NRK > Nyheter

Sunday, 26 March, 16:57

NRK - 20 jan 23 kl. 18:30

Agder etterforsker færrest tips om nettovergrep mot barn

Kun 2 prosent av de 129 tipsene om nettovergrep mot barn fra Kripos til Agder politidistrikt i 2022 ble etterforsket. Til sammen mottok Agder politidistrikt 129 tips fra Kripos, og det ble opprettet tre straffesaker, skriver Stavanger Aftenblad. En rekke straffesaker mot nettovergripere starter i form av et tips fra amerikanske National Center for Missing and Exploited Children (NCMEC). I Norge mottar Kripos disse tipsene og sender dem videre til det aktuelle politidistriktet. Finnmark og Oslo topper listen over andelen saker som blir etterforsket.
Les mer på NRK


Les mer om:
Kripos, Agder, Stavanger Aftenblad, National Center, Missing, Exploited Children, Ncmec, Norge, Oslo, Finnmark, Troms, Kenneth Rafaelsen, NTB

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Agder, etterforsker, færrest, tipsom , nettovergrepmot , barn
Klartale - 02 dec 22 kl. 13:29

Det ble satt 58 varmerekorder i november

Målinger av temperaturer i Norge startet i 1900. Årets november er den tiende varmeste siden det. Det har vært en varm måned i mesteparten av landet, men unntak av Troms.

Klartale - 15 okt 22 kl. 07:00

Dette trikset for å varme hjemmet er populært på nett

Det kan virke som mange går en kald vinter i møte i Storbritannia. Det er dyrt med strøm. 1.

NRK - 07 mar 23 kl. 10:10

Politiet ønsker tips etter skytehendelse

Politiet ønsker tips etter at det mandag 13. februar 2023 ca. klokken 23.

NRK - 14 okt 22 kl. 10:36

Etterforsker droneobservasjon i Tysvær – ber om tips

Politiet etterforsker den mulige droneobservasjonen som ble meldt om ved gassprosessanlegget på Kårstø i Tysvær torsdag kveld. De ber om tips fra publikum. – Politiet har siden i går kveld, og i løpet av natten kontrollert personer og kjøretøy med mål om å komme i kontakt med en eventuell dronepilot.

NRK - 15 nov 22 kl. 11:51

Politiet har fått nytt tips i Silje-saken

Statsadvokaten har sendt Silje-saken tilbake til politiet etter nytt tips. – Den er sendt tilbake for å etterforske et nytt tips, uten at vi kan si noe mer om hva det gjelder, sier førstestatsadvokat i Trøndelag statsadvokatembeter, Unni Sandøy, til NRK. I begynnelsen av november avsluttet Trøndelag politidistrikt etterforskningen og sendte saken over til Trøndelag statsadvokatembeter.

NRK - 21 nov 22 kl. 14:22

Høyesterett skal behandle sak om trekk i tips

Kan arbeidsgiver trekke i tips til ansatte for å dekke økte kostnader? Det spørsmålet skal Høyesterett ta stilling til i januar. Bakgrunnen for saken er at ansatte på Hotel Bristol i Oslo og Oslo Plaza Hotel har saksøkt arbeidsgiveren for det de mener er ulovlige trekk i tips, med krav om erstatning for tapet, skriver FriFagbevegelse.

NRK - 27 feb 23 kl. 15:01

Ønsker flere tips etter mistenkelig dødsfall på Karmøy

I forrige uke ba politiet om tips etter at en person ble funnet død i sitt hjem i Skudeneshavn på Karmøy. Politiet ønsker fortsatt flere tips i saken, det skriver de i en pressemelding. – Vi må, av hensyn til etterforskningen, være tilbakeholdne med hvilken informasjon vi har.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:02

Spesialenheten: Ikke straffansvar for Agder politidistrikt

Agder politidistrikt har vært undersøkt for mulige tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Samtidig som den gjenopptatte saken har vært etterforsket av Oslo politidistrikt, har det kommet frem ukjente opplysninger som har gjort at Spesialenheten for politisaker har etterforsket Agder politidistrikt. Spesialenhetens konklusjon er at det ikke er grunnlag for straffansvar, verken for enkeltpersoner eller Agder politidistrikt, heter det i en pressemelding torsdag.

NRK - 27 okt 22 kl. 10:02

Spesialenheten henlegger sak mot Agder-politiet

Agder politidistrikt har vært undersøkt for mulige tjenestefeil i forbindelse med gjenopptakelsen av Baneheia-saken. Samtidig som den gjenopptatte saken har vært etterforsket av Oslo politidistrikt, har det kommet frem ukjente opplysninger som har gjort at Spesialenheten for politisaker har etterforsket Agder politidistrikt. Spesialenhetens konklusjon etter etterforskningen er at det ikke er grunnlag for straffansvar, verken for enkeltpersoner eller Agder politidistrikt, heter det i en pressemelding torsdag.

NRK - 16 dec 22 kl. 12:40

Avslutter asylregistrering i Agder

Fra nyttår skal Agder politidistrikt ikke lenger registrere asylsøkere fra Ukraina på politihuset i Kristiansand. Det skriver de i en pressemelding. Agderpolitiet fikk oppdrag i mars og å registrere asylsøkere lokalt, siden det har det blitt registrert over 1700 asylsøkere i Agder.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Russland benådar 5000 kriminelle Wagner-soldatar

Over 5000 kriminelle som har kjempa for det private militære selskapet Wagner-gruppa mot Ukraina er benåda av russiske styresmakter. Fleire tusen menn i russiske fengsel har blitt rekrutterte til Wagner-gruppa, der dei har fått moglegheit til å bli slopne fri mot å delta i krigen i Ukraina. – Til no har over 5000 menneske blitt lauslatne og benåda etter å ha fullført kontraktane deira med Wagner, seier Wagner-sjef Jevgenij Prigozjin på Telegram.

NRK - 30 minutter siden

Årsak til straumstans funnen

Nettselskapet Elvia har funne feilen til straumbrotet i søre Oslo, skriv politiet på Twitter. Årsaka til røykutviklinga skal ha vore kortslutning i ein spenningstransformator. Brannvesenet melder at røyken er ute av trafostasjonen i Øvre Prinsdals vei.

NRK - 45 minutter siden

Vedum vil ruste Sp for ny EU-kamp

Høgre-leiar Erna Solberg fortalde landsmøtet i partiet at det er på høg tid at Noreg melder seg inn i EU. Trygve Slagsvold Vedum i Senterpartiet meiner hans eige parti no må ruste seg til ny EU-kamp. – Vi som meiner at eit EU-medlemskap vil svekke folkestyret, tar dette på fullt alvor, seier han..

NRK - 1 time siden

Ung mann siktet for blind vold mot mann i 80-årene

En mann i 80-årene ble lørdag utsatt for vold på Tjensvoll i Stavanger. Det skriver Aftenbladet. En ung mann i tenårene er pågrepet, siktet for grov kroppskrenkelse.

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 var utan straum

Over 40.000 husstandar miste straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune søndag ettermiddag. – Det er sør i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Agatha Christie-bøker har blitt omskrivne

Det er blitt gjort endringar i ei rekkje bøker av Agatha Christie, ifylgje The Telegraph. Det er snakk om bøker om Miss Marple og Hercule Poirot. Bøkene skal ha blitt gjennomgått av såkalla sensitivitetslesarar på oppdrag frå forlaget HarperCollins.

NRK - 1 time siden

Turgåar med beinbrot henta av helikopter

I eit utanlandsk turfylgje på seks personar har ei kvinne pådratt eg eit beinbrot ved Kavringtinden i Lyngsalpene i Troms..

NRK - 1 time siden

Brann i trafostasjon – 40.000 utan straum

Over 40.000 husstandar har mista straumen i Oslo-bydelen Søndre Nordstrand og i Nordre Follo kommune. – Det er syd i Oslo, frå Bøler og sørover, der vi har eit stort straumbrot.

NRK - 1 time siden

Stort straumbrot i Oslo og Nordre Follo

32.000 husstandar har mista straumen. Elvia skriv på sine nettsider at mannskap jobbar med å lokalisere feilen..

NRK - 2 timer siden

Ukraina ber om hastemøte i Tryggingsrådet

Den ukrainske regjeringa ber Tryggingsrådet i FN om å kome saman for eit krisemøte om atomvåpena Russland vil utplassere i Belarus. Det ukrainske utanriksdepartementet forventar effektive mottiltak frå Storbritannia, Kina, USA og Frankrike, melder AFP..


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com