil lange grensa mot Russland. En ny lov som gjør det mulig å sette opp grensegjerdet er ventet å bli stemt gjennom i Finlands nasjonalforsamling Eduskunta denne uka, melder Radio Ekot. – Ting kan endre seg raskt og vi må være forberedt på alle slags situasjoner, sier Finlands innenriksminister Krista Mikkonen.

NRK - 2 timer siden

Marcos tatt i ed som president på Filippinene

Ferdinand Marcos junior, sønn av Filippinenes tidligere diktator ved samme navn, er tatt i ed som landets nye president. Etter å ha blitt satt inn som president, lovpriset han sin fars tidligere styre i øynasjonen. – Jeg kjente en gang en mann som så hvor lite som var blitt oppnådd siden landets uavhengighet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com