NRK > Nyheter

Saturday, 25 June, 06:30

NRK - 18 sep 21 kl. 09:20

Agder: Ikke konkludert om Robstad

I en rundspørring Fædrelandsvennen har gjort blant KrFs lokallagsledere i Agder, er det bare én som uttrykker full tillit til partilederen. De fleste har ikke konkludert. – Det som har skjedd, kan være tillits-svekkende. Men vi er et kristent parti. Og Kjell Ingolf Ropstad har bedt om unnskyldning.
Les mer på NRK


Les mer om:
Fædrelandsvennen, KrFs, Agder, Kjell Ingolf Ropstad, Ropstad, Runar Røinås, Iveland KrF, Bykle, Hornes, Vennesla, Robstad

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Agder, Ikke, konkludertom , Robstad
NRK - 12 maj 22 kl. 15:08

Agder-politimester: – Burde ha informert

– Jeg registererer at statsadvokaten i Agder har gått ut i media og at de kritiserer Agder politidistrikt i fohold til at vi burde ha informert de om saken fra 2009. Og ut fra den kunnskap jeg har nå, er jeg enig med statsadvokaten i at det burde vært en del av vår påtegning, sier Agder-politimester Kjerstin Askholt til NRK. Det ble denne uken kjent at staten måtte betale 200.

NRK - 20 aug 21 kl. 10:33

NLA-Høgskolen oppfyller ikke krav

En sakkyndig komité fra Nokut har konkludert med at NLA Høgskolen ikke oppfyller alle gjeldende krav for høyskoler. Det er Nokut, Nasjonalt organ for kvalitet i utdanningen, som har konkludert. De skriver i en pressemelding at komiteen har kommet til at  høyskolen ikke i tilstrekkelig grad fremmer og verner akademisk frihet, selv om de oppfyller flere av kravene til akkreditering som høyskole.

NRK - 08 maj 22 kl. 04:25

Boligbrann på Songe i Agder

Nødetatene har rykket ut etter melding om boligbrann på Songe i Agder natt til søndag. Ifølge vitner på stedet skal det ikke befinne seg personer i huset, tvitrer politiet i Agder. Brannvesenet i Agder melder at huset er overtent..

NRK - 02 maj 22 kl. 15:10

Agder på kontantstøttetoppen

Agder ligger fortsatt på landstoppen i bruk av kontantstøtte. I mars var andelen barn med kontantstøtte i Agder på 34,9 prosent. Det er 10 prosentpoeng høyere enn landsgjennomsnittet.

Dagbladet - 09 feb 22 kl. 18:01

Har konkludert om forholdet

Lovavdelingen har konkludert med at statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) ikke vil være inhabil til å delta i behandlingen av kronprinsparets apanasje..

NRK - 21 apr 22 kl. 18:45

VG: Nytt AstraZeneca-dødsfall registrert

Legemiddelverket har konkludert med at et dødsfall som ble registrert i fjor vår, skyldtes sykdomsbildet med blodpropp, lave antall blodplater og blødninger som følge av AstraZeneca-vaksinen, skriver VG. – Dette er et dødsfall som har vært med i oversikten lenge, men først nå når vi fikk obduksjonsrapporten, har vi konkludert med at det er overveiende sannsynlig at dødsfallet representerer det nye sykdomsbildet knyttet til AstraZeneca-vaksinen, sier overlege Sigurd Hortemo i Legemiddelverket til avisen. Tidligere har det vært bekreftet syv tilfeller av det alvorlige sykdomsbildet, der fem tilfeller hadde dødelig utfall..

Klartale - 25 feb 22 kl. 13:36

Dette har skjedd til nå i krigen i Ukraina

Russland har angrepet Ukraina. Flere ukrainske byer har blitt bombet og russiske soldater går mot hovedstaden Kyiv.Hvordan startet dette?

NRK - 02 jun 21 kl. 14:30

Krever at andre tar DNA-prøven

Baneheia-dømte Viggo Kristiansen motsetter seg at Agder-politiet skal ta DNA-prøve av ham, melder VG. Onsdag ba Oslo-politiet om at det tas en ny DNA-prøve av Kristiansen i forbindelse med den pågående etterforskningen av ham. Oslo-politiet har også bedt om at Agder-politiet tar prøven, men det ønsker ikke Kristiansen.

NRK - 04 jun 21 kl. 03:50

Brann i avfallsanlegg ved Arendal

Det brenner i et større bygg som er tilknyttet avfallssorteringsanlegg på Høgedal ved Arendal natt til fredag. E18 ble stengt for trafikk ettersom brannen er rett ved veien, meldte politiet i Agder på Twitter. E18 er nå åpen for trafikk igjen.

NRK - 08 apr 22 kl. 12:35

Vil ikke granske polititabbe

Agder politidistrikt kommer ikke til å granske polititabben i sykehussaken. En feil fra politiets side førte til at Margret Annie Gudbergsdottirs sak mot «Flekkefjord-legen» ble foreldet. – Politiet har kunnskap om hva som har skjedd, hvordan det skjedde og har konkludert med at dette er en menneskelig feil, sier påtaleleder Terje Kaddeberg Skaar til NRK..

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Støre: Et grusomt og dypt rystende angrep

Statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er orientert om skytingen i Oslo i natt. Han kaller det som har skjedd et rystende og grusomt angrep. – Skytingen utenfor London pub i Oslo i natt var et grusomt og dypt rystende angrep på uskyldige mennesker.

NRK - 45 minutter siden

Politiet undersøker bag

Politiet undersøker søndag morgen en bag i nærheten av åsstedet i Oslo sentrum. Ifølge vitner skal baggen ha blitt brukt av mannen som er pågrepet for skytingen ved London Pub..

NRK - 1 time siden

Har fått ordre om å trekke seg ut

Ukrainske styrker i Sievjerodonetsk har fått ordre om å trekke seg ut av den krigsherjede byen i Donbas etter mange ukers harde kamper. Byen, som nå ligger i ruiner, er i den siste lommen i Luhansk-provinsen som regjeringsstyrkene fortsatt hadde kontroll over. Byen er nå stort sett under russisk kontroll.

NRK - 1 time siden

NRK erfarer: Gjerningsmannen er tidlegare kjent for politiet

Mannen som er arrestert etter skytinga i Oslo sentrum er tidlegare kjent for politiet, får NRK opplyst. Mannen skal natt til laurdag ikkje ha ønska å samarbeide med politiet..

NRK - 1 time siden

Kvinne savnet på Hardangervidda

Det er lørdag morgen satt i gang søk etter en kvinne i 30-årene som er savnet på Hardangervidda, opplyser Vest politidistrikt i en pressemelding. Kvinnen startet turen lørdag 18. juni på Haukeli og skulle etter planen ankomme Lysefjorden fredag, men dukket ikke opp til avtalt tid.

NRK - 1 time siden

Minst 19 skadet etter skyting

To personer er døde etter skytingen i Oslo sentrum natt til lørdag. Minst 19 personer får behandling av helsevesenet. Medievakt Hedda Holth ved Oslo universitetssykehus bekrefter at syv pasienter har kommet inn til Ullevål, og at 11 personer er sendt til legevakten.

NRK - 1 time siden

Politiet har gjennomsøkt mannens bolig

Politiet har gjennomsøkt boligen til mannen som er pågrepet etter skytingen i Oslo sentrum. – Vi har teknikere inne hos han nå som jobber med undersøkelser, sier vaktleder Roger Hjertø ved kriminalvakta hos Oslo-politiet til NRK. Han opplyser at politiet foreløpig ikke har avhørt den pågrepne..

NRK - 1 time siden

Innsatsleiar: – Sivile hjalp politiet

Politiet fekk hjelp av sivile for å få kontroll på gjerningsmannen. Det fortel innsatsleiar Tore Barstad under ein pressebrief ved 04.30-tida..

NRK - 2 timer siden

Pride-ledelsen har satt krisestab

Pride-ledelsen har satt kristestab etter nattens skyting i Oslo sentrum. Det bekrefter pressesjef Rohan Sandemo Fernando i Pride til NRK. – Våre tanker går til de pårørende og de skadde.

NRK - 2 timer siden

Justisministeren orientert om skytingen

Justisminister Emilie Enger Mehl er orientert om hendelsen i Oslo – Jeg holdes løpende orientert om skytingen i Oslo. Dette er en svært alvorlig hendelse som ryster oss alle. Mine tanker går til de drepte og skadde, og alle berørte.
Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com