NRK > Nyheter

Saturday, 18 September, 12:53

NRK - 14 sep 21 kl. 22:20

Aftonbladet: Stor redningsaksjon

En stor redningsaksjon pågår i Idefjorden utenfor Halden. Det melder Aftonbladet. En person skal ha ropt om hjelp og utløst SOS-alarm. Både norske og svenske redningsmannskaper er i sving i aksjonen. – Det er person som skal ha hørt noen svømme i land og virket utmattet.
Les mer på NRK


Les mer om:
Idefjorden, Halden, Aftonbladet, SOS, Jörgen Hansson, Sjö

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aftonbladet, Stor, redningsaksjon
NRK - 10 jun 21 kl. 17:19

Redningsaksjon i Fusa

Politi, luftambulanse og frivllige er i redningsaksjon på Fusafjellet etter at ein turgåar har gått seg fast. – Det er bratt og tett med skog. Me må sjå korleis me får hjelpt han ned, seier operasjonsleiar Stine Mjelde.

NRK - 13 jun 21 kl. 12:27

Redningsaksjon i Hokksund

Nødetatene har iverksatt en redningsaksjon etter funn av en tursekk og en hund i Kobberdokkfjellet i Hokksund..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttet etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil onsdag kveld trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

VG - 16 jun 21 kl. 19:55

Redningsaksjon avsluttes etter at bobil havnet i sjøen

En redningsaksjon ble iverksatt etter at en bobil trillet ut i sjøen på Randaberg i Rogaland. Et webkamera fra Stavanger Aftenblad har fanget opp en person som går vekk fra bobilen..

NRK - 19 jun 21 kl. 18:28

Redningsaksjon på Innherred

Politiet i Trøndelag drifter en redningsaksjon ved Heggsjøfjellet på Innherred. I et turfølge skal to kvinner ha kommet bort fra hverandre. Det skal være dårlig vær i området, men kvinnene er lokalisert på kartet og ved godt mot..

NRK - 14 jul 21 kl. 00:47

Redningsaksjon ved Tjøme

Ved Tjøme i Vestfold fikk politiet melding om at det kunne se ut som en fritidsbåt stod i brann ute ved Verdens ende. I den forbindelse ble det satt i gang en redningsaksjon med både brann, redningsskøyte og redningshelikopter. Det er ikke gjort funn av noen brann eller fritidsbåt som er skadet så langt.

Aftenposten - 09 aug 21 kl. 15:04

Redningsaksjon etter melding om kantret båt i Troms

Det er iverksatt en redningsaksjon med luftambulanse og båtressurser etter en melding om en båt som trolig har kantret i….

NRK - 17 aug 21 kl. 13:32

Redningsaksjon i Møre og Romsdal

Det er satt i gang en redningsaksjon etter at en person muligens har falt i vannet ved Dromnessundbrua i Aure kommune i Møre og Romsdal..

NRK - 28 aug 21 kl. 12:16

Redningsaksjon på isbre

To personer har gått seg på fast på Gjertvassbreen i Hurrungane i Luster kommune. Det er sett i gang en redningsaksjon. De to skal stå fast på en hylle i isen.

NRK - 23 jun 21 kl. 10:36

Bergström-utredning avsluttes

Sveriges justisombudsmann stanser en utredning av «e-post-affæren», melder Aftonbladet. Aftonbladet har tidligere skrevet at Sveriges vaksinekoordinator Richard Bergström skal ha håndtert sikkerhetsklassifisert informasjon på på en privat e-post-server. Det var ekspertene kritiske til, ifølge den svenske avisen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 30 minutter siden

Demonstrasjoner i Melbourne

Seks politifolk ble brakt til sykehus med skader, etter sammenstøt med demonstranter i Melbourne i Australia lørdag. 235 demonstranter ble arrestert. Rundt 700 personer deltok i demonstrasjonen mot nedstengingen av i byen.

NRK - 1 time siden

Misfornøyd med utsettelse

Bondelaget er misfornøyd med at tilleggsforhandlingene er utsatt. I jordbruksoppgjøret ble partene enig om å ha ekstraforhandlinger ved økte kostnader til bl.a.

NRK - 1 time siden

Blir ikke løslatt fra varetekt.

Mannen som er siktet for drapsforsøk etter knivstikking ved t-banestasjonen på Grønland natt til 3.september blir ikke løslatt fra varetekt. Det har lagmannsretten bestemt, skriver Avisa Oslo.

NRK - 45 minutter siden

18 nye smittetilfeller i Bodø

Det er registrert 18 nye tilfeller av covid-19 i Bodø siste døgn, det opplyser kommunen i en pressemelding. Ti av de smittede har foreløpig ukjent smittevei, og smittesporing pågår. Ifølge kommunen er det av de ti først og fremst snakk om barn og unge.

NRK - 45 minutter siden

25 nye smitta i Bergen

25 personar har fått påvist korona i Bergen sidan i går. 14 er nærkontaktar, åtte har ukjent og tre har uavklart smitteveg. 1028 personar testa seg i går.

NRK - 1 time siden

Eksplosjoner i Afghanistan

Minst to mennesker er drept og 19 skadd i flere separate eksplosjoner i to provinser i Afghanistan lørdag, melder kilder til flere nyhetsbyråer. To kilder sier til nyhetsbyrået DPA at det er snakk om tre separate eksplosjoner i Jalalabad i Afghanistans østlige provins Nangarhar. Ifølge en av kildene skal minst en av eksplosjonene ha vært rettet mot et politikjøretøy hvor noen fra Taliban befant seg.

NRK - 1 time siden

USA vil møte Frankrike neste uke

USA håper de får diskutert striden med Frankrike om en ny sikkerhetsavtale med Australia ved FNs hovedforsamling neste uke. Det sier det amerikanske utenriksdepartementet i en uttalelse lørdag. Talsmann Ned Price sier i uttalelsen at Frankrike er «en viktig partner og vår eldste allierte».

NRK - 2 timer siden

India vaksinerte 22 millioner

India nådde ny rekord og vaksinerte 22 millioner mennesker mot covid-19 fredag. Myndighetene satte opp ekstra vaksinasjonssentre i stadioner, på kjøpesentre, klinikker og andre steder for å komme nærmere landets mål om å vaksinere 1,1, milliarder mennesker innen utgangen av året. Omtrent 788 millioner vaksinedoser er nå gitt, men andelen fullvaksinerte i landet ligger fortsatt på under 20 prosent.

NRK - 2 timer siden

Munchmuseet sliter med klimaet

Munchmuseet sliter med klimaanlegget i det nye museet, og ønsker seg en reserveløsning. Men Plan- og bygningsetaten sier nei til forslaget. Det skriver Avisa Oslo.

NRK - 2 timer siden

Mener Ropstad bør trekke seg

Adresseavisen har spurt alle KrFs lokallagsledere i Trøndelag om de mener Kjell Ingolf Ropstad kan fortsette som partileder. Meningene er delte blant de ti lokallagslederne som har svart avisa. – Jeg mener Ropstad skal trekke seg som partileder før landsstyremøtet.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter

Bilder


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.







Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt