NRK > Nyheter

Lørdag, 19 Juni, 08:42

NRK - 01 mai 21 kl. 08:49

Aksjon mot tråler avsluttet

Politiet har avsluttet aksjonen og stoppet forfølgelsen av en tråler i Øst-Finnmark som nektet å gjøre som politiet sa. Aksjonen startet da tråleren gikk på grunn i havneområdet i Vadsø, og stod i fare for å kantre. De to ombord i tråleren nektet å samarbeide med nødetatane. Båten kom seg etterhvert fri og satte kursen ut mot Varangerfjorden. Politiet opplyser at de to ombord kan vente seg en reaksjon..
Les mer på NRK


Les mer om:
finnmark, Vadsø, Varangerfjorden

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aksjonmot , tråler, avsluttet
NRK - 07 mars 21 kl. 02:11

Politiet avsluttet flere fester

I Narvik grep politiet inn og avsluttet en fest med 13 til stede, hvor de konstaterte smittevernsbrudd. I Tromsø har politiet en fest i Tromsdalen på grunn av støy og manglende muligheter til å holde avstand. På Tromsøya ble en studentfest avsluttet..

NRK - 12 juni 21 kl. 23:20

19 smittet på russisk tråler

19 personer om bord i den russiske tråleren Kokshaysk har testet positivt på covid-19. Tråleren ligger til kai i Tromsø. Tråleren har et mannskap på 34 personer.

NRK - 26 mai 21 kl. 09:18

Krev koronakrafttak i Trøndelag

Statsforvaltaren i Trøndelag ber fylket sette inn krafttak dei neste 14 dagane for å bremse smittespreiinga. Kommunane i Trøndelag har aldri hatt så mykje samtidig under pandemien som no. – Det uroar meg veldig fordi mange i risikogruppene framleis ikkje er vaksinerte i Trøndelag, seier smittevernansvarleg Marit D.

NRK - 01 mai 21 kl. 07:35

Båt stakk av etter grunnstøting

En fisketråler endte på grunn i Vadsø havn natt til lørdag. Fartøyet kom seg løs og fulgte ikke politiets pålegg om å returnere til havn. Ifølge politiet var det fare for at tråleren på rundt 55 fot skulle velte siden den hadde rundt 45 graders slagside.

NRK - 01 mai 21 kl. 03:16

Fisketråler på grunn ved Vadsø havn

Politi, brann, ambulanse og redningsskøyte har rykket ut etter melding om at en tråler har gått på grunn utenfor havna i Vadsø. Ifølge Finnmark politidistrikt på Twitter er det fare for at båten velter ettersom den har rundt 45 graders slagside..

NRK - 09 mars 21 kl. 08:42

Aksjon mot narkonettverk i Belgia

Politiet i Belgia har sett i verk ein omfattande aksjon mot organiserte kriminelle. Over 1200 politifolk deltek i 200 søk og husransakingar over heile landet, opplyser påtalemakta i landet til AP..

Aftenposten - 07 april 21 kl. 20:45

Kystverket frykter at lasteskip skal drive på land i natt – starter aksjon

Kystverket iverksetter statlig aksjon ettersom det er fare for at lasteskipet Eemslift Hendrika kan drive på land i….

VG - 07 april 21 kl. 20:11

Frykter lasteskip skal drive på land i natt – starter aksjon

Kystverket iverksetter statlig aksjon ettersom det er fare for at lasteskipet «Eemslift Hendrika» kan drive på land i løpet av natten..

NRK - 11 mai 21 kl. 14:36

Væpnet aksjon i Tromsø sentrum

En person ble innbrakt i en væpnet aksjon i Tromsø sentrum, ifølge Nordlys. Tre unge menn skal ha vært involvert i hendelsen..

NRK - 26 mai 21 kl. 11:05

Aksjon ved statsministerbustaden

Fire personar frå gruppa Extinction Rebellion er tekne inn av politiet etter ein aksjon utanfor statsministerbustaden i Oslo onsdag morgon. – Dei sperra blant anna ein port, og dei blei pålagde å flytte seg på grunn av arbeid på staden og trafikkavviklinga. Dei fire som ikkje følgde pålegget, blei tekne med og køyrde til arresten, seier operasjonsleiar Tor Guldbrandsen til NTB.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 5 minutter siden

Raisi leder presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi leder presidentvalget i Iran. Det melder statlige TV-kanaler i landet. Det er trolig Raisi vil gå av med seieren.

NRK - 5 minutter siden

Raisi vant presidentvalget i Iran

Ultrakonservative Ebrahim Raisi har vunnet presidentvalget i Iran. Det melder nyhetsbyrået Reuters..

NRK - 15 minutter siden

Store verdier utenfor børs

Nye salg og børsnoteringer synliggjør svimlende verdier hos norske laksefamilier, skriver E24. Eva Kristoffersen og søsteren eier lisenser verdt 1,8 milliarder. Kristoffersen er daglig leder og største eier i sjømatselskapet Egil Kristoffersen og Sønner, som eier seks lisenser for produksjon av laks og ørret.

NRK - 30 minutter siden

Kan nekte Biden nattverd

Katolske biskoper i USA vurderer å nekte nattverd til president Joe Biden. Det ble vedtatt med 168 mot 55 stemmer på fredag. Grunnen er at Biden støtter kvinners rett til abort.

NRK - 1 time siden

Syv personer omkom i flyulykke

Totalt 20 personer skal ha vært om bord i flyet som styrtet sørvest i Sibir. Syv av dem omkom, resten er alvorlig skadd. Det skriver nyhetsnettstedet RT.

NRK - 1 time siden

Syv omkom i flyulykke

Syv personer skal ha omkommet i en flyulykke sørvest i Sibir, ifølge russiske medier. Det skriver NTB. Ulykken skjedde da det tomotors flyet av typen L-410 forsøkte å nødlande.

NRK - 1 time siden

Gratulerer rival med presidentvalg

Allerede før valgresultatet er klart og stemmene ferdig telt, gratulerer Hassan Rouhani ultrakonservative Ebrahim Raisi med seieren. Det skriver nyhetsbyrået Reuters. Raisi har vært storfavoritt i tiden før valget..

NRK - 1 time siden

Trøbbel for Nasa-teleskop

Nasas romteleskop Hubble, som i over 30 år har skuet ut i universet, har vært ute av drift de siste dagene, ifølge den amerikanske romfartsorganisasjonen Nasa. Problemet er knyttet til en datamaskin som sender informasjon, og Nasa understreker at selve teleskopet og andre instrumenter er i orden. Et forsøk på å starte maskinen på nytt mandag fungerte ikke, og det lyktes heller ikke å bytte til en backup-maskin.

NRK - 3 timer siden

Mann alvorlig skadet på Grünerløkka

Mannen som ble funnet bevisstløs på gata nær Kubaparken på Grünerløkka i Oslo i natt, har alvorlige skader, melder NTB. Mannen var bevisstløs da helsepersonell tok seg av ham i Fossveien kl. 1.

NRK - 1 time siden

Helsearbeider voldtatt på jobb

Arbeidstilsynet er koblet inn etter at en mann i 30-årene er siktet for voldtekt av en helsearbeider på jobb på Karmøy 8. juni. Kvinnen var ansatt i Helse Fonna og var på hjemmebesøk hos mannen som var underlagt tvunget psykisk helsevern og bosatt i en kommunal leilighet, skriver Haugesunds Avis.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt