NRK > Nyheter

Thursday, 01 June, 11:54

NRK - 04 feb 23 kl. 21:19

Aftonbladet: Flere pågrepet for å ha planlagt aksjon mot det svenske konsulat i Istanbul

Flere personer er pågrepet og mistenkt for å ha planlagt en form for aksjon mot det svenske konsulatet i Istanbul. Det skriver den svenske avisen Aftonbladet og viser til det tyrkiske mediet TRT Habe og Hurriyet. Ifølge Hurriyet dreier det seg om to konsulater, det svenske og det nederlandske. TRT Haber skriver at 15 personer er pågrepet av sikkerhetsstyrker i et raid mot personer som skal være tilknyttet IS..
Les mer på NRK


Les mer om:
Istanbul, Aftonbladet, TRT Habe, Hurriyet, TRT Haber, IS

Dele artikeln

Delningar
| Dele


Kommentera gärna

Liknende nyheter

Taggar: Aftonbladet, Flere, pågrepet, forå ha , planlagt, aksjonmot , det svenske konsulat i Istanbul
Klartale - 23 nov 22 kl. 12:10

Flere blir pågrepet for spionasje for Russland

– Her var det et behov for å pågripe de mistenkte. Og det måtte skje raskt, sa Fredrik Hultgren Friberg tirsdag. Han er pressekontakt i Säpo.

Klartale - 19 jan 23 kl. 10:33

To nye angrep i Stockholm

Det ble først skutt inn gjennom en dør i en boligblokk i en del av byen, skriver avisa Aftonbladet. Politiet fikk vite om dette klokka 3.06.

Klartale - 11 jan 23 kl. 11:15

Drap og vold i Sverige

Aldri før har så mange personer blitt skutt og drept i Sverige på ett år. I 2022 ble 64 personer drept på den måten i nabolandet vårt, ifølge nyhetsbyrået NTB. 11 av drapene skjedde i Stockholm.

Klartale - 20 mar 23 kl. 10:54

Norsk kvinne funnet død i svensk fryser

En norsk mann er siktet for å ha drept en kvinne i Sverige. Kvinnen var også norsk. Hun ble funnet i en fryser.

NRK - 20 dec 22 kl. 20:24

Aftonbladet: Sikkerheitspoliti med kopling til svensk topp-politikar etterforska for lovbrot

I fjor haust anmelde det svenske sikkerheitspolitiet (Säpo) ein av sine eigne tilsette, for innbrot i deira eigne system, skriv svenske Aftonbladet. Den tilsette skal vera knytt til ein høgtståande politikar, ifølge fleire kjelder som avisa har snakka med. Førsteaktor Nicklas Englund leiar saka, men ønsker ikkje å seia noko om personane som er involvert i saka.

NRK - 21 mar 23 kl. 16:29

Aftonbladet: Ungarn ratifiserer finsk natomedlemskap mandag

Ungarn kommer til å ratifisere Finlands medlemskap i Nato på mandag. Det bekrefter Natos generalsekretær Jens Stoltenberg til det svenske nyhetsbyrået TT, skriver Aftonbladet. – Jeg snakket i morse med Ungarns utenriksminister Peter Szijjarto og han bekreftet at det kommer til å holdes en avstemning den 27.

NRK - 23 jan 23 kl. 04:09

Flere pågrepet med våpen i Stockholm

Søndag kveld pågrep politiet fire personer med våpen etter en større politijakt, skriver Aftonbladet. En av de pågrepne skal være en 14 år gammel gutt, ifølge avisen. Ifølge avisen skulle den 14 år gamle gutten få et sekssifret beløp for å "knerte noen".

NRK - 19 jan 23 kl. 06:15

Skudd inn i leilighet sør i Stockholm

Det ble rettet flere skudd mot en leilighet i bydelen Farsta sør i Stockholm natt til torsdag. Det er ikke meldt om personskader. Politiet fikk melding om hendelsen klokka 3.

Klartale - 14 dec 22 kl. 11:49

Erdogan skaper uro og sinne i Nato

I år har både Sverige og Finland søkt om å få bli med i forsvars-samarbeidet Nato. Tyrkia er eneste land som krever mer fra Sverige før de vil si ja.Michael Sahlin har vært svensk ambassadør i Tyrkia.

NRK - 03 mar 23 kl. 08:25

To nordmenn pågrepet i Polen etter voldshendelse i Sandefjord

To nordmenn er pågrepet i Polen etter at en mann i 30-årene ble utsatt for vold i Sandefjord i forrige uke. Til sammen fire personer er pågrepet i saken, skriver Sandefjords Blad. En mann i 20-årene ble først pågrepet av politiet like etter voldshendelsen.

Fler nyheter fra NRK

NRK - 15 minutter siden

Politiet om pride-avlysning: – Vi hadde planlagt nødvendige tiltak

Politiet skriver i en pressemelding at de i dag ble gjort oppmerksom på at Redd Barna har valgt å avlyse sin pride-markering for barn i Nygårdsparken i Bergen. – Vi synes det er beklagelig at arrangementet avlyses, men har forståelse for Redd Barnas beslutning, skriver politiet i en pressemelding. Politiet og Redd Barna hatt dialog om arrangementet, skriver de.

NRK - 5 minutter siden

Lavest prisvekst i eurosonen på ett år

Prisene i landene som bruker euro økte mindre enn analytikerne hadde spådd. I mai var inflasjonen på 6,1 prosent, det er to prosentpoeng mindre enn ekspertene trodde. Og i måneden før var prisveksten på 7 prosent.

NRK - 15 minutter siden

Skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til Gressvik i Fredrikstad etter melding om skogbrann. Ifølge brannvesenet brenner det på et område på 50–60 kvadratmeter. Det er vind i området som skaper spredningsfare.

NRK - 15 minutter siden

Grønt lys for enorm litiumgruve i Portugal

Portugisiske miljømyndigheter har gitt grønt lys for en litiumgruve som kan bli Europas største. Dette er viktig for produksjonen batterier til elbiler. Det er i dag slike gruver i Australia, Chile og Sør-Amerika.

NRK - 15 minutter siden

Rykker ut etter melding om skogbrann i Fredrikstad

Øst 110-sentral melder om at de er på vei til en adresse i Fredrikstad etter melding om skogbrann. De siste dagene har det vært skogbrann flere steder på Østlandet..

NRK - 30 minutter siden

Japans varmeste vår

Japan har hatt sin varmeste vår siden målingene startet i 1898. Det opplyser det japanske meteorologiske instituttet. De sier årsaken er klimagasser og værmønsteret El Nino.

NRK - 30 minutter siden

Bergen Pride øker sikkerheten med flere vektere, melder Bergensavisen

Styreleder Mona Frank i Regnbuedagene sier at de er i dialog med politi og PST om sikkerheten på festivalen, skriver Bergensavisen. De kommer også til å oppbemanne vekter-styrken. – Det er helt uakseptabelt og alvorlig for ytringsfriheten at arrangementer for minoriteter ikke kan gjennomføres på grunn av hat og trusler, skriver hun i en SMS til avisen..

NRK - 45 minutter siden

Mehl etter avlysning av pridefestival for barn: – Uakseptabelt

Redd Barna har avlyst Pridefestivalen som skulle holdes i Bergen på søndag. Det skjer etter flere trusler om trakkassering og vold..

NRK - 1 time siden

Obos-prisene falt 1,2 prosent i Oslo i mai

Prisene for brukte Obos-boliger falt med 1,2 prosent i Oslo fra april til mai i år. Det melder Obos i en pressemelding. På landsbasis falt prisene med 0,7 prosent.

NRK - 1 time siden

Venstre ber justisministeren svare på hva som gjøres for å sikre pride-arrangementer framover

Venstres Ingvild Wetrhus Thorsvik krever at justisministeren trygger pride-arrangementer. Søndag er et barnearrangement i Bergen avlyst på grunn av trusler. – Dette er totalt uakseptabelt.


Nyhetspressen i Sociala medier

Nyhetspressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknende Nyheter


Prenumerert på nyheter (RSS)

Med RSS er det enklere å følge nyhetene. Nyhetene lastes automatisk ned til din nyhetsleser og du trenger ikke gå inn på Nyhetspressen.com.

Om oss

Nyhetspressen är en norsk nyhetsportal og nyhetssøkmotor som automatiskt finner de mest delte og aktuelle nyhetene. Välkommen!

Kontakt

contact@nyhetspressen.com